Cok aciyo mu?

Çok acıyor. Ben birkaç yıl gittim ağdacıya ama artık kalbim dayanmıyor. Yaşadığım Acıya değmiyor diye bıraktım ağdayı.

Konuyu makaraya almasakta, bende kıllarınızı cımbızlamasam nasıl olur?
Konu sahibesi,
ağda acıtır, herkesin acı eşiği farklıdır ama kuaförde yaptırırsanız sizin için daha iyi olur, onlar işin ehli, mümkün olduğunca acı hissettirmeden ve çabuk yaparlar.

Bir de sir daha az acı veriyor ağdaya göre.. Benim tecrübem bu yönde.

O zaman şöyle diyeyim, bir kere ben ağdayı yaptırmaya da yapmaya da karşıyım. Bazı kadınlarda kararmalar oluyor malum, bunun en önemli sebeplerinden biridir ağda.
Üstelik eti çekiyorsunuz, bu da ileride, uzun vadede sünme yapar. Sadece kıl çekilmiyor ki et de yerinden oynuyor.
Epilatör tercih sebebim. Hiç olmuyorsa lazerle kurtulmalı.

Ben kuaforde agda yaptirmak istiyorum ilk kez yaptircam ama korkuyorum bide utaniyorum cok aciyo mu memnun musunuz nasil cesaret edip gidicem bisey soyleyin lutfen. Simdiden tesekkurler
Gitmeden önce emla krem ya da sprey al sık ya da sür uyusturyor azaltıyor ağrıyı canım ilk acır ama sonrası rahatlık.

Meraba ben bikini bolgemi uzun suredir tuy dokucu kremle aliyorumda simdi agdaya gitsem olur mu sizce yani bi sorun cikar mi acaba hayatimda hic gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…