Cok adi bu erkekler!

Arkadaşınızını yaşadıkları yüzünden adama yüklenmek anlamsız. Evet karaktersiz herifin teki. Ama karaktersiz bir sürü insan var dışarda. Kadını erkeği farketmez. Mühim olan o insanlara hayatımızda verdiğimiz yerdir. Daha da bu adamla ilişkisine devam ederse yaşayacağı her şeyi kabul etmiş demektir.

Benim anlayamadığım,siz neden bu kadar içindesiniz bu ilişkinin?
Bırakın arkadaşınız ne yapmak istiyorsa yapsın.
Çok müdahele etmeyin bence.

Hamileyim ve izinliyim ve iznin olursa burdan bircok bayana danismak istedim

Saldırır gibi değil.
Yorum yapıyorum.
İstemiyorsanız yorum yapmam.

Rica ederim saygi duyuyorim yorumlariniza..biraz kinayeli geldi sozlerin belki fazla hassasim hamileliktwn yanlis anlamis olabilirim

Galiba en dogrusunu en guzelini siz ozetlemissinizz tsk ederim

Yok artıkkk büle kaldımmm

Ne safi ya sen sevdigin birine hediye almaz misin? Tavriniz neden saldirir gibi?

hem buraya konu açıyosun hem de hoşuna gitmeyen yorumlar gelince insanları tersliyosun.
arkadaş kadının yaptığı şeyi safça bulmuş, benim bulduğm gibi.
insanlar kocalarına bin liralık hediye almıyolar cnm.
bak arkadaşın almış nolmuş, şimdi de 1500 lüğü istemiş oğlan.
bu işler böyle, sözlün,nişanlın,kocan olmayan bi adama gidip öyle bi hediye alırsan
sonu böyle olur, boşa safça demiyoruz.

Son düzenleme:

Algilayabiliyorsan terslemedim sonra da neden belirttim arkadasa. Size yorum bile yapmayacagim saygilar

Kızın geliri belki de 1000 liralık bir hediyeyi kaldırablecek boyutta bunu bilemeyiz. Yani millet sevgilisine araba alıyor doğum gününde. Kızlar da ayıla bayıla biniyor o arabaya. Zenginin malı züğürdün çenesini yormasın bence. Ha tabi 1000 liralık hediye alacak adam var mı karşımızda o tartışılır işte.
Konu sahibi arkadaşım bunun kadın versiyonları da var. "Canııım kazağı çok beğendim ama kredi kartımı evde unutmuşuuuuum" diye çemçük çemçük konuşan. İşte bu insanları hayatımızdan uzaklaştırmalıyız.

Kimsenin avukatligini yapma avukat gerekiyorsa ben avukatim zaten o arkadasi da savunurum.. hem onu terslemedim izahtada bulundum

Cok guzel yazmissin tsk ederim.. belirttim zaten durumu cok iyi arkadasimin. Sevgilisinin ihtiyaci olsa fazlasini verir dusinmez ama para sartiyla barismak cok uzdu

hemen kacsn arkadasn hemenn arkasına bıle bakmasn.. bole erkek musvettelerine fırsat vermemek lazmmm ..

yuh diyorum başka bir şey demiyorum....
arkadaşın da hala ağlayarak bunu sana mı anlatıyor..
çok acı..

Çekirgeciğim,bu cüreti kadın dan buluyor.

Bence de
Şok oldum
Ben eşime bile bana telefon al barışayım senle demem
Gurur denen bişey var

Ne safi ya sen sevdigin birine hediye almaz misin? Tavriniz neden saldirir gibi?

Kusura bakma ama
Ben olsam burdaki yorumculardan ziyade önce arkadaşıma kızarım
Bu adam bu cüreti nerden buluyo diye
Rüşvet verince barışan hiç barışmasın
Arsızlığın dibi bu adam

Hediye içten gelen bişeydir
Bu direk pazarlığa tutuşuyo

Arkadasim otuz yasinda bir avukat ne kizmasi? Sadece yanlis bir adami sevmis ve bunu anlayinca ayrildi. Birisi de yazmis aglayarak seni mi ariyor diye? Yakin arkadaslar dostlar birbirini mutluyken de aglarken de arar nesi garip geldi cozemedimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…