• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Çok acil yorum lazım bayanlar...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kuldur

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
30
0
16
Eskişehir
Sonunda beklediğimiz sonuç çıktı ama doktor olmadığı için gösteremiyoruz. Hareketlilik düşükmü geldi:(

PH- 8
e.sperm- 115 milyon
toplam sperm- 230 milyon
Aglutinasyon- var

ileri doğru hızlı hareketli - 10
İleri doğru hareketli - 30
Yerinde hareketli - 10
Hareketsiz - 50

Normal morfoloji - 50
Baş anomisi - 40
Boyun anomisi - 5
Kuyruk anomisi - 5

Her sahada 2-3 eritrosit
Bol yuvarlak hücre
Yaygın aglutinasyon görüldü.

Kızlar durum nasıl, lütfen çok acil yorumlarmısınız. ileri hızlı hareketli 10 çıktı, kağıtta 60 dan büyük diyor ama bir yerde a+b 50 den büyük olmalı diyordu? çokmu kötü durum?

canımsıkıntı etme gayet güzel testin:))
doğru günü tutturursanız bebşin kısa zamanda göbüşünde inşallah:))))))))

normal gibi duruyor hareketlilik %50 olması gerkiyordu ama buda sorun değil. o sizde 230 milyon olan spermmin biri bizde olsaydı dünyalar bizim olurdu .çok şanslısın ....:5:

Bizdede aynı sıkıntı var tatlım :S
Bizimki biraz daha kötü..
Perşembe günü tekrar bizde bi test yaptırcaz bakalım...
İnşallah iyi olur ne diyeyim..

Ama çok sıkıntı değil diyorlar gününü tutturursan tutar diyolar ama işte bilmiyorum artık....

Allah Yardımcımız olsun tatlım yha sanada geçmiş olsun...

kızlar ben 15 milyon hemde totalde sperm sayısı ile hamile kaldım 230 milyon süper bir sayı, hareketi artırmanın yollar var forumda çok yazdık fayda gördüklerimizi deneyin mutlaka

Hadihayirli olsun gayet guzel sonuc
İcin rahat sekilde evlen ve mutlu oun bebislerinizle :)

Yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim, beni çok umutlandırdınız iyiki varsınız:D

3.derece varikosel varken durum bu bakalım bu hafta içinde ameliyat olmayı düşünüyor, ondan sonra inş. çok daha iyi sonuçlar alırız:D

İnş.Allah herkese dilediğini verir, mutluluğunu daim eder..

hareketlilik için eşime gnc arginmax içirdim günde 5 tane, birde ballı macun yaptım, sayımız aslında ilk başta 8 milyondu ve morfoloji sadece %1 di, vitaminin çok faydasını gördük, keçiboynuzu kürüde içti sabah akşam

Back
X