cok ama cok kotuyum

Öncelikle mümkün olduğu kadar sakin olmaya çalış.Hem karnındaki hem de yanındaki çocuğunu düşün. Öteki kadına hiçbirşey deme çünkü onun sana sadakat yükümlülüğü yok.Ne yapacaksan eşin olacak azmana yap.

boşanman çok zor galiba,sana tavsiyem eşin işe vs gidince evin anahtarlarını değiştir alma eve.Kayınvaliden de senden tarafmış, istersen onunla da konuş bir süre kafamı dinlemek istiyorum de.çocuklarımın ve kendi sağlığım için doğru karar vermek istiyorumdiye de ekle.bir süre iyice süründür sonra pişmanlığını gördüğünde barış.
Kocana sahip çıksaydın lafı çok itici.Sanki kocan sahipli ev köpeği de bir gün sen kapıyı açık bıraktığın için evden kaçmış da öteki kadın bulmuş sahiplenmiş zavallı hayvanı.
Ek: ben olsaydım eşimi çoktan kapıya koymuştum ya.

Kadın aldatılmış ,metresi karnında ki çocuğu öldürürüm diyor,tehditler savuruyor,kocası gayet rahat uyuyor,bunca şeyin içinde dul kelimesine mi takildiniz ???
Enteresan..

gidicektim ama babamin gece calistigni gelemicegni biliyo rahat pislik onu atmasini bilrdim ama babannem evde duyup uzulmesini istemiyorm aklmdan o pislige neler yapmak gecti kizimin sahit olmasini istemeidm

boşanmaya niyetin varsa babaannen zaten öğrenecek..
gerçi sırf pişkinliği için bile boşanır o adam ama senin boşanmaya niyetin yok.. yine söylüyorum keşke bu kadar rezillik çıkarmasaydın..

Hanimefendi konusahibi sinirle şimdi bizlere uygun kelimemi seçsin Allahaskina bu kadar detayci olmayin. Kadin hanimefendiye neler demis, hanimefendi bi dul dedi diye hey Allahım

Hanimefendi konusahibi sinirle şimdi bizlere uygun kelimemi seçsin Allahaskina bu kadar detayci olmayin. Kadin hanimefendiye neler demis, hanimefendi bi dul dedi diye hey Allahım

haklısınızda söyleyene değil söyleyetenede bakmak lazım.. evdeki adam dururken elin kadınıyla kavga etmenin anlamı yok.. kaldı ki adam yatmış uyuyor..
ay ben oturduğum yerden sinir oldum adamın uyumasına gelip tekmeleyesim geldi..

boşanmaya niyetin varsa babaannen zaten öğrenecek..
gerçi sırf pişkinliği için bile boşanır o adam ama senin boşanmaya niyetin yok.. yine söylüyorum keşke bu kadar rezillik çıkarmasaydın..
İyide çocukları var niyetinin olmamasi normal...

bende dedm artik guvenim kalmadi istemiyorum diyorum o gitsin sen nabcan yavrum su bu amaan cildrmak uzeryim

O gitsin dediklerine ne bakıyorsunuz? Tamam senin yanındayız demek istiyorlar, iyi güzel de, yarın seni ikna etmeye çalışacaklar "yapmış bir kere bi eşeklik işte affet çocuklarının hatrına" falan diyecekler. Yani bi yola girecekseniz kv nize falan güvenmeyin. Herkesten önce eşinizi suçlayın eşinizi. Bu gün onunla, yarın başkasıyla yapar, huylu huyundan vaz geçmez. Yani şöyle pişman edicem, böyle süründürücem gibi düşünceleri bırakın, pişman olmaz, olmayacak..
Bunları kabul edip barışın barışacaksanız da.

