çok acilllll!!!!!özel gaziosmanpaşa hastanesine gidenler lütfen yardım....

SUTASAYRAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
2.950
24
0
kızlar 1.5 ayım kaldı doğum yapmama ben hala kendimi güvenle teslim edebiliceğim bi hastane bulamadım..özel bilge hastanesine gidiyodum fakat bi kaç yorumdan sonra fikirlerim değişti ve oraya gitmekten vazgeçicem sanırım..
özel gaziosmanpaşa hastanesine giden varmı aranızda....
muayene ücreti nedir ssk lı değilim...

ayy canım senin gittiğin yada gideceğin hastanelere neden daha önce kimse gitmemiş oluyor,,,
kaç tane hastane yazdın,doğru düzgün cvp yazan olmadıı
Allah kolaylık versin canım,

kızlar 1.5 ayım kaldı doğum yapmama ben hala kendimi güvenle teslim edebiliceğim bi hastane bulamadım..özel bilge hastanesine gidiyodum fakat bi kaç yorumdan sonra fikirlerim değişti ve oraya gitmekten vazgeçicem sanırım..

benim 2 arkadaşım da o hastaneye gitti hamileyken bi tanesi orada doğum yaptı dğeri hamileyken Ankara' ya taşındığı için orada doğum yaptı. Ben de yaza düşünüyorum gebelik ksmetse tabii.. ve ben de özel gop'u tercih edeceğim hem de evime yakın. O hastaneye gideceksen de kesinlikle KEzban hanıma gitmeliisinn o kadını öve öve bitiremiyorlar ben çok kişiden duydum istersen sen de araştır tabii. Muayene ücreti 35 olması lazım.. :61:

öğrendim muayene ücretini ssklıya 65
ssk sız özel 87 tl bana çok pahalı geldi malesef tercih edemicem

muayene ücreti 65 tl..nırmal doğum 1,250 tl sezeryan 2250 tl eğer epidural olucaksa +350 tl istiyolar hastane mükemml bence bütün üniteleri var bende oraya gidiorum yasemin hanıma işinde ii bi doktor çok fazla güler yüzlü değil ama... inşallah senn için en hayırlısı olur

ben bugün bir gebeliik testi yaptırdım 57 lira aldılar benden valla gözüm korktu o hastaneden. hatta eşime de hatırlat bi daha gelmeyelim buraya dedim.
ama onun dışında bi akrabamız burda doğum yaptı, sezeryan. hemşirelerden ve doktorlardan çok memnun olduğunu söylemişti..

Kader, arkadaşın gittiği hasteneye gitmemeleriyle alakası yok, binlerce forum var, her kes ayrı yerden bi konu takip ediyor.. o yüzden..
niye öyle dedinki?

ayy canım senin gittiğin yada gideceğin hastanelere neden daha önce kimse gitmemiş oluyor,,,
kaç tane hastane yazdın,doğru düzgün cvp yazan olmadıı
Allah kolaylık versin canım,

Kader, arkadaşın gittiği hasteneye gitmemeleriyle alakası yok, binlerce forum var, her kes ayrı yerden bi konu takip ediyor.. o yüzden..
niye öyle dedinki?

ya konu sahibi arkadaş daha öncede birkaç hastane ismi yazmıştı,pek giden olmadığı için o hastanelere cvp yazan pek olmamıştı,o yüzden öle dedim,,,kadınlar kulübünde bir çok hastane hakkında yorumlar var,yani ben hangi hastane yazsam hemen bu form sitesi çıkıyorr yorumlarda,

Back
X