Canim bende seninle ayni seyleri yasadim,ilk gebeligim kimyasaldi hamile oldugumu ogrenince herkese soylemistik ama hayal kirikligi oldu.Ikincidede gelisimi durmus 6 haftalikken falan 10.haftaya kadar belki bi mucize olur kalp atisi alinir diye bekledim ama olmadi kurtaj oldum.Biliyorum kurtajin ne soguk bi kelime oldugunu,beni dogum yapanlarin katina yatirmislardi hastanede.Herkes kucaginda bebesiyle cikarken o odalardan ben ellerim bos ciktim.Ama bak su an 28.haftama giriyorum,Allahim nasip ederse oglumu bekliyorum.Rabbime sigindim bu hamileligimde,ne olursa olun uzulmuycem dedim onun bi bildigi vardir hakkimizda hayirlisi her zaman ve şer bildiklerimizde bile hayir vardir.Kan pihtilasmasi testlerimi yaptirdim kurtajdan sonra,bende her gun kan sulandirici igne kullaniyorum,cok sukur hamileligim iyi gidiyor bi sikintim yok.Bebegimin hareketlerini dinliyorum surekli o kadar mutlu oluyorumki.Her gece evlat hasreti cekenler icin dua ediyorum onlarada nasip et bu guzel duyguyu diye,cunku acisini yasayan bilir.Allahim en yakin ve hayirli zamanda saglikli bi hamilelik ve bebisini kucagina almayi nasip etsin sanada,Asla umudunu kaybetme Allah var..