Cok aglıyorum....Hazmedemıyorum.....Hani seviyordu....

önceki mevzularınızı bilmiyorum ama bana özelden anlatabilirsiniz öncesini üzüldüm sizin adınıza Allah yardımcın olsun gerçekten konuşmak istersen dertleşebilirim seninle mesajını beklerim.

Son düzenleme:
Diğer konularınızıda biliyorum , çok üzücü her evlilikte kavgalar tartışmalar olur ama sizde hatalısınız evden kovmak sinirle bile olsa çok yanlış,

karşılıklı atıştık diyorsunuz , ondan farkınız olmalıydı o hakaret etti diye sizinde aynı şeyi yapmanız gerekmezdi ,

tutabilseydiniz kendinizi sabırlı olsaydınız ,çok üzücü daha yeni evliyken boşanmak eşiniz kararlı malesef,

tabiki anneside istemiyordur anlatmıştır annesine ki neler söylemiş size yoksa 1 aydır bir mesajınıza bile cevap vermemiş ,

sürekli hakaret ve kavga ile evlilik devam etmezdi zaten hayırlısı böyledir belki ısrarcı olmayın bence bu size bir ders olur bir daha ağzınızdan bazı kelimeler hemen çıkmaz inşallahhh,

evlilik pamuk ipliğine bağlı , bir taraf sinirliyken diğer taraf susacak iki tarafta aynı anda çekerse kopar zaten karşılıklı anlaşma ile yürür evlilik ...

olabilir belki bu seferki farklı bi durumdur ama bilmediğin şeyler olduğu belli mutlaka konuş onunla mutlaka...

hayatım konusamam, telefonuma bıle cıkmadı, bınlerce kez aradım, ozur dıledım gel dedım evlılıgımızı duzeltelım yazık edersın dedım, bı acıklama yap dedım, bosanalım ıstemıyorsan ama neyse sole dedım, o kafasında buyutur herseyı, belkıde hayırlısı ıste, belkıde ılerde daha cok zorlanıcam, bı zaman gecse ve ben kendımı toparlasam baska hıcbıse ıstemıorum, konusmam artık, o bunu ıstedı, benı yerle bır ettı , rezıl ettı, sevıprum dıye ustume vardı, sımdı ne ısterse yapsın bakalım ne lucak bıtınce bunlar sonra aklı basına gelenler genelde

bu adam evliligin sorumlulugunu kaldiramamis
adam olan evini kurardi neden 3 aydir bir duzen kuramadiniz
demekki niyeti bastan belliymis gecinmeye niyeti yokmus

Kaç yıllık ilişkiniz vardı evlilikten önce..Çok kötü bir durum çok üzüldüm..Hem suçlu hem güçlü
mü davrandı eşiniz,hem gidiyor hem dava ve tazminat o nedir ya kim akıl vermiş buna böyle..

Olan olmuş artık.
Yapılacak tek şey bir an evvel kendinizi toparlamaya çalışmanız.
Karakteri sağlam hiç kimse yuvasını bir başkasının sözüyle yıkmaz, sevdiğinden vazgeçmez.
Yazık etmiş sevginize.
Canı gönülden dua edeceğim size.
Unutmayın kimsenin ahı kimsede kalmaz.
Umarım kısa zamanda atlatır, yeni umutlarla hayatınıza devam edersiniz.

Diğer konularınızıda biliyorum , çok üzücü her evlilikte kavgalar tartışmalar olur ama sizde hatalısınız evden kovmak sinirle bile olsa çok yanlış,

karşılıklı atıştık diyorsunuz , ondan farkınız olmalıydı o hakaret etti diye sizinde aynı şeyi yapmanız gerekmezdi ,

tutabilseydiniz kendinizi sabırlı olsaydınız ,çok üzücü daha yeni evliyken boşanmak eşiniz kararlı malesef,

tabiki anneside istemiyordur anlatmıştır annesine ki neler söylemiş size yoksa 1 aydır bir mesajınıza bile cevap vermemiş ,

sürekli hakaret ve kavga ile evlilik devam etmezdi zaten hayırlısı böyledir belki ısrarcı olmayın bence bu size bir ders olur bir daha ağzınızdan bazı kelimeler hemen çıkmaz inşallahhh,

evlilik pamuk ipliğine bağlı , bir taraf sinirliyken diğer taraf susacak iki tarafta aynı anda çekerse kopar zaten karşılıklı anlaşma ile yürür evlilik ...

