Çok adiler

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Resmen calsitigm yerdeki dolabimda param çalındı küçük bir miktar aama neden çalınsın ki kavga ettigim bi kadın vardı sürekli çantamın bulunduğu yerde çalıştı bana gıcıklık olsn çantamı oraya koymayım diye yapmış olabilir diye düşünüyorum cok uyuz oldum gebersin ins elinde kalsn o para boğazında düğümlesin

Diye dusunuyorum gebersin insallah!
Cok enteresan emin degilsiniz ve beddua ediyorsunuz.

Kesin olmadığı için bişey de diyemiyorum ki

Belki de başka bir ceptedir,belki yanlışlıkla düşmüştür...
Para yani bu. Bir arkadaşımla pazara gittik, Allah Allah nasıl biter otuz lira ya dedi. Hesap yaptık kitap yaptık, 18 lira harcamisiz,yanında 2lida bozuk var ama 10 lirası yok. Öyle mi böyle mi derken 'herhalde pazarciya fazla verdim' sonucuna vardı. Alışverişi erken bitirip evine döndük ki ayakkabiligin üstünde duruyor on lirası.
Olur yani böyle seyler

Onun çaldığı kesin mi?
Emin misiniz demiyorum, siz zaten eminsiniz de, onun çaldığı kanıtlandı mı demek istiyorum.

Yapmayın emin olmadan nasıl böyle beddua ediyorsunuz? Hadi diyelim o yaptı. Beddua etmek yerine Allah ıslah etsin doğru yola getirsin demelisiniz. Çünkü insanların kötüleşmesi etrafındakilere de zarar verir

Gıcıklık olsun diye insan hırsızlığı kendine yakıştırır mi madem rahatsız oluyor neden çantanızı yanımıza almıyorsunuz kamera falan yok mu

Onu tanisaniz ispata ihtiyac duymazsnsz o derece pislik biriisi hemen tartismanin ardından bunun olmasida düşündürücü değilmi iftirayla insanları yerinden eddn brisi burdan beni ve benim hayatımda olan kişileri tanimadan banaa çamur atmayın kolay kolay böyle seyler düşünmem

Benim de cumartesi ofisimde odam boyaniyordu. Pazartesi baktim cross kalemim yok. Deli oldum. Ara ara yok. Yahu dedim bu adanlar ne anlar bu kalemden ? Bir tek maddi de değil manevi degeri de var kalemin.
Bugun patronumun odasi teslim edildi.
Telefon açtı bana iki dk yanıma gelir misin diye
Cross dolma kalemim kayip demesin mi ?
Yarın bu işi cozucez dedi. Bakalim ne olacak
Adamlar 9 kisilik ekiple çalışıyor.
Ekibin basinda ki usta mükemmel bir adam. Ama yanındakileri tanımıyoruz tabi ki.
Boya ustalarindan biri cross kalem uzmani ama kim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…