• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Acil yardımınıza ihtiyacım var...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yuse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Az önce laptopu ve raporu aldım odamıza götürdüm...
Yere oturttum
Aşkım bak karnımda bundan var deyip sitedeki 5aylık PIHTI resmini ve pozitif raporu gösterdim :)
Bakalım ne hayallerle uyanacak yarın sabah
:emir_bebek:

Eee tepkisi ne oldu.Sevinmiştir adam tabiki de.Hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin doğduğunu da görelim inşallah

Eee tepkisi ne oldu.Sevinmiştir adam tabiki de.Hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin doğduğunu da görelim inşallah

çok sevindi tabi ama hiiç çaktırmıyo.. etkilenmemiş gibi davranıyo
Erkekliğine toz kondurmadan :
Ben biliyodum zaten..demiştim sana ....Falan dedi

Tepki veremedi o yüzden sabah bakalım nasıl olacak...
daha kimseye söylemedik ..söylemiycemde bi süre
hem dr kesin desin
hemde düşük vs den korkuyorum

Biz testi beraber almıştık poliklinikten ben hüngür hüngür ağlıyordum,eşim panikle bana sarılmaya çalışıyordu.Sonra ne mi oldu?Adam beni bıraktı maça gitti,şaşkınlıktan ne yaptığımı biliyorum mu dedi birde.Biz büyüklere söylemiştik,konu komşuya senin dediğin gibi garantiye alıp söylemiştik.Şimdi 13,5 aylık bir kızımız var.Rabbim hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin sana da canım.Kusura bakma paylaşmak istedim

hayırlı olsun yuse hanım:)
umarım sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız...

Biz testi beraber almıştık poliklinikten ben hüngür hüngür ağlıyordum,eşim panikle bana sarılmaya çalışıyordu.Sonra ne mi oldu?Adam beni bıraktı maça gitti,şaşkınlıktan ne yaptığımı biliyorum mu dedi birde.Biz büyüklere söylemiştik,konu komşuya senin dediğin gibi garantiye alıp söylemiştik.Şimdi 13,5 aylık bir kızımız var.Rabbim hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin sana da canım.Kusura bakma paylaşmak istedim

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Allah bağışlasın

Geç oldu ama ilk geceyi anlatayım..
o erken yattı ben size detayları anlatmak için kalmıştım..
gittim yanına.. elini karnıma koyup salavat :Saruboceq: getirdi 10-15 kez..

Keşke buraya açılan her konu bu şekilde sonuçlansa.. zemuszemus

senin kullanıcısından alıntı
senin gibi karılara rahat batıyo kızım.bizim çiğdem diyoki öbür salak çüğdem değil ama karıştırma :: oraya gelecekmiş senle tiki farm oynayacakmış.ozaman kocanın kıymetini anlarmışsın.çğdem çözdü seni.senin kocan amir müdür bişi yani.çiğdemin eşide öle.hatta salak çiğdeminkide öle.sen onların sorumluluğunun farkındamısın zilli.elinde bilgisayar bulaşıkları makina yıkıyor.sen üstelik bide yıkanan bulaşıkları mekinadan çıkarmaya bile üşeniyondur.çiğdem diyoki hay soktuğum karı nerden çıktın karşıma bencil kaşar.senin kocan ne sorunlar yaşamış işinde sen kendi duygularından bahsedip duruyorsun.dettttttt

Çiğdem kim bu mesajın benim konumla ne alakası var?
senin rumuzlu bi kullanıcı dahi yokki cvp yazalım...
Yanlış konuyamı yazılmış....... yoksa burası karışmadı diye üzülenler mi var anlayamadım..
Zaten sorunum çözüldü konum kilitlensin isteyecektim..

ilk konu hakkinda yazicaktim ama baktim o konu kapanmis... hayirli olsun bebeginiz allah anali babali buyutsun insallah:))

Son düzenleme:
su SENIN nickli kisi herkese bulaiyor biraz onca de baska konuda bir kiza cok kotu hakaret etti

benim eşimde çok yoğun çalışanalrdan
çok yalnız kalıyorum
ama neyapalım
işleri zaten stresli
seni anlıyorum kızmışsın ama
alttan al bence.

hımm canım yorgunum demiş ama yinede sizi kırmamış yola çıkmış

bence koşun mutfağa seveceği güzel bir tatlı birşey yapın. geldiğinde teşekkür edin. onsuz uyumak istemediğinizi söyleyin. makyaj yapıp süslenin. geldiğinde herşeyi güzel görsün. mutlu olsun.
stresten uzaklaştırın onu.:)

gene tipik kadinlarkulubu kocaya sofra hazirlama fasli kafamçokkarıştı allahim sana geliyorum akannehir

ilk konu hakkinda yazicaktim ama baktim o konu kapanmis... hayirli olsun bebeginiz allah anali babali buyutsun insallah:))

aynen konuya yorum yazmaya gerek kalmamis aslinda bana gore konu o kadar basit degildi ama genc arkadaslar kapatmis bende kapatayim :umursamaz:

gene tipik kadinlarkulubu kocaya sofra hazirlama fasli kafamçokkarıştı allahim sana geliyorum akannehir

neden böyle tepki verdiğinizi merak ettim. çok yanlış bir şey mi dedim?

ben eşime sıksık tatlı yaparım eğer tatlı yoksa canım sıkkındır. bu sefer de o tatlı alır. ben kendi yaşantıma göre yazmıştım. sofra kurmanın kötü bir yanı mı var?

neden böyle tepki verdiğinizi merak ettim. çok yanlış bir şey mi dedim?

ben eşime sıksık tatlı yaparım eğer tatlı yoksa canım sıkkındır. bu sefer de o tatlı alır. ben kendi yaşantıma göre yazmıştım. sofra kurmanın kötü bir yanı mı var?

tatlim beni yanlis anlamani istemem, sahsina yonelik degildi tepkim ama arada yanlis birseyler oldugu zaman burdaki bir cok arkadas esini bagrina bas ve guzel bir sofra hazirla ona guzel anlar yasat seklinde sorunu cozmekle ilgili yardim degil!! bilakis sonunun ustunu örtme seklinde bir davranis tavsiye edildiginde biraz sinirleniyorum guclubacismile bilmem anlata bildimi yerimseniben

Back
X