Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee tepkisi ne oldu.Sevinmiştir adam tabiki de.Hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin doğduğunu da görelim inşallah
Biz testi beraber almıştık poliklinikten ben hüngür hüngür ağlıyordum,eşim panikle bana sarılmaya çalışıyordu.Sonra ne mi oldu?Adam beni bıraktı maça gitti,şaşkınlıktan ne yaptığımı biliyorum mu dedi birde.Biz büyüklere söylemiştik,konu komşuya senin dediğin gibi garantiye alıp söylemiştik.Şimdi 13,5 aylık bir kızımız var.Rabbim hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin sana da canım.Kusura bakma paylaşmak istedim
senin kullanıcısından alıntı![]()
senin gibi karılara rahat batıyo kızım.bizim çiğdem diyoki öbür salak çüğdem değil ama karıştırma :: oraya gelecekmiş senle tiki farm oynayacakmış.ozaman kocanın kıymetini anlarmışsın.çğdem çözdü seni.senin kocan amir müdür bişi yani.çiğdemin eşide öle.hatta salak çiğdeminkide öle.sen onların sorumluluğunun farkındamısın zilli.elinde bilgisayar bulaşıkları makina yıkıyor.sen üstelik bide yıkanan bulaşıkları mekinadan çıkarmaya bile üşeniyondur.çiğdem diyoki hay soktuğum karı nerden çıktın karşıma bencil kaşar.senin kocan ne sorunlar yaşamış işinde sen kendi duygularından bahsedip duruyorsun.dettttttt
canım kötü içeriğe bas
hımm canım yorgunum demiş ama yinede sizi kırmamış yola çıkmış
bence koşun mutfağa seveceği güzel bir tatlı birşey yapın. geldiğinde teşekkür edin. onsuz uyumak istemediğinizi söyleyin. makyaj yapıp süslenin. geldiğinde herşeyi güzel görsün. mutlu olsun.
stresten uzaklaştırın onu.:)
ilk konu hakkinda yazicaktim ama baktim o konu kapanmis... hayirli olsun bebeginiz allah anali babali buyutsun insallah:))
gene tipik kadinlarkulubu kocaya sofra hazirlama fasli kafamçokkarıştı allahim sana geliyorum akannehir
neden böyle tepki verdiğinizi merak ettim. çok yanlış bir şey mi dedim?
ben eşime sıksık tatlı yaparım eğer tatlı yoksa canım sıkkındır. bu sefer de o tatlı alır. ben kendi yaşantıma göre yazmıştım. sofra kurmanın kötü bir yanı mı var?