Çok acil zehirlendim mi hamileyim lütfen yardım

Yerli muzlarda genelde öyle olabiliyor. İçim rahat etsin diyorsanız ithal muzları deneyin bide onlarda olmuyo böyle kahverengi şerit

Ben hamileyken kebaptan zehirlendim bi gece hastanede kaldim 5 serum yedim.cok sukur kizima bisey olmamisti sizde korkmayin ne aidsi

Hamililelikten hormanlardan dolayı böyle aşırı hassas dusunuyorsunuz.. Emin olun bişey olmaz.. Yarın sabah bı doktora gıdersınız yıne de emın olmak ıcın iciniz rahat etsin diye..

Bununla alakalı ınstegram da bir yazi okumuştum, muzların içine aidsli kan enjekte ediliyormuş tarzında biride yorum yazmış altına
-Aids cinsel yolla.bulasan bir hastalık muzu .... sokmazsanız sorun olmaz

O geldi aklıma, konu sahibesi arkadaş yanlış anlamayın

İlk defa duydum boyle bir seyi.curumek uzere olan muzlari cope gitmesin diye yedim simdiye kadar hic bir sey olmadi.aklima da gelmezdi zehirler mi diye internette arastirma yapmak.

Bende banana bread falan yapıyorum hiç böyle düşünmemiştim :)

Aidsi yanlış muzda arıyorsun diyorsun yani allah seni

Yok öyle bir şey. Safsata o paylaşımlar.

Aids mikrobu açık havada yaşamaz. Kan ve cinsel yolla bulaşır.

Aids bu şekilde bulaşmaz. Gıda zehirlenmesi geçirirsiniz en fazla onun için de kendinizi gözlemleyin 18 saate kadar belirti görürseniz doktora gidin. Gerçi kusmuşsunuz sanmıyorum bir etkisinin olacağını.

Aids kanla bulasir ..
Google den yardim istemeyi birakip dr unuza sorarsaniz daha iyi olur burdan size ne kadar yardimci olabiliriz ki...
Eger icinizde suphe varsa hastaneye gidin kan tahlilleri yapilsin ama Aids olamaaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…