- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
Acaba diyorum gorusup yuzune karsi iki cift laf edip oyuncak tlf mu firlatsa
pinti adam,
bunu ciddi ciddi mi söylüyor? arkadaşınız neden bu adam için hala çırpınıyor?
Ne safi ya sen sevdigin birine hediye almaz misin? Tavriniz neden saldirir gibi?
Benim anlayamadığım,siz neden bu kadar içindesiniz bu ilişkinin?
Bırakın arkadaşınız ne yapmak istiyorsa yapsın.
Çok müdahele etmeyin bence.
Hamileyim ve izinliyim ve iznin olursa burdan bircok bayana danismak istedim
Saldırır gibi değil.
Yorum yapıyorum.
İstemiyorsanız yorum yapmam.
Arkadaşınızını yaşadıkları yüzünden adama yüklenmek anlamsız. Evet karaktersiz herifin teki. Ama karaktersiz bir sürü insan var dışarda. Kadını erkeği farketmez. Mühim olan o insanlara hayatımızda verdiğimiz yerdir. Daha da bu adamla ilişkisine devam ederse yaşayacağı her şeyi kabul etmiş demektir.
Cok yakin arkadasim saf kuzum birine asik oldu.. Bir yillik surekli kavga hakaret aralari... Az once aradi aglayarak tartismislar hakaretler havada ucusmus ve erkek musvettesi barışırim ama bir sartla bana 1500 liraya tlf alirsan demis:-( cildirmamak elde degil
Ne safi ya sen sevdigin birine hediye almaz misin? Tavriniz neden saldirir gibi?
hem buraya konu açıyosun hem de hoşuna gitmeyen yorumlar gelince insanları tersliyosun.
arkadaş kadının yaptığı şeyi safça bulmuş, benim bulduğm gibi.
insanlar kocalarına bin liralık hediye almıyolar cnm.
bak arkadaşın almış nolmuş, şimdi de 1500 lüğü istemiş oğlan.
bu işler böyle, sözlün,nişanlın,kocan olmayan bi adama gidip öyle bi hediye alırsan
sonu böyle olur, boşa safça demiyoruz.
hem buraya konu açıyosun hem de hoşuna gitmeyen yorumlar gelince insanları tersliyosun.
bu işler böyle, sözlün,nişanlın,kocan olmayan bi adama gidip öyle bi hediye alırsan
Kızın geliri belki de 1000 liralık bir hediyeyi kaldırablecek boyutta bunu bilemeyiz. Yani millet sevgilisine araba alıyor doğum gününde. Kızlar da ayıla bayıla biniyor o arabaya. Zenginin malı züğürdün çenesini yormasın bence. Ha tabi 1000 liralık hediye alacak adam var mı karşımızda o tartışılır işte.
Konu sahibi arkadaşım bunun kadın versiyonları da var. "Canııım kazağı çok beğendim ama kredi kartımı evde unutmuşuuuuum" diye çemçük çemçük konuşan. İşte bu insanları hayatımızdan uzaklaştırmalıyız.
Cok yakin arkadasim saf kuzum birine asik oldu.. Bir yillik surekli kavga hakaret aralari... Az once aradi aglayarak tartismislar hakaretler havada ucusmus ve erkek musvettesi barışırim ama bir sartla bana 1500 liraya tlf alirsan demis:-( cildirmamak elde degil
Çekirgeciğim,bu cüreti kadın dan buluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?