- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi meryemim40
-
kvde senin yuvani kimse dagitamaz aglama bos yere bebege sana kizina yazik sikilan gitsim ev benim defol git de diyo ogluna bana oyle de diyo yani sen kal ev senin diyo o gitsin diyo esimle konusmuyorum az once gel yatsana dedi bir daha asla senin yatagna yatmam dedim hala oturuyorm yerdeSen gidip kiza ne yapacaksin?
Eger birsey yapacaksan evdeki kocana yap! Adam beliki umursamiyo seni dönmüa yatmis demekki tekrar yapacak...
Konuyu böyle sokak kavgasina cevirmeye gerek yok
Sepeti koluna herkes kendi yoluna ....
Ya bosanacaksin yada susuo oturacaksin...
amin insallah evet silmedim msj duruyo oda yatiyo pislikSakin ol öncelikle.Bebişe zarar verme.
Karışık da yazmışsın öfkeden tam da anlaşılmıyor.
Kadının yolladığı mesajı sakın silme,ekran görüntüsü vs al.
Onu dava etmekle korkut ilk etapta,boşanırsan tazminat alırsın,en azından öyle korkutursun.
Eşin ne yapıyor bu arada??
Allah böyle pisliklerden korusun hepimizi.
zoruma gitti hemde cok gel bakalim diyo pislik kv gorumcem iyi yapti ama icim rahat etmiyo kocama nasl yapayim sence iki cockla bosanmak ki hamileyken ani karar vermekde istemiyorum ama pisman edeyim istiyorimSen evdekini parala önce.O kaşınmasaydı kız hiçbir şey yapamazdı.
Kabahatin büyüğü kocanda.
Kız da karaktersiz belli dediklerinden.Ar damarı çatlamış.
En sinir olduğum laf kocana sahip çılsaydın. Terbiyesiz hem suçlu hem güçlü.
bende dedm artik guvenim kalmadi istemiyorum diyorum o gitsin sen nabcan yavrum su bu amaan cildrmak uzeryimŞaka gibi laflara bak kocana sahip çıksaydın artık naptıysan dışarı bakıyo..
Tam da onun ağzına yakışacak bir üslup.
Ben senin yerinde olsam yarın o adamın eşyalarını tıkarım bir valize.hadi yallah.
Çocuğun var birde hamilesin , yazık.
Umarım gerekeni yaparsın ve bu adamı affetmezsin.
Kv de şaşırdım doğrusu lafa bak sen yuvanı yıkma benim için özelsin. Oldu ya başka.
Yuvani oglu dagitmis kaynanan neyin kafasini yasiyor , oglu zaten yuva birakmamis ortada.kvde senin yuvani kimse dagitamaz aglama bos yere bebege sana kizina yazik sikilan gitsim ev benim defol git de diyo ogluna bana oyle de diyo yani sen kal ev senin diyo o gitsin diyo esimle konusmuyorum az once gel yatsana dedi bir daha asla senin yatagna yatmam dedim hala oturuyorm yerde
Canim istersen çirkin ol bu hiçbir kadını aldatilacagi aldatilmasi anlamına gelmez gelmemelidetesekkur ederim yorumun icin kocamdan beklemzdim hic halbuki iste tesetturluyum guzelm tabi goreceli kavram hamileyim ama fitim bi kizimz var her zaman hos tutmaya calisiyorm gonlunu bakimliyim ama iste uckurun ucunda olurmus erkegin akli sence nasil bildireyim hadini
msjlar duruyo hatta yarin polise vermeyi dusunuyorum esim uyumuyo yatiyo farkindayim babannem bizde yoksa oma haddini bildirir atlet kilot kapiya atmasini bilirdim ama elim kolum baglandiÖnce sakin ol bebeğini düşün.Böyle bi durumda hala kocan uyuyabiliyosa bu adam seni çoktan gözden çıkarmıştır yada bu ilk değildir alışmıştır.. Ailen arkandaysa hemen yanlarına git. Ayrıca konuşmaların ekran görüntüsünü al. Tabi boşanacaksan. Kocana ve o kadına güzel bi dava aç.
Bunu yapan bir daha yapar. Birde arkasını dönmüş yatmış.Adamın umrunda bile değil.zoruma gitti hemde cok gel bakalim diyo pislik kv gorumcem iyi yapti ama icim rahat etmiyo kocama nasl yapayim sence iki cockla bosanmak ki hamileyken ani karar vermekde istemiyorum ama pisman edeyim istiyorim
yatiyo resmen dondu ve yatiyo telefonu gosterince ya ne anlarsan anla aldattgmi dusunuyon ama yeter dedim bana aciklama yapma sakin bittin benim icin dedimCanim istersen çirkin ol bu hiçbir kadını aldatilacagi aldatilmasi anlamına gelmez gelmemelide
Böyle insanlara komşu demek istemiyorum
Zaten kocana acayip sinirliyim ben en basitinden deyim bazen kk de öyle konular oluyo içerlenip üzülüyorum empati yapiyorum uykumu kaciryorum adamdaki rahatlık beni şok etmekle birlikte sinir etto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?