Çok acil zehirlendim mi hamileyim lütfen yardım

Kendi kendini korkutuyorsunuz bencede kusmuşsunuz zaten sabah isterseniz bi kontrole gidersiniz ama endişelenmeyin beğeninizde rahat etsin Rabbim sağ salim kucağınıza çocuğunu almayı nasip etsin amin

İçine aids kanı bulaştırmış amerika oysa yemekle geçmiyeceğini bile bilmiyorlar bu saçmalığı yayanlar birşey olmaz içi olgun muz boşa kustunuz
Bi ara kolayada bulaştırmıdlardı asitli iceceğin içinde yaşayabilirmiş gibi harbi kim buluyor bu fikirler

Bende hamileyken çok yedim öyle neden bilmiyorum ama öyle görünce daha çok canım istiyordu hamilelikten sanırım. hiç birşey olmadı bana da bebeğe de çok şükür. Size de olmaz inşallah korkma canım. eğer değişik bi etki farkedersen kendinde doktora git yoksa kafaya takma bebeği streste sokma canım

netten birsey arastirmamanizi tavsiye ederim. internetten hastalik arastira arastira kafayi toptan yicez sonunda. muzu da bida dikkat edersiniz yerken.

Merhaba. Buna "dry rot" derler. Muzun yeterli kadar "beslenmedigini" gösterir. Normalde satışdan çıkartılır bilinse, ama zehirli değildi. Aids hikayesi bi ara ınternette gezen bir "hoax" di. Sözde muzlarin icine aidsli kan sıkmislar. Yani kocaman bir yalan.iciniz rahat olsun

Bu öylesi değil, arkadaşın bahsettiği resmen odun oluyor, sizin yediğinize hatta sağlıklı deniyor.
Bazi muzlar gorunuste saglam gibi durup icinde kahverengi sert bir serit oluyor o mu acaba bahsettiginiz sey? Ben onu da yiyorum :)
Gercekten boyle bir seyi ilk kez duydum muzun zehirleyebilecegini.

Ben hamileyken zehirlendim, fena oluyor.
Bebeğe bir şey olmuyor ama müdahale edilemediği için anne felaket günler geçiriyor.
İshal kusma ağrı vb şeyleri çok şiddetli yaşıyorsunuz sadece.
Ha, o muzdan ise zehirlenmezsiniz.

Kızlar gülmeyin nolursunuz haklısınız çok basit bişey belki ama çok zor günler yaşıyorum ağrı sızı düşük tehdidi. Birde bu olunca sinirlerim boşaldı artık

Kendi kendini korkutuyorsunuz bencede kusmuşsunuz zaten sabah isterseniz bi kontrole gidersiniz ama endişelenmeyin beğeninizde rahat etsin Rabbim sağ salim kucağınıza çocuğunu almayı nasip etsin amin
Amin çok teşekkür ederim şuan bağırsaklarım hareketli başka bişey yok

. burada bir kullanici gida bakanligini aramis ve bilgi almisti. oyle bir sey olamaz zaten. lutfen sakin...

Muzun zaten başlı başına genetiği değişmiş. Yüklü gemilerle geliyor diye çok fazla ilacliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…