- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Resmen calsitigm yerdeki dolabimda param çalındı küçük bir miktar aama neden çalınsın ki kavga ettigim bi kadın vardı sürekli çantamın bulunduğu yerde çalıştı bana gıcıklık olsn çantamı oraya koymayım diye yapmış olabilir diye düşünüyorum cok uyuz oldum gebersin ins elinde kalsn o para boğazında düğümlesin
Kesin olmadığı için bişey de diyemiyorum kiResmen calsitigm yerdeki dolabimda param çalındı küçük bir miktar aama neden çalınsın ki kavga ettigim bi kadın vardı sürekli çantamın bulunduğu yerde çalıştı bana gıcıklık olsn çantamı oraya koymayım diye yapmış olabilir diye düşünüyorum cok uyuz oldum gebersin ins elinde kalsn o para boğazında düğümlesin
Yapmayın emin olmadan nasıl böyle beddua ediyorsunuz? Hadi diyelim o yaptı. Beddua etmek yerine Allah ıslah etsin doğru yola getirsin demelisiniz. Çünkü insanların kötüleşmesi etrafındakilere de zarar verirResmen calsitigm yerdeki dolabimda param çalındı küçük bir miktar aama neden çalınsın ki kavga ettigim bi kadın vardı sürekli çantamın bulunduğu yerde çalıştı bana gıcıklık olsn çantamı oraya koymayım diye yapmış olabilir diye düşünüyorum cok uyuz oldum gebersin ins elinde kalsn o para boğazında düğümlesin
Benim de cumartesi ofisimde odam boyaniyordu. Pazartesi baktim cross kalemim yok. Deli oldum. Ara ara yok. Yahu dedim bu adanlar ne anlar bu kalemden ? Bir tek maddi de değil manevi degeri de var kalemin.Resmen calsitigm yerdeki dolabimda param çalındı küçük bir miktar aama neden çalınsın ki kavga ettigim bi kadın vardı sürekli çantamın bulunduğu yerde çalıştı bana gıcıklık olsn çantamı oraya koymayım diye yapmış olabilir diye düşünüyorum cok uyuz oldum gebersin ins elinde kalsn o para boğazında düğümlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?