- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
- Konu Sahibi meryemim40
-
Kadın aldatılmış ,metresi karnında ki çocuğu öldürürüm diyor,tehditler savuruyor,kocası gayet rahat uyuyor,bunca şeyin içinde dul kelimesine mi takildiniz ???Oncelikle kadini tanimlarken "dul" demeniz sizin zihniyetinizi gosterir ve dusunceniz oldukca cirkin.
Ve kadina yurumek yerine bir zahmet umarsiz kocaniza yuklenin. Zira bahsettiginiz "dul" kadının kocanizin kafasina silah dayadigini hic sanmam.
Ayrica bosanin. Bunu cok net soyluyorum. Bir ilişkinin en önemli unsuru guvendir. Sizin iliskinizde bu zedelenmis ya da hic olusmamis. Kendiniz ve cocuklarinizin ruh sagligi icin bosanin.
gidicektim ama babamin gece calistigni gelemicegni biliyo rahat pislik onu atmasini bilrdim ama babannem evde duyup uzulmesini istemiyorm aklmdan o pislige neler yapmak gecti kizimin sahit olmasini istemeidm
Hanimefendi konusahibi sinirle şimdi bizlere uygun kelimemi seçsin Allahaskina bu kadar detayci olmayin. Kadin hanimefendiye neler demis, hanimefendi bi dul dedi diye hey AllahımOncelikle kadini tanimlarken "dul" demeniz sizin zihniyetinizi gosterir ve dusunceniz oldukca cirkin.
Ve kadina yurumek yerine bir zahmet umarsiz kocaniza yuklenin. Zira bahsettiginiz "dul" kadının kocanizin kafasina silah dayadigini hic sanmam.
Ayrica bosanin. Bunu cok net soyluyorum. Bir ilişkinin en önemli unsuru guvendir. Sizin iliskinizde bu zedelenmis ya da hic olusmamis. Kendiniz ve cocuklarinizin ruh sagligi icin bosanin.
E sen suçu kadına yıkıp boşanmayı düşünmüyorsun madem neden rezillik çıkardınzoruma gitti hemde cok gel bakalim diyo pislik kv gorumcem iyi yapti ama icim rahat etmiyo kocama nasl yapayim sence iki cockla bosanmak ki hamileyken ani karar vermekde istemiyorum ama pisman edeyim istiyorim
Hanimefendi konusahibi sinirle şimdi bizlere uygun kelimemi seçsin Allahaskina bu kadar detayci olmayin. Kadin hanimefendiye neler demis, hanimefendi bi dul dedi diye hey Allahım
İyide çocukları var niyetinin olmamasi normal...boşanmaya niyetin varsa babaannen zaten öğrenecek..
gerçi sırf pişkinliği için bile boşanır o adam ama senin boşanmaya niyetin yok.. yine söylüyorum keşke bu kadar rezillik çıkarmasaydın..
bende dedm artik guvenim kalmadi istemiyorum diyorum o gitsin sen nabcan yavrum su bu amaan cildrmak uzeryim
İyide çocukları var niyetinin olmamasi normal...
Ama önce kocası ile tartışmış , sinra kadinla kadinin sözleri hanimefendi çıldırmış belliki .. umursamatan bir adam?haklısınızda söyleyene değil söyleyetenede bakmak lazım.. evdeki adam dururken elin kadınıyla kavga etmenin anlamı yok.. kaldı ki adam yatmış uyuyor..
ay ben oturduğum yerden sinir oldum adamın uyumasına gelip tekmeleyesim geldi..
Rezillik kicasinin yaptiginda. hanimefendi az bile yapmış ..tamam işte niyeti yoksa rezilliğe de gerek yoktu cümle alem duydu.. kocasıyla halletmesi lazımdı meseleyi.
Bunu o utanmaz kocana söyleseydin beni nasıl bir kadinla aldatıyorsun diye.beni tehtit ediyo bide gelirsen karnindakininde olusunu izlersin yeminle yaparim sen kimsin ya iste dusundukce gidip tovbe tovbe
Ama önce kocası ile tartışmış , sinra kadinla kadinin sözleri hanimefendi çıldırmış belliki .. umursamatan bir adam?
Laflari savuran kadin?
Suan kadinla tartisma halinde olması normal..
Aynennnn.. Kadına mesaj atmış hepimiz bunu yapardık , ama kadinin dedigi seyler bize dense hele banaaa once o kadını hallrderdim. Kocamla bosanmazdim cocuk icin.. oradan tasinmayi isterdim ..Simdi arkadaslar,hepimiz konu sahibine bosver kadını kocanla hallet diyoruz,tamam doğru olan bu ama,empati yapınca biraz benim de kadına bi saldirasim geldi.yani kocama haddini bildirirdim ben olsam acardim davayı ama kadını da bi ezer gecerdim yani.kim kaldırabilir ki???başımıza gelmediği icin böyle söylüyoruz belki
Hanimefendi konusahibi sinirle şimdi bizlere uygun kelimemi seçsin Allahaskina bu kadar detayci olmayin. Kadin hanimefendiye neler demis, hanimefendi bi dul dedi diye hey Allahım
Kadın aldatılmış ,metresi karnında ki çocuğu öldürürüm diyor,tehditler savuruyor,kocası gayet rahat uyuyor,bunca şeyin içinde dul kelimesine mi takildiniz ???
Enteresan..
Bende cok sinirliyim hanimefendinin durumuna. saglikli düşünemiyorum kusura bakmayın .Hanimefendi, bilincdisi denen bir kavram vardir. Biz istemesek de bu kavram kendini sozlerle, davranislarla yansıtır. Kadinlarin bu şekilde cinsiyetci bir dille sifatlandirilmasini yanlis buluyorum. Sinirli olmasi bu kelimeyi kullanmasini haklı cikaramaz.
Ayni zamanda diger kadini hakli buldugum anlamina da gelmez bu. Kesinlikle insanlik vasıflarıni kaybetmis, ahlaksiz bir kadin. Ama bunun dulu, evlisi yok işte, onu belirtmek istedim orada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?