Cok adi bu erkekler!

Arkadasim otuz yasinda bir avukat ne kizmasi? Sadece yanlis bir adami sevmis ve bunu anlayinca ayrildi. Birisi de yazmis aglayarak seni mi ariyor diye? Yakin arkadaslar dostlar birbirini mutluyken de aglarken de arar nesi garip geldi cozemedimm..

Az önce kızdığın arkadaşlar da 30 lu yaşlarda ona bakılırsa
Ben sevdiğim insanların yanlış kararlarına kızarım, kendine bunu layık görme derim sizin dialogunuz nasıl bilemem ama

Ayrıldıysa problem kalmadı o zaman.

İşin iğrenç yönü şartlı sevgi anlayışı kız alabilir ama barışma şartı iğrenç ,yeni nesil kişiliksiz erkekler

Hanimefendi benim kimseye kizdigim yok

ay inanmıyorum yaa yorum dahi yapamıyorum var ya... her erkekler artık kendilerini aştılar daha bundan ileri bir nokta yok dediğimde daha da ileri boyutta bir adilikle karşımıza çıkıyorlar. daha neler okuyacağız duyacağız yaşayacağız bakalım bunlarda bu adilik yaratıcılığı olduğu sürece

İşin iğrenç yönü şartlı sevgi anlayışı kız alabilir ama barışma şartı iğrenç ,yeni nesil kişiliksiz erkekler

Tebrik ederim sizi "sartli sevgi anlayisi"sorun tam da buydu... cok guzel ifade etmissiniz tesekkur ederim.

Bu arada kesinlikle ayrilmis arkadasim... bir arkadas cok guzel ifade etmis sartli sevgi diye ya zaten sart kosuyorsan ask yoktur... simdi yuzlerce msj yollayip ozur diliyormus ama gecmis ola.. Allahim boyle sinamasin hicbir kadini

Ben olsam boş telefon kutusunun içine başka bir şey yazar ona da istediğin telefon diye verirdim

Son düzenleme:

arkadasını resmen kullanıyor ne demek ya bana telefon alırsan barısırım ne bu allah askına kız ne dıyor bu duruma boyle bı sacmalık yapmıcak herhalde hayır anlamadıgım şey durumla alakası yok kı bu olayın parasal degıl nasıl bı yuzsuzluk

Bence kurtulduğuna sevinsin, böyle adamlara da prim verilmemeli diye düşünüyorum.
Kadın durumu ne kadar iyi olursa olsun maddi olarak kesenin ağzını açmış gibi bir görüntü vermemeli erkeğe. O kadar modern olmaya gerek yok. Böyle pahalı bir hediyeyi bayan olduğum halde kabul etmem, zoruma gider. Karşımdakinin durumu iyi olsa da. O nasıl bir erkekmiş öyle. Midesiz, şahsiyetsiz...modelini markasını da söyleseydi bari. O telefon kadar ederin var mı acaba diye sormak lazım....Kaç yaşında ve ne iş yapıyor çok merak ettim.

Son düzenleme:
Ben ailemden eşimden bile şartlı bişey ısteyemem.bişey istersem bile karsiliginde birşey istemek bana etik Gelmiyor arkadasiniz isabetli karar vermiş ayrilmakla.evlenseler arkadaşınızın isteklerini karşılarken demekki hep birşey isteyecek..

böyle insanlara erkek demek hem cinslerine hakaret sayılır adi pislik kullanmak için her yolu deniyorlar resmen asalaklar

Bence arkadasiniz hic arkasina bakmadan unutsun o adi adami bu kadar yani

ben onun erkekliğinide, adamlığınıda ... gurursuz herif. Lafa gelince erkek olurlar, adam sanarlar kendilerini. Onlar en güçlüsü onlar en bilmişi

Arkadasim ayrildi tamamen ve kararli. Bir arkadas merak etmis beyfendi muhendis ve isi de iyi... Arkadasim in durumu ondan cok daha iyi ama birinden telefon al oyle barisalim demek buyuk adilik... kadin da harcama yapar erkekte ama icinden gelirse yapar sart kosarak degil

yok artık daha neler duyacağız

Birlikte oldugu kisiyi maddi, manevi, artik neye gucu yeterse oradan somurmeye calisan sadece erkekler mi? Eskiden kadinlar pek calisma hayati icinde olmadigindan, sadece cinsel yonden somuruluyorlarmis, simdi kotu niyetli insanlar para pul isini de katmis, combo yapmis.

Kadin, erkek, coluk cocuk, topumuz cok yozlastik, bogazimiza kadar pislige gomuluyoruz gibi geliyor bana.

Maalesef sana daha ileri boyutunu anlatayım........kadınlar genelde saf demeyelim de kendini kandırmaya meyilli diyelim bunun altında yatan sebepse biyolojik saati......benim şahsi fikrim
Ben 29 yaşımdayken bir erkekle tanışmıştım.......bana çok ilgi göstermişti.......iyi bir işi vardı......ailesi zengindi.........evlendik....biriki sene güzel geçti........sonra benim öküzüm bana uzmanlık sınavlarını kazanmam için baskı yapmaya başladı..........meğersem bu herif 4000 lık maaşlı işini bırakıp evde yatmak istiyormuş.........ben çalışıp ona bakacakmışım........miras kaldığında hayatımızı yaşayacakmışız..........önce şaka sandım..........sonra bana bunu kabul ettirmek için sertleşti..........sinir krizi geçirip evi dağıtınca kabul etmeyeceğimi anladı ve evliliğimiz bitti........ya hu zengin bir erkek karısının parasına ne kadar tamah edebilir ki..........hani kalıbının adamı ol biraz denir ya.........istanbul a geldiğimde birçok erkeğin ruhunds biraz olduğunu ördüm maalesef
Daha düşüğünü görene kadar en düşüğü buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…