Çok adiler

Gordugunun yarısına inan duyduğuna hic inanma derler...hic gormedigine ne demeli bilemedim..pes

Alt tarafi azcik paraymis bu ne beddua hayatimda en nefret ettigim canimi yakan insana bu beddualari etmedim.sakin olun diyelim caldi bu kadar beddua edilir mi

Benim hayatimda oyle rezil oyle pislik bi insan var ki anlatilmaz yasanir.en fazla ettigim beddua allahindan bulsun derim siz gebersin bogazinda kalsin bunlar buyuk seyler

Hakli olabilirsin ama yapacak birsey yok ki.
Cantani orta yerde birakma bir daha

Küçük bir miktar için adi bile olsa bir insanın ölmesini istemek..bilemedim biraz acayip..
Üstelik onun yaptığından emin bile değilsin
Kk sayesinde beddua dagarcigim baya gelişti ya..ama düşmanıma bile edemiyorum bunları iste sorun orda..

Konu sahibi “şu kişi almış olabilir diye düşünüyorum” demiş. O aldı dememiş. Ve alana beddua etmiş yani kim aldıysa ona. Naapsaydı paramı çalan afiyetle yesin mi deseydi?

Konu sahibi “şu kişi almış olabilir diye düşünüyorum” demiş. O aldı dememiş. Ve alana beddua etmiş yani kim aldıysa ona. Naapsaydı paramı çalan afiyetle yesin mi deseydi?
Alan olarak gıcık olduğu kadından bahsediyor konuda .. ya o değilse ?

İspatınız yok yani.
O kadını bilmem de, sizin gibilerden korkulur asıl. Korkunç bir iftiradan başka bir şey değil yaptığınız. Kadını yerin dibine sokmadan önce kendinize bakın. Birinin kötü olması, o kişiye her türlü iftirayı atıp alnımız açık gezebileceğimiz anlamına gelmiyor. Rezalet gerçekten. Ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…