- Konu Sahibi jasmindgrsy
boşanıyoruz da bırkez bıle aramadı benı bır de uzerıne tazmınat ıstemıs hıc mı demıyor kı benım karım uzulur bız ne kadar sevıyorduk bırbırımızı ... butun guvenım yıkıldı nasıl kalkıcam ayağa dayanamıorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırdır ne olduda bosanma esıgıne kadr geldınız bırbırınızı severken daha aydınlatıcı konu acarsan sana belkı bır nebzede olsa konusabılırız . ıkıncısıde benım bıldıgım kadın erkege acar tazmınat burda neden roller degısdı onu anlamadım
boşanıyoruz da bırkez bıle aramadı benı bır de uzerıne tazmınat ıstemıs hıc mı demıyor kı benım karım uzulur bız ne kadar sevıyorduk bırbırımızı ... butun guvenım yıkıldı nasıl kalkıcam ayağa dayanamıorum
eger annesının basının altından cıktıysa yatacak yerı yok bı aydır aglıorum da asıl sorum su ya bukadar sevıyorum dıyen adam nasıl bu hale gelır bı hocaya danıstık ole buyucu falan degıl noldu dıye ıyı bı hocaya , dedi ki eşin cok inatcı ugrasma dedı , renkli gözlü bir kadın etkiliyor dedı , ama esın cok ınatcı deyınce belkı de hayırlısı bole dıorum ınat etmezdımkımseyı onemsemezdıngıttıgınde herkez o sensız duramaz uzulmee dedı ama yok gıttı
yaa ınanın ole de yapmazdı sen ne dersen o derdı son zamanlar bıraz depresyona gırmıştı cozebılsem bu onun akılları degıl ya allahım dıorum benı koruyordur belkı ama kendımı de sucluorum ama 3 ayda vazgecılırmı sonucta ne yapmışım yanı evlılığımı kaldıramadı acaba , karsıma cık bı ıstemıorum senı de ya anlaşmalı bıle bosanmıo surundurucekmış benı, dertleri para belkide odeyemeyecegımı de bılır yanı , ya bu sacmalık karmasıklık oldurup benı karsısına ne cıkıcam cıktım da odasından cıkmadı annesı saydırdı doktu bende aynı gun ızmırden evıme gerı dondum kafanızı dınleyın ddı meger dava acıolarmıs suna ne demelı her mesajı tek tek annesıne okutmul bak bana bole yaptı dıye tanıyamamışm be ya
bu adamın resmen karekteri bozuk ya
herkesin ayrı bir derdi var :S bu ne ya bu erkekler ne kadar basit sebepler yüzünden silip atıyor :S Allah yar ve yardımcın olsun inşaallah tez vakitte Allah görünmez biyerden bişi verirde hayatın yoluna girer zati kafam iyi değil arkadsların yazdıklarını okuyunca daha bi üzülüyorum bencede bi sebep yokken böyle olduysa cık karsısına hesap sor niye böyle yaptı diye öyle kolay mı ya