- 23 Ekim 2022
- 1.687
- 3.923
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar mesaj yazarken sessiz kalın anlarlarArkadaşlarım canlarım hepiniz sorunsuz gebelik geçirirsiniz umarım evlatlarınızı kucağınıza alırsınız
Ben 2 ay önce zorunlu kürtaj oldum. Psikolojik olarak da yıprandım 2 yıldır istiyorduk kısmet değilmiş. Aynı dönem üç arkadaşım daha hamile kaldı benimle beraber. Wp grubumuz var birbirimize sürekli bebekle alakalı link foto atar konu açardık, ama ben kürtaj olduğumdan beri biraz daha hassas davranılmasını isterdim. Linktir alışveriştir anlıyorum da pat diye sürekli karınlarını atmaları bazen beni üzüyor. Yani onlar için değil kendi yaşadıklarım geliyor aklıma. Söylemek de istemiyorum ama gün geçtikçe geriliyorum. Acaba ben de mi sorun var? Kendimi onların yerine koydugumda ben yapmazdım diyorum yani daha hassas olmaları gerekmez miydi ki?
Okuyan yazan herkese teşekkürler içimi de dökmek istedim bi an
Öncelikle basınız sağ olsun. Allah en hayırlı zamanda tekrar kucağınızi doldursun inşallah.Arkadaşlarım canlarım hepiniz sorunsuz gebelik geçirirsiniz umarım evlatlarınızı kucağınıza alırsınız
Ben 2 ay önce zorunlu kürtaj oldum. Psikolojik olarak da yıprandım 2 yıldır istiyorduk kısmet değilmiş. Aynı dönem üç arkadaşım daha hamile kaldı benimle beraber. Wp grubumuz var birbirimize sürekli bebekle alakalı link foto atar konu açardık, ama ben kürtaj olduğumdan beri biraz daha hassas davranılmasını isterdim. Linktir alışveriştir anlıyorum da pat diye sürekli karınlarını atmaları bazen beni üzüyor. Yani onlar için değil kendi yaşadıklarım geliyor aklıma. Söylemek de istemiyorum ama gün geçtikçe geriliyorum. Acaba ben de mi sorun var? Kendimi onların yerine koydugumda ben yapmazdım diyorum yani daha hassas olmaları gerekmez miydi ki?
En acısı da acımaları demiBen 5 yıldır hamile kalamadım çevremde görüntülü arayıp karnını sevende vardı hamile kaldığında kıskanacağımı düşünüp yalan söyleyerek yanlışlıkla kaldım istemiyorum havalarına girende (sonra görümcesi yoo bayadır istiyorlardı yeni oldu demişti) bana farklı anlatmıştı halbuki ben kimsenin kötülüğünü istememki acıyarak bakmalar insanlar içinde tavsiyeler vermeler üzülerek ay artık git doktora demeler neler neler şuraya yazsam roman olur yani diyeceğim başkalarının yaptıkları söyledikleri sizi düşüncesizce yıprattıklarına takılmayın herşey gelip geçiyor sadece o gruptan bi süre bebek konusundan uzak durmak bu konuyu hatırlamamak için çıkıyorum diyin ve o arkadaşlığı gözden geçirin inanın kimse bizim gibi ince düşünceli değil herkes keyfine göre takılıyor hiç canınızı sıkmayın Rabbim büyük
Gruptan siz çıkmadığınız halde evet bu tarz alışverişler konuşmaları karın fotoları falan bana da düşüncesizlik gibi gelirdi. Ben olsam arkadaşım grupta olduğu için tek kelime etmezdim. Diğer hamile arkadaşımla ayrı bir grup kurabilirim sonuçta. Bir kaybınız var göze sokmaya ne gerek var. Sizin yerinize olsam kızlar ben kötü hissediyorum, yanlış anlamayın der gruptan çıkardım. İnsan olan anlar zaten bozulduğunuzu.Arkadaşlarım canlarım hepiniz sorunsuz gebelik geçirirsiniz umarım evlatlarınızı kucağınıza alırsınız
Allah razı olsun teşekkür ederimÖncelikle basınız sağ olsun. Allah en hayırlı zamanda tekrar kucağınızi doldursun inşallah.
Hayır, sizde bir sorun yok. Hayatlarını sizin kaybınıza göre sekillendiremez hiç kimse evet ama en azından WhatsApp grubu kuracak yakınlıkta olan insanların da bir süre dikkat etmesi, daha hassas olması gerekir.
Bence uygun bir dille söyleyip gruptan çıkın.
Az çok anlıyorum sizi benimkiler daha basit anlatımlardı başınız sağolsunEn acısı da acımaları demibende kaç kere kayıp yaşadım. Bilen bilmeyen çocuk soruyordu yok deyince olur olur diye kendilerince teselli ediyorlardı. En büyük kaybim yeni doğan bebegimi toprağa vereli daha 2 ay bile olmamıştı. Hamilelik sormaya başlamışlardı. Ben daha yasımı tutamadan ne hamileliği diyemiyor da insan. Çevremdeki %80 insanın sorduğunu düşünsene. Zaten yaralıyım. Bir kere soran diğer gördüğünde yine soruyor. Bıktım usanmistim En sonunda patladım sormayın istemiyoruz biz şuan dedim herkese. Bide bebeklerini falan kiskanmalari var demi :/ off yaşayan bilir bu duyguyu.
Amin inşallahGeçmiş olsun canımrabbim yeniden sevindirsin inşallah en hayırlı zamanda.. bende kimyasal yaşadım tam yaklastim dedim yarım kaldı.. bundada var bir hayır diyorum. Yerinde olsam iyilikle söylerim konuşurum sana iyi gelmediğini yaşadığın olayı henüz atlatamadığıni dile getirebilirsin eğer gerçekten arkadaşsalar dikkate alırlar yoksa eğer inceldigi yerden kopar.. neden iyilikle diyorum hamile sonuçta onlar. Kırmadan dökmeden olmalı bazı şeyler..Sen onların dusuncesizligine onlar gibi yaklaşma derim onlardan bir farkın olsun
![]()
Allah sizide sevindirsin inşallah bizler anlıyoruz birbirimiziBen 5 yıldır hamile kalamadım çevremde görüntülü arayıp karnını sevende vardı hamile kaldığında kıskanacağımı düşünüp yalan söyleyerek yanlışlıkla kaldım istemiyorum havalarına girende (sonra görümcesi yoo bayadır istiyorlardı yeni oldu demişti) bana farklı anlatmıştı halbuki ben kimsenin kötülüğünü istememki acıyarak bakmalar insanlar içinde tavsiyeler vermeler üzülerek ay artık git doktora demeler neler neler şuraya yazsam roman olur yani diyeceğim başkalarının yaptıkları söyledikleri sizi düşüncesizce yıprattıklarına takılmayın herşey gelip geçiyor sadece o gruptan bi süre bebek konusundan uzak durmak bu konuyu hatırlamamak için çıkıyorum diyin ve o arkadaşlığı gözden geçirin inanın kimse bizim gibi ince düşünceli değil herkes keyfine göre takılıyor hiç canınızı sıkmayın Rabbim büyük