Arkadasim otuz yasinda bir avukat ne kizmasi? Sadece yanlis bir adami sevmis ve bunu anlayinca ayrildi. Birisi de yazmis aglayarak seni mi ariyor diye? Yakin arkadaslar dostlar birbirini mutluyken de aglarken de arar nesi garip geldi cozemedimm..
Az önce kızdığın arkadaşlar da 30 lu yaşlarda ona bakılırsa
Ben sevdiğim insanların yanlış kararlarına kızarım, kendine bunu layık görme derim sizin dialogunuz nasıl bilemem ama
Ayrıldıysa problem kalmadı o zaman.
İşin iğrenç yönü şartlı sevgi anlayışı kız alabilir ama barışma şartı iğrenç ,yeni nesil kişiliksiz erkekler
Tamam kizin durumu adamdan daha cok daha iyi ama barismak ocin para istenir mi:-( bu kadar mi seviyesiz olabilir bir erkek cok sinirlendim cok
Şaka gibi ya inanilir gbi deil nekadar onursuz bir adammış pes
Cok yakin arkadasim saf kuzum birine asik oldu.. Bir yillik surekli kavga hakaret aralari... Az once aradi aglayarak tartismislar hakaretler havada ucusmus ve erkek musvettesi barışırim ama bir sartla bana 1500 liraya tlf alirsan demis:-( cildirmamak elde degil
Cok yakin arkadasim saf kuzum birine asik oldu.. Bir yillik surekli kavga hakaret aralari... Az once aradi aglayarak tartismislar hakaretler havada ucusmus ve erkek musvettesi barışırim ama bir sartla bana 1500 liraya tlf alirsan demis:-( cildirmamak elde degil
Bence arkadasiniz hic arkasina bakmadan unutsun o adi adami bu kadar yani
ay inanmıyorum yaayorum dahi yapamıyorum var ya... her erkekler artık kendilerini aştılar daha bundan ileri bir nokta yok dediğimde daha da ileri boyutta bir adilikle karşımıza çıkıyorlar. daha neler okuyacağız duyacağız yaşayacağız bakalım bunlarda bu adilik yaratıcılığı olduğu sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?