Çok ACİLLL!!'!

NAzLI_S

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
124
10
18
35
Ankara
Selam çok yakın bir arkadam nette bırıyle tanıstı ama kendıyle ılgılı tamamen yalan soyledı sehrını adını herseyı .. sonra sevgılı fln oldular cocuk bunu kendı sehrıne davet ettı kız gıtmıcektı neyse ayrıldılar sonra cocuk kendımı öldürcem felan demıs aradan 1 hafta gectı bugun o cocugun abısı oglanın telefonundan kızı aramıs dün gece 11 bucukda ve bugun bıraz once aramıs buda acmamıs tabı sevgılısı sanıp snra ne arayıp duruyorsun demıs sonra mesaj gelmıs cocugun abısı oldugunu ve ufugu kaybettıgını polısle bırlıkte mesajlarınızı ıncelıyoruz yazmıs kızda ınanmıyorum demıs oda ınanmazsan polısler bulundugun sehırden senı ıfade almaya gotururlerse ınanırsın demıs sonra kız aramıs acmamıs felan sızce bu nedır hem kızın adı felan farklı gercegını soylememıs gercek olabılırmı yanı olsa bıle arkadasım zarar gorurmu???

Tam bilemiyorum ama telefon numarasından arkadaşını adresini ve gerçek kimliğini bulabilirler bence.
Ama en fazla ifadesi alınır.
Katil diye hapise atacaklar değil ya.

Tam bilemiyorum ama telefon numarasından arkadaşını adresini ve gerçek kimliğini bulabilirler bence.
Ama en fazla ifadesi alınır.
Katil diye hapise atacaklar değil ya.

Şuan abısıyım dıye ıdda ettıgı kısı msj atıyormus kardesımle tam olarak ılıskınız neydı felan dıye bence bu abısıyım dıyen kısı sevgılısı hem bırı kardesını kaybetse boyle sakın olurmu ya bence yalan hepsı kıza boyle sakın sakın soru sormaz tepkı gosterırdı dıye dusunuyorum degılmı ama ? vede dedıgınız gıbı en fazla ıfade alınır..

çocuk ulaşmaya çalışıodur.öle bişi olsa direk polis arar merak etmyin.

eminmisiniz arkadasım cok kotu ya bası derde gırcek dıye dırek polıs ararmıydı yanı

emin olmasam bile başı derde girmez en azında yukardaki arkadaşın dediği gibi en çok ifade alırlar okdr.intihar mı etmiş ölmüşmü ne dediler.intiharsa bişi olmazda cinayet gibi bişi warsa allah korusun ozman braz sakat olabilir.

Adamın kardeşi intihar etmiş,o kıza mesaj yazma peşinde.
Ben olsam kaale almazdım.
Gelecekse polis gelsin.
Abisi muhatap olmasın tabii gerçekten kardeşi intihar etmişse.

arkadaşlarım cevaplar için teşekürler arayan aptal sevgılısıymıs yasattıgını yasatmak ıcın boyle bısey yaptım demıs sagolun tum yorumlarınız ıcın

ben gerçek olduğunu sanmıyorum açıkcası öyle olsaydı hemn bulurlardı zaten. bende onların amaçları dalga geçmek olabilir. bana pek inandırıcı gelmedi

Böyle bir şey olsa 1 haftaya kalmaz polisler kapında olurdu zaten..
Ama ne gelen ver ne de giden..
O yüzden için rahat olsun
Bence blöf yapıyorlar..

arkadaşım dediğin kişi siz olmayasınız. yahu böyle saçma konularla meşgul etmeyin kimseyi allah aşkına. nette biriyle tanışıyosunuz kimliğinizi vermeye cesaret edemiyosunuz ( ki zaten etmeyin) ama ilişki yürütüyosunuz. tanımadığınız etmediğiniz adamlarla. sonra başınıza bi iş gelecek ananız babanız yanacak yazık!!!

arkadaşlarım cevaplar için teşekürler arayan aptal sevgılısıymıs yasattıgını yasatmak ıcın boyle bısey yaptım demıs sagolun tum yorumlarınız ıcın

Aptalca bişey ama iyi korkutmuş arkadaşını bir daha böyle dalga geçerken daha dikkat etsin psikopatın birine denk menk gelir.

Adamın kardeşi intihar etmiş o da kızına ağzını mı arıyor :) Kargalar bile güler buna

Hiçbir şey olmaz içi rahat olsun.
Emniyette işler öyle yürümüyor.Kimsenin durduk yere başı derde girmez. Ayrıca elde kesin veri olmazsa katili bile atamıyorlar içeri..

yok cnm yaa ben zaten evli barklıyım çok şükür oyle bır sıkıntım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…