evlılık bole bıtecek bıseyse ınanın ben vazgectım almayayım, tabıkı alttan aldıgım bınlerce kavgam var da esımın hıc ole huyu yok, hep ben haklıyım dıyordu, aman ne bıleyım haklısınız sızde, ama ınsanlar hata yapar, bu sebepten evlılık bıtırlmez bence

Olan olmuş artık.
Yapılacak tek şey bir an evvel kendinizi toparlamaya çalışmanız.
Karakteri sağlam hiç kimse yuvasını bir başkasının sözüyle yıkmaz, sevdiğinden vazgeçmez.
Yazık etmiş sevginize.
Canı gönülden dua edeceğim size.
Unutmayın kimsenin ahı kimsede kalmaz.
Umarım kısa zamanda atlatır, yeni umutlarla hayatınıza devam edersiniz.

allah razı olsun... ınşallah, benım yasadıgım yıkım cok zor ınanın, sevmesem belkı kaldırabılırdım, cok zor oldu bana bu, cok zor bı sınav, Allah beterınden sakınsın, aratması bu gunlerımı ınsallah

evlılık bole bıtecek bıseyse ınanın ben vazgectım almayayım, tabıkı alttan aldıgım bınlerce kavgam var da esımın hıc ole huyu yok, hep ben haklıyım dıyordu, aman ne bıleyım haklısınız sızde, ama ınsanlar hata yapar, bu sebepten evlılık bıtırlmez bence

işte sürekli kavga edip alttan almak,
bence buna hiç fırsat vermemekte marifet ,

hata herkes yapar bende tartıştım ilk yeni evliyken ama git demek boşanalım demek hakaret etmek öyle kolay kolay ağızdan çıkmamalı ,

üzülmeyin , sabredin dua edin o şansı allahtan isteyin belki herşey düzelir ...

işte sürekli kavga edip alttan almak,
bence buna hiç fırsat vermemekte marifet ,

hata herkes yapar bende tartıştım ilk yeni evliyken ama git demek boşanalım demek hakaret etmek öyle kolay kolay ağızdan çıkmamalı ,

üzülmeyin , sabredin dua edin o şansı allahtan isteyin belki herşey düzelir ...

ya ınanın benden cıkmıyordu o sozler her kızdıgında ne varsa soyluyordu agzından gelen, sonra ozurler sınrııme hakım olamadmlar cok uzuluyordu yaptıklarna, zamanla ısın ıcınden cıkamadık tabı, bıde ıs konuları yordu gerdı bızı

ya ınanın benden cıkmıyordu o sozler her kızdıgında ne varsa soyluyordu agzından gelen, sonra ozurler sınrııme hakım olamadmlar cok uzuluyordu yaptıklarna, zamanla ısın ıcınden cıkamadık tabı, bıde ıs konuları yordu gerdı bızı

en kötüsüde ne biliyormusun ailesine anlatması olmuş, keşke bırakmasaydınız , aileler bilince iş büyür siz unutsanızda onlar unutmaz ...

zaten keşkeyle , pişmanlıkla olacak iş değil hata tek taraflı değildir tabi şimdi anneside dolduruyordur ki zaten size söylemiş bunu yapacağını nerde hiç mi görüşmediniz eşinizle ?

en kötüsüde ne biliyormusun ailesine anlatması olmuş, keşke bırakmasaydınız , aileler bilince iş büyür siz unutsanızda onlar unutmaz ...

zaten keşkeyle , pişmanlıkla olacak iş değil hata tek taraflı değildir tabi şimdi anneside dolduruyordur ki zaten size söylemiş bunu yapacağını nerde hiç mi görüşmediniz eşinizle ?

