- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi Zehrayenihayat
Haziran ayında hamile olduğumu öğrendim ilk denememizdi çok mutlu olduk çok sevindik ama kimyasal gebelik çıktı. Sonrasında geceleri uykumdan uyanıp hıçkıra hıçkıra ağlar oldum eşim sayesinde atlattım. Temmuz ayında tekrar hamile olduğumu öğrendim bu sefer temkinli davrandım keseyi görünce sevindik arkadaşlarıma kendi aileme söyledim. Kalp atışı bi türlü duyamadık en son boş gebelik dediler ve kürtaj oldum. Kürtajın bu kadar travmatik bişey olabileceğini düşünmemiştim.Doktorun alırken ay içinde çürümüş dediğini duymak çok kötü en çok bu kelime zoruma gitti. Yaşatmam gereken bişey içimde çürümüş.Bütün hayallerim çöpe gitti. Biliyorum Allah ın takdiri. Yaşım daha genç ama yine de kaldıramıyorum.Çevremde çok güçlü bir duruşum var bu cümlelerde kimseye anlatamıyorum.Bu cümleleri kurmak beni direk ağlatıyor.Ne kadar üzüldüğümü ne kadar canım yandığını anlatamıyorum en yakınlarıma bile.Yazmak daha kolay geldi. Yine her gece saatlerce ağlar oldum. Bu kadar uzun yazdım okuyan olur mu bilmem. Sadece anlatmaya ihtiyacım vardı.