sana bu konuda cevap vermeyeceğim canım laf kavgası etmek hiç bana göre değil.bu forumda böyle yazılar defalarca uyarılıyor ama insanların yanlış yazma konusundaki bu ısrarı oldukça garip geliyor bana
hayır canım kadına neden yanıt veremediğini bilmek istiyorum. Yani şumudur. Eger kadına haksız olduğunu söylersem beni ayıplayacak hor görecek böylece iş yerinde istenmeyen kişi olacağım düşüncen bu mu ve bu kadın senin amirin mi
siz zile bastığınızda eğer geç açıyorlarsa bunu söylemenizde bi sakınca yokki...:26:
ayrıca iş başı saatinde 10dk önce git ne olur ne olmaz..
Hiç Huyum Değil Ama İyi ki Yorumları Okumuşum..
Okumamın Sebebi Anlayanlardan Kopya Çekmekti..
İnanın Hiç Bir Şey Anlamamıştım Yazdıklarınızdan..
Neyse,
Kaç Yaşındasınız Bilmiyorum Ama..
Huyunuz Bu İse; Değişemezsiniz..
İş Yerindede Zaten Bu Tarz Şeyler Hoş Değil..
Insanlar yanlis yazinca yanlis harfe basinca yani suc mu oluyor?
evet ok, anladim,cok isiniz var o zaman düzeltme yolunda,sabirlar diliyorum ve umarim baska hersey yolundadir :)
sizin satasacak yer aradiginizi düsünüyorum.
ama benim niyetim yok sizinle polemige girmeye.
lütfen beni rahat birakin
evet canim aynen öyle,sonucta kadin belkide diyecek dedigim dedik,ben hakliyim,saate baktim,evet amirim
Şimdi bir defter al ve defteri 2 sütüna böl. Birinci sutuna kafandan geçen olumsuz düşünceyi yaz. Ne demiştin eger yanıt verirsem amirim ama tavır alır bu da beni iş yerinde istenmeyen kişi yapar. Bu senin çarpıtılmış düşünce şimdi diger sütuna mantıklı düşünceni yaz. Şöyle yazabilirsin. Evet geç kalmış olabilirim. Bunun için haklı nedenlerim var. Haklı nedenimi söylediğim için bana tavır alacaksa bu dünyanın sonu değil. Zile bastım ve kapının açılması gecikti. Kapıda 5 dk onun keyfini beklediğimi biliyorum vb aklına bu tarz olumsuz düşünceler geldikçe diyelim bir haksızlığa uğradın ve yanıt veremedin önce neden yanıt veremediğini belirt sonrada konuyla ilğili savunma düşünceni yaz.. Bu senin zamanla öz degerini yükseltecektir. Hemen yanıtı yapıştır gibi sözler sadece sana balık vermektir. Ama dediğim şey sana balık tutmayı öğretmektir. Özbenliğini ve öz saygını kazanmaya başladıkça emin ol bu tip şeyleri sahatça bertaraf edeceksin. Konuyla ilğili anlamadığın birşey varsa sor yardımcı olurum
çok ama çok büük bir sorunum var deyince bende hastalık falan dahada kötü bişey sanmıştım..ilahi:))
ama konunu okuyunca anladım ne olduğunu..
evet sorunun var ama aşılmayacak gibi değil..
çook eskiden bende senin gibiydim..kendimi savunamazdım yada savunmazdım...
ama insanları tanıdıkca yaşadıkca susmamam gerektiğini anladım cnm...çünkü eğer susarsan hem onlar senin üstüne dahada çok geliyorlar hemde sen kendine olan saygını kaybediyorsun maalesef...
unutma saygısızlık yapmadan da insan kendini savunabilir...sesini yükseltmeden hakaret etmeden..o zaman hiç bir insan ilişkiside zarar görmez...
ben şahsen artık hiç susmuyorum..yıllardır böyleyim artık...büyükse büyük eğeer ben haklıysam genede saygı çerçevesinde cavbımı veriyorum kimse kusuruma bakmasın:))
unutma:birilierini üzerim diye susma..eğer sen bunu kaldırabiliyorsan onlarda kaldırabilir....
Ve huyun bu busun kendini böyle kabul et diye birşey yok aferim bunun farkına varmışsın sen düşündüğün şey değilsin düşünceler gelir geçer bu senin degerini belirlemez yanıt veremediğin o anda ikilemde kaldığın için bu seni yanıt veremez pısırık biri yapmaz
yaa off ben de çok konuşuyorum,tutamıyorum şu çenemiçok fazla arkadaşım yok,2 kız kardeşim var onlarala takılırız haftada 1-2 gün..neyse ne zmaan buluşsak ben hep dememem gereken şeyleri diyorum,bazen sır veriyorum,her seferinde 1 önceki buluşmada yaptığım hatalı konuşmayı telafi edip,kafalarındaki izlenimi silmeye uğraşıyorum ve bi dahaki buluşmaya kadar kendimi yiyip bitiriyorum bilmiyorum anlatabildim mi bazen çok özel şeylerden bahsedebiliyorum bu zamana kadar bu yüzden canımı sıkan bi durum olmadı,yani anlatmamam gereken şeylerden bahsettiğim için dilim yanmadı,ama ben korkuyorum,dilime hakim olmak istiyorum....düşünerek konuşup,anlatıcaklarımı sınırlı anlatmak istiyorum....onun dışında hakkımı savunurum ama kalp kırarak değil..senin de bunu istemen çok güzel o an derin nefes al ve düşün aklından illaki bi tepki geçer onu tartarak ve sakince söyle...kendi fikrini belirtiyomuş gibi....zamanla oturcak inşallah..
ben de dilimi terbiye etmeyi öğrenmek istiyorum,bu konuda bi fikrin var mı
Canim herhalde arkadasin verdigi fikirde ki gibi sende kagida yazarak düzeltebilirsin.
bence bunuda zamanla ögrenebilirsin :)
canım bu durum kısmen bendede vareğer hayatında önceleri çok dışlandıysan ezildiysen yalnız bırakıldıysan sessizleşiyorsun insanları kırmaktan hoşlanmıyorsun çünkü zamanında en babasını yaşamışsındır. aynı şeyi yapmak istemezsin. iice sindirirler seni. sonra bu durumda içinde dağ gibi büyür tahammül edemez hale gelirsin sıkılırsın insanları alttan almaktan içinden gelenleri söyleyememekten. hiç olmaması gereken yerlerde ani tepkiler vermeye başlarsın. bu benim başımdaki bi durum malesef. tahammül sınırlarımı zorluyorum bazen ummadık anda patlayıveriyorum buda ii değil aslında. derler ya çocukluğuna inelim aynı öyle işte. özgüveni sağlam oluşturulmamış bir çocukluk dönemi buna neden oluyor. ağzına geleni usluba uygun söyleyeceksin aslında. yoksa kendine zarar veriyorsun başka kimseye değil..
niye ki insanlar niye degisemesin ki?
niye degisim denemeden pes edeyim ki?
hayat sizce mücadele degil mi?
is yerindede olsa dogruyu savunmak gerekmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?