- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi meryemim40
-
affetmedim babam gece calisiyor gel beni al diyemiyorum ama sabh olr olmaz gitmek istyormPisman edeyim diyorsunda pardonda