- 3 Mayıs 2018
- 905
- 915
- 53
- Konu Sahibi 41ask_derin
-
Muzun şoklanmış haljni yemissin. Hiç bir sey olmaz .merak etme. Ortası kahve ya da simsiyah olur. Isı degisiminden kaynaklanir ama zehirlemezGece gece böyle bir başlıkla açmak istemezdim ama az önce muz yiyordum muzun orta kısmında kurumuş kahve bir şerit vardı yerken yarısında farkettim yemiş oldum sonra gidip kustum nette aids maids bişeyler yazıyor eşim gece çalışıyor kimsem yok birşey olmuş mudur hamileyim çok korkuyorum
Bebek için endişeleniyorum hali hazırda düşük riskiyle uğraşıyorum bide bu oldu acil ilgilenir mi kiInternete bakarsan hepimiz potansiyel kanserizinternetten araştırma yapma ve bulantın vs bir anormallik olursa acile gidebilirsin. Eşin olmasa da acil durumda gidebilmen lazım yani kendi sağlığın için.
1 kilo almıştım diğerlerine baktım hiçbirinde yoktu başkaMuzun şoklanmış haljni yemissin. Hiç bir sey olmaz .merak etme. Ortası kahve ya da simsiyah olur. Isı degisiminden kaynaklanir ama zehirlemez
Ya doktor düşük riski var dedi sadece wc yemek için kalk dedi üstüne bide bu olunca sinirlerim çok bozulduNe dediginizi anladim bir ara boyle haberler çıkmıştı muza aids virusu enjekte ediliyor diye. Aids virusu bildiğim kadarıyla vucut isisi olmayan ortamda saniyeler icinde kayboluyor. Vesvese yapmissiniz hamile oldugunuz icin. Yediginizi cikarmissiniz zaten bir sorun olmaz insallah, kafanizda kurmayin.
Bebek için endişeleniyorum hali hazırda düşük riskiyle uğraşıyorum bide bu oldu acil ilgilenir mi ki
Bu öylesi değil, arkadaşın bahsettiği resmen odun oluyor, sizin yediğinize hatta sağlıklı deniyor.İlk defa duydum boyle bir seyi.curumek uzere olan muzlari cope gitmesin diye yedim simdiye kadar hic bir sey olmadi.aklima da gelmezdi zehirler mi diye internette arastirma yapmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?