çok alışmıştım..çokkkkk

yellow angel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2007
154
19
298
55
Merhaba arkadaşlar..Şimdiden vereceğiniz fikirler ve göstereceğiniz sabır için teşekkür ederim..15 gündür içinden çıkamadım..fikirlerinize ihtiyacım var..
Ben eşimden 1 yıl once ayrıldım..45 yaşındayım..bir arkadaşımın eklediği bir grupta (Fb) 54 yaşında biriyle tanıştım..İlk zamanlar kabul etmedim ..neyse arkadaş olduk dostça konuştuk..Sonra bana tam hatırlamıyorum kısaca sevgilim ol dedi..ben güven sorunum var zamana ihtiyacım var..benim fazla zamanım yok dedi ve sevgili konuşmaya başladık..ben İstanbul da o İzmit'te oturuyor annesiyle..
Herşey çok güzeldi..Her sabah "günaydın canım"mesajları..gün içinde sms whatsapp telefon görüşmeleri..akşamları oğlum olduğu için aramıyordu..çok anlayışlıydı her konuda..görüşemiyorduk.."olsun..sesini bile duymam yetiyor..iyi ki hayatıma girdin..ömrümün kalanı senin olsun" falan..yüksek yüksek laflar..
hatta şu lafa takılmıştım.."benimsin ..Allahın izniyle benimsin" adeta gizli evlenme teklifi gibi geldi..o anda etse kabul eder,denerdim..
çünkü "annem ben ölürsen ne yapacaksın.."falan çaktırıyordu..hatta buraya gel..dükkanların başına geç falan dedi..ben olmaz dedim..

neyse..bana herşeyini hastalığını sıkıntıları anlatır fikir alırdı..nerdesin çıkınca haber ver..hayatında ben varım artık falan...ama bir taraftan da sıkıntılarım var seni ortak etmiyim desem kızacaksın..annemi bile kırıyorum dedi..ben de iyi gün kötü gün her zaman yanındanyım demiştim..
15 gün önce görüştük..iyiydi..o gunun sonunda bir sıkıntım var bunu halledemezsem sıkıntıya giricem dedi..ve sıkıntı zamanlarında hep konuştuk mesaj atıyordu..bunaldım..falan..
bir gün..sana bişey diycem ama yanlış anlama çok çaresiz kaldım..bana şu kadar borç verir misin..temmuz sonuna kadar..ben de oğlumun okulu odemeden söyleseydin dedim..nasıl söyliyim çekindim dedi..1 hafta her yerden para bulmaya çalıştık..yine arayordu..gündüz mesjlar faln..gece de ..
en son bulamayınca bana mesaj attı.."seni iyi ki tanımışım..lakın kötü zamanıma denk geldi..sıkıntılarıma seni de istemeden ortak ettim..ama yanlış olduğunu gördüm..bedelini kendim ödemem lazım"falan filan..aradım..dost kalalım dedi..sen bana ne yaptığının farkında mısın dedim..ne yaptım ki dedi..
sen çok farklısın benim için..annemle bile konuştum dedi..
sonra ben aradım onu..ertesi gün o aradı..konuştuk..sitem edecektim..ben seni konuşmak için aradım dedi..aralıklarla görüşüyoruz..
bi gün gunaydın canım diye mesaj attı..bi gün telefonum kapalıydı nıye kapalı dıye sordu..bi gün aradı..sesini duymak iyi geldii..bi gün ben sana birşey veremem dedi..(ne istediysem..)
kafama takılan..sakin bir sesle.."seni tanıdğım güne lanet olsun" dedi..güldüm..gülme gülme dedi..2 gün aramadı..bugun ben aradım..ne oldu ayran içtik ayrı mı düştük dedim..ne alakası var koşturuyorum dedi..
çok uzattımm.ozetle kafama takılan..o lafı unutamadığı için mi söyledi..hala bazı şeyleri tam konuşamadım..durumu bozulduğu için mi mesafe koyuyor..gerçekten hala dost mu görüyor..İzmit'e gitsem konuşsam çok mu basit olur..?BİTTİ Mİ RÜYA..YAA ÇOK ÜZGÜNÜM YA..HALA KÖTÜ BİR İNSAN OLDUĞUNA İNANMIYORUM..
ne yapmam lazım..hala böyle sürdürüp toparlanmasını beklemek mi? yoksa çekip gitmek mi? ÇOK ALIŞMIŞTIM ÇOKKK

