- 26 Eylül 2024
- 758
- 223
- 18
- 27
Cok normal bir his, bence sizi anlamayan insanlarla araniza mesafe koyun. Onlarin sevinci var evet mutlular saglikla alsinlar kucaklarina ama senin arkadaslarinsa hassas olmalari gerekir.Arkadaşlarım canlarım hepiniz sorunsuz gebelik geçirirsiniz umarım evlatlarınızı kucağınıza alırsınız
Ben 2 ay önce zorunlu kürtaj oldum. Psikolojik olarak da yıprandım 2 yıldır istiyorduk kısmet değilmiş. Aynı dönem üç arkadaşım daha hamile kaldı benimle beraber. Wp grubumuz var birbirimize sürekli bebekle alakalı link foto atar konu açardık, ama ben kürtaj olduğumdan beri biraz daha hassas davranılmasını isterdim. Linktir alışveriştir anlıyorum da pat diye sürekli karınlarını atmaları bazen beni üzüyor. Yani onlar için değil kendi yaşadıklarım geliyor aklıma. Söylemek de istemiyorum ama gün geçtikçe geriliyorum. Acaba ben de mi sorun var? Kendimi onların yerine koydugumda ben yapmazdım diyorum yani daha hassas olmaları gerekmez miydi ki?
Okuyan yazan herkese teşekkürler içimi de dökmek istedim bi an
Bende ayni seyi hissediyorum etrafimda cocuk istemeyenler bile dogurdu. Ama Allah herseyin hayirlisini verir bir bildigi var bizim icinde.
Şükret, sabret ve dua et

Tez zamanda bizlerin de sağlıklı bebekleri kucagimiza almak nasip olsun.