ona hep dedım annene soleme bana kızsan da gıt arkadasına anlat dedım bız kaynvalıdemle ana kız gıbıydık bızı bu duruma esım soktu ne solesem gıttı anlattı salak, kadında korktu yanı anlatınca belkıde ya kımde ne hata var bılemem de, saglıklı ve mantıklı ınsanlarla evlı olmadıgım kesın, allahım hayırlısını versın, nereyebırakmıycaksın adam daraldımı gıdıodu zaten , sonra gelıodu, nasıp iste o gun vardıbı hayır, sabah berbat kalkmıştım zaten,

o gunden sonra hıc bir defa bıle konuşmadık görşmedik annenın etkısıne baksana :)

boşandıktan sonra hayat nasıl olucak acaba, bır de su var kı anlaşmalı bıle boşanmıo, avukatımn dedıgı amacı dırek ıntıkam almak, kımden akıl alıyorsa sacmalıo dıo

Canim sen biraz fevrisin anladigim kadariyla, bu nedenle hatalar yapmissin. Ama bu hata donulemeyecek bir hata degil, kapilarina gidip ozur dilemissin, psikologa gitmissin, kendni duzeltme icin caba harciyorsun.

Maalesef karsindaki insanlar sana deger vermemis (esin de buna dahil), cirkef insanlar ki anlasmali bosanmaya dahi yanasmiyorlar. Seni isten cikaran onlar ustune tazminat istemisler, bunu da davana kat, evlendikten sonra isi biraktigini, bunu kocanin istedigini magdur oldugunu soyle.

Bundan sonra SAKIN OL (bu kisim onemli, fevriligin yazina dahi yansiyor), is ara, o aileyi de arama sorma, anlasmak isteselerdi konusurlardi.

Eger esin anlasmali bosanmak istese biraz daha cabala derdim, ama bunlar cirkef, o yuzden birak dava nasil ilerliosa ilerlesin, sen kendi kabuguna cekil.

Esin kaptanmis da kendine es bulacakmis, onlar es degil kukla ariyorlar, senden sonra gelecege simdiden acidim.

yaşadıkların gerçekten zor
en zoru da sorduğun sorulara cevap alamamak
aklının soru işaretleriyle dolması
ama inan bana insan herşeyi atlatıyor
kaderinde varsa tekrardan evlenip mutlu oluyor
herşey biz insanlar için

Güzel kardeşim her evli çiftler arasında tartışma olur,yanlız eşinizi evden dahi kovsanız bu bir sebeb değil sizi aramamsı yada boşanma davası açması.Hele bide büyü var diyolarsa büyüye vs inanırım doğrudur....Sen hatanı üzerlerine düşerek yapmışsın asla üzerine düşme geleceği varsa gelmez çünkü üzerine düştükçe kendini bişi sanıp senden daha uzaklaşmasını sağlar bu tarz şeyler kaçan kovalanır misali arayıp sormasaydın o kesin senin üzerine düşecekti...Her evlilik çalkantılı gider ilk aylarda yıllarda zaman geçtikçe oturur bende eşimle ailesi yüzünden hep kavga ederiz bizim kişisel bir problemimiz asla yok sadece ailesi bizim sebeb kavgada ki...Ama asla bi günde olsun ailesinden kimseden duymadım sen böyle diyormuşsun vs anlatırsa zaten onlara kavgamızı vs zaten öyle bi kişilik yapısındaki kişi ile hayat asla olmaz nasıl onlara claf dedirtmiyorsa banada dedirtmez bunu biliyorum...Sen artık peşine düşme bırak inceldiği yerden kopsun hemen kendine bi iş bul yada git eski çalıştığın yerle tekrardan konuşup işe gir ve asla bir erkek için işini bırakma evlensende beni böyle kabul edeceksin de çünkü biz kadınların en büyük noksanlığı ayakta duramamktan geçer sen çalış elin para tutsun ki güçlü ol kimseyede boyun eğme ve eğerki tekrardan barışmak isterse hemen balıklama atlama biraz kafa dinlemek istiyorum kırılan gönlümü gururumu onarmaya ihtiyacım var de azcıkta sen kaç msj atarsada cevap yazma arasada bi kere aç 5 kere açma bırak kovalasın bırak azda sen kendinin değerini yükselt...VE asla sanki dünyanın sonuymuş gibi oflayıp poflama sana tavsiyem budur ister dinlersin ister bi kulağından girip diğerinden çıkartırsın dimdik dur hayat seni ezmesin sen bırak ez......:28:

Back
X