Ama önce kocası ile tartışmış , sinra kadinla kadinin sözleri hanimefendi çıldırmış belliki .. umursamatan bir adam?
Laflari savuran kadin?
Suan kadinla tartisma halinde olması normal..

başanmanın bile asaleti var
ortada kötü istenmeyen bir durum var
iki çocuk var birbirinizi ve çocukları mağdur etmeyecek şekilde oturur konuşursunuz eşiniz üzerine düşeni yapar
sizin sorununuz eşiniz ile o sizi ve çocuklarını düşünecekti onun için gidip karşı tarafla muhattap olmak ağız dalaşına girmek şiddete mağruz kalmak hiç doğru değil yapmayın bana kalırsa

öncelikle sizin adınıza çok üzüldüm; ama fark etmeniz iyi olmuş. böyle bir yalanla yaşamayacaksınız. eşinizin kendini devirip yatması ise ayrı mesele. siz de yere filan oturmayın, bebeğe yazık.

kadının size dedikleri gerçekten rezalet "kocana sahip çıksaydın" ne demek, ne kadar "basit" bir cümle. sizi böyle bir kadınla aldatan bir adam için bebeğinize gerçekten zarar vermeyin.

yalnız dikkatimi çeken şeyi söylemeden edemeyeceğim. kadınlar birbirlerine bu şekilde hitap edince daha çok üzülüyorum. "dul" kadın ifadesi maalesef ki çok yanlış, belki bir sinirle yazdınız ama. bir insanın dul olması onu namuslu veya namussuz yapmaz. burada bahsi geçen kadını tenzih ediyorum, onun yaptığı pislik ortada! keza sizin tesettürlü olmanız da konuyu değiştirmez.

buradaki en büyük suçlu maalesef eşiniz. gidip kadına bir şey yapmayın, çünkü öyle bir kadınla muhatap olmak sizi küçültür yalnızca. üstelik bebeğiniz de zarar görebilir.

Ama önce kocası ile tartışmış , sinra kadinla kadinin sözleri hanimefendi çıldırmış belliki .. umursamatan bir adam?
Laflari savuran kadin?
Suan kadinla tartisma halinde olması normal..

hımm farklı bakıyoruz olaya benim için o kadın asla muhattabım olmazdı..
baştan aramazdım yani.. beni aldatan eşimdir o kadın değil.. ayşe fatma farketmez bana göre .. o yüzden adamı bırakıp kadınla tartışması bana garip geliyor..

Simdi arkadaslar,hepimiz konu sahibine bosver kadını kocanla hallet diyoruz,tamam doğru olan bu ama,empati yapınca biraz benim de kadına bi saldirasim geldi.yani kocama haddini bildirirdim ben olsam acardim davayı ama kadını da bi ezer gecerdim yani.kim kaldırabilir ki???başımıza gelmediği icin böyle söylüyoruz belki

Aynennnn.. Kadına mesaj atmış hepimiz bunu yapardık , ama kadinin dedigi seyler bize dense hele banaaa once o kadını hallrderdim. Kocamla bosanmazdim cocuk icin.. oradan tasinmayi isterdim ..

Hanimefendi, bilincdisi denen bir kavram vardir. Biz istemesek de bu kavram kendini sozlerle, davranislarla yansıtır. Kadinlarin bu şekilde cinsiyetci bir dille sifatlandirilmasini yanlis buluyorum. Sinirli olmasi bu kelimeyi kullanmasini haklı cikaramaz.

Ayni zamanda diger kadini hakli buldugum anlamina da gelmez bu. Kesinlikle insanlik vasıflarıni kaybetmis, ahlaksiz bir kadin. Ama bunun dulu, evlisi yok işte, onu belirtmek istedim orada.

Kadın aldatılmış ,metresi karnında ki çocuğu öldürürüm diyor,tehditler savuruyor,kocası gayet rahat uyuyor,bunca şeyin içinde dul kelimesine mi takildiniz ???
Enteresan..

Evet buna takildim??

Herkesin hassasiyet noktalari farklidir. Ayni düşünüp tepki vermek zorunda degil kimse. Ayrica daha onceki mesajimda o kadin hakkindaki fikirlerimi de soyledim.

Bende cok sinirliyim hanimefendinin durumuna. saglikli düşünemiyorum kusura bakmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…