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar..Şimdiden vereceğiniz fikirler ve göstereceğiniz sabır için teşekkür ederim..15 gündür içinden çıkamadım..fikirlerinize ihtiyacım var..
Ben eşimden 1 yıl once ayrıldım..45 yaşındayım..bir arkadaşımın eklediği bir grupta (Fb) 54 yaşında biriyle tanıştım..İlk zamanlar kabul etmedim ..neyse arkadaş olduk dostça konuştuk..Sonra bana tam hatırlamıyorum kısaca sevgilim ol dedi..ben güven sorunum var zamana ihtiyacım var..benim fazla zamanım yok dedi ve sevgili konuşmaya başladık..ben İstanbul da o İzmit'te oturuyor annesiyle..
Herşey çok güzeldi..Her sabah "günaydın canım"mesajları..gün içinde sms whatsapp telefon görüşmeleri..akşamları oğlum olduğu için aramıyordu..çok anlayışlıydı her konuda..görüşemiyorduk.."olsun..sesini bile duymam yetiyor..iyi ki hayatıma girdin..ömrümün kalanı senin olsun" falan..yüksek yüksek laflar..
hatta şu lafa takılmıştım.."benimsin ..Allahın izniyle benimsin" adeta gizli evlenme teklifi gibi geldi..o anda etse kabul eder,denerdim..
çünkü "annem ben ölürsen ne yapacaksın.."falan çaktırıyordu..hatta buraya gel..dükkanların başına geç falan dedi..ben olmaz dedim..

neyse..bana herşeyini hastalığını sıkıntıları anlatır fikir alırdı..nerdesin çıkınca haber ver..hayatında ben varım artık falan...ama bir taraftan da sıkıntılarım var seni ortak etmiyim desem kızacaksın..annemi bile kırıyorum dedi..ben de iyi gün kötü gün her zaman yanındanyım demiştim..
15 gün önce görüştük..iyiydi..o gunun sonunda bir sıkıntım var bunu halledemezsem sıkıntıya giricem dedi..ve sıkıntı zamanlarında hep konuştuk mesaj atıyordu..bunaldım..falan..
bir gün..sana bişey diycem ama yanlış anlama çok çaresiz kaldım..bana şu kadar borç verir misin..temmuz sonuna kadar..ben de oğlumun okulu odemeden söyleseydin dedim..nasıl söyliyim çekindim dedi..1 hafta her yerden para bulmaya çalıştık..yine arayordu..gündüz mesjlar faln..gece de ..
en son bulamayınca bana mesaj attı.."seni iyi ki tanımışım..lakın kötü zamanıma denk geldi..sıkıntılarıma seni de istemeden ortak ettim..ama yanlış olduğunu gördüm..bedelini kendim ödemem lazım"falan filan..aradım..dost kalalım dedi..sen bana ne yaptığının farkında mısın dedim..ne yaptım ki dedi..
sonra ben aradım onu..ertesi gün o aradı..konuştuk..sitem edecektim..ben seni konuşmak için aradım dedi..aralıklarla görüşüyoruz..
bi gün gunaydın canım diye mesaj attı..bi gün telefonum kapalıydı nıye kapalı dıye sordu..bi gün aradı..sesini duymak iyi geldii..bi gün ben sana birşey veremem dedi..(ne istediysem..)
kafama takılan..sakin bir sesle.."seni tanıdğım güne lanet olsun" dedi..güldüm..gülme gülme dedi..2 gün aramadı..bugun ben aradım..ne oldu ayran içtik ayrı mı düştük dedim..ne alakası var koşturuyorum dedi..
çok uzattımm.ozetle kafama takılan..o lafı unutamadığı için mi söyledi..hala bazı şeyleri tam konuşamadım..durumu bozulduğu için mi mesafe koyuyor..gerçekten hala dost mu görüyor..İzmit'e gitsem konuşsam çok mu basit olur..?BİTTİ Mİ RÜYA..YAA ÇOK ÜZGÜNÜM YA..HALA KÖTÜ BİR İNSAN OLDUĞUNA İNANMIYORUM..
ne yapmam lazım..hala böyle sürdürüp toparlanmasını beklemek mi? yoksa çekip gitmek mi? ÇOK ALIŞMIŞTIM ÇOKKK

