- Konu Sahibi 41ask_derin
-
Bana da denk geldi. Şok olmustum. Araştırdım. Hic bir sakincasi yok. Merak etmeyin...1 kilo almıştım diğerlerine baktım hiçbirinde yoktu başka
Gece gece böyle bir başlıkla açmak istemezdim ama az önce muz yiyordum muzun orta kısmında kurumuş kahve bir şerit vardı yerken yarısında farkettim yemiş oldum sonra gidip kustum nette aids maids bişeyler yazıyor eşim gece çalışıyor kimsem yok birşey olmuş mudur hamileyim çok korkuyorum
Kkda daha önceden paylaşılmış böyleydi aynı
Bazi muzlar gorunuste saglam gibi durup icinde kahverengi sert bir serit oluyor o mu acaba bahsettiginiz sey? Ben onu da yiyorum :)Bu öylesi değil, arkadaşın bahsettiği resmen odun oluyor, sizin yediğinize hatta sağlıklı deniyor.
Amin çok teşekkür ederim şuan bağırsaklarım hareketli başka bişey yokKendi kendini korkutuyorsunuz bencede kusmuşsunuz zaten sabah isterseniz bi kontrole gidersiniz ama endişelenmeyin beğeninizde rahat etsin Rabbim sağ salim kucağınıza çocuğunu almayı nasip etsin amin
Haklısınız şimdi iyiyim sadece bağırsaklarımdan ses geliyor:)muz degil ama sizin kendinizi kasmaniz kusturmaniz ve stres düşüge neden olabilir sakin olun
Çok sağolun Allah razı olsunMuzun ortasında bulunan kahverengilik birmantar çeşididir bitki mantarıdır yemeyin atın ama bebeğinize ve size bir zarat vermez içiniz rahat olsun
İlk defa duydum boyle bir seyi.curumek uzere olan muzlari cope gitmesin diye yedim simdiye kadar hic bir sey olmadi.aklima da gelmezdi zehirler mi diye internette
Çok geçmiş olsun korkmayın kumsuşsuz zaten sabah isterseniz bi kontrole gidersiniz ama endişelenmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?