Yasim sizin yariniz kadar ama cevap vermeden gecemedim zaman oyle bi zaman ki hic kimseye guvenme bence helede internetten tanistiginz birine insanlar yillarca ayni evi paylastigi esine, ailesine bile yeri geliyo guvenemiyor ki benim dusunceme gore adam para yuzunden size uzak kalmis ki siz dul bi kadinsiniz cocugunuzda varmis sizden borc istemeside tamamen onun basitligini gosteriyo.
Ki 50 yasinda bi adam hadi diyelim gercekten ihtiyaci var hic mi arkadasi yok hic mi dostu yok. Bence biraz mantikli olun

Hayat malesef eski turk filmlerinde olan ask sahnelerinden ibaret degil , belki su an askin verdigi gozu karalikla dogruyu yanlisi ayirt edemiyorsunuz ama bir erkek uzun suredir tanimadigi bir kadindan para istiyorsa ustelik cekinceli tavirlari varsa hic durmadan uzaklasin derim . Yasinizda olgun denilebilicek bir yasta ve evladiniz da var dolayisiyla sizin iki kez dusunmeniz lazim . Esinizden ayrilali 1 sene olmus ben yeni bir iliski icin cok erken diyorum .

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

alıştınız evet. ama.
pek tekin durmuyor beyfendi...
hem sizden nasıl para istiyorki. istiyebiliyor...
şugün olmuş cok samimi arkadaşımdan bile elimi yüzüme alır isterim. hatta istiyememde.
:44::44::44:

Bencede para istemiş, ve karşılığı gelmeyince sizden uzaklaşmış. Siz ona iyi günde kötü günde yanında olurum dediğiniz halde. Bence hiç güven vermiyor.

Beni tanıdığı için l...t okuyan biriyle işim olmazdı.
Siz büyüğümsünüz.
Hayat sizin.

selam arkadaşlar..bugun aradı..ne yapıyosun nasılsın...facede bir durum paylaşmıştım hemen sildim..onu sordu..takip etmiyormuyum sanıyorsun dedi..yazlığa gitmiştim..hiç aklına gelmedim mi dedi..illa görüşelim dedi..nasıl bıraktıysan öyleyim dedi..işlerini toplamış..

ne için aradı ne yapmak istiyor anlamadım..içim bir garip..geri mi sarıcam şimdi..?

çok dengesız biri bence. para istemesını de normal bulmadım, sonucta siz birbirinizi tanımıyorsunuz bıle.
kaç defa yüz yüze geldınız?

Bana pek mantıklı gelmedi. 50 yaşına gelmiş adam hala eşini dostunu oturtamıyorsa belli bir birikimi olmamışsa helede internetten tanıdığı bir bayan ve bu bayanda dul çocuklu olup ondan para istemesi pek hoş gelmedi. Bence kaçın kurası olmuş bir adam gibi geldi gözüme çok dikkat edin kendisinze bir yıkım daha yaşamayın. Öyle profesyonel oyun oynayanlar varki aman dikkat edin

çok dengesız biri bence. para istemesını de normal bulmadım, sonucta siz birbirinizi tanımıyorsunuz bıle.
kaç defa yüz yüze geldınız?
sadece 1 kere..süreklü 2 saatte bir telefonla görüşüyordukççsürekli mesaj falan..

bence çok fazla güvenmeden süre tanıyın....düşmez kalkmaz bir Allah var belki gerçekten sıkıştı o anın çaresizliği ile sizden para istedi belkide sizi sırf bu yüzden kullanmak...bunun yanıtını ancak zaman verir ...bu zaman içersinde de siz daha fazla bağlanmadan hayatınıza devam edin ....inşallah hayırlısı olur sizin için...

selam arkadaşlar...işim için izmite gidecektim..ve işimi face paylaştım...aradı konuştuk..özledim seninle konuşmayı gelince ara..o akşam mutlaka görüşelim falan dedi..ben de bakarız dedim
yola çıkmadan bir gece önce msj attı..sabah haber ver falan..
neyse ..inince aradım..izmitte gün içinde aradı falan..
sonra geldi bulunduğum yere..dışarda otursuk..sıcak karşıladı..tokalaştık..sarıldı ..
ne haber falan..sonra telefon geldi ona..şuna bakayım dedi..uzaklaştı konuştu..
ben bir daha uzak yere iş almıycam falan dedim..olur mu ben burdayım dedi..
işin varsa gelmeseydin..olur mu ya falan dedi..borçlarını anlattı..hatta benden akıl aldı..senin telefonunu vereyim sen idare et dedi..o kadar borç ödüyorum ki deyip cebindeki son parayı gösterdi..40-50 lira falan..aşk hayatın nasıl gidiyor dedi..
arayışım yokk dedim..mutluyum böyle dedim..neyse..benim işin uzun sürecekti..işin varsa sen git dedim..
ne zaman döneceğimi sordu..yarın gidiyorum dedim..tamam telefonlaşırız dedi ve gitti..acaba parası yok diye mi ozel buluşmamı..
ne akşam aradı ne bu sabah ve dün gece döndüm ..yani bunun için mi aradı bu muydu??

yani beklerdim ki bir çay içelim oturalım konuşalım falan..ANLAMADIM....

Arkadasim arkana bakmadan kac bence.para avcisi ile karsilasmissin.telefonunu degistir cocugunun hakkini yedirme bolelerine.neyine alistin biliyor musun
Gosterdigi ilgiye. .somurmesine izin verme onune bak
Unutma dediklerimi saf olma

öncelikle herkese iyi bayramlar..
bayram mesajı yanınladıktan sonra faceten mesaj attı..izmit te olanları konuştuk..yok ben işten kafamı kaldırmamışım..yok çalışanlara kuzenim diye tanıştırmışım o görüşmek istiyormuş
bir de seviyorum seni dedi..tel değişti..ver numaranı arıycam yarın dedi..hala arıyacak..
bir de face de bir grupta ortak arkadaşımız var..orada bir yorum yapmış.."aşk hayatım çok düzensiz ne yapmalıyım"
diye..

hiç güvenilir biri değil.tekrar tlf vermeseydiniz keşke.adam olan ne kadar sıkışırsa sıkışsın karşısındaki kadına para konusunu ima etmez.

Hiç tekin değil hiç.
Hadi sıkışık, paraya ihtiyacı var diyelim.
Bu yaşa gelmiş bir adamın arkadaş eş dost akraba hiç mi kredisi yok?
Sizden yardım istemesi asla kabul edilebilir bir durum değil.
Aslaaa!!!
Evli olmadığından emin misiniz?
Başınızı döndürmüş resmen.
Toparlayın kendinizi.

bir erkegin surekli para mevzusundan bahsetmesi bana hic samimi gelmedi yalniz.
bana size tatli sozler soyleyip sevdigine inandirarak birseyler koparmaya calisan birisi gibi geldi.
boylelerinden uzak durun derim, internette tanisilan insanlar arasinda cok fazla sahtekar mevcut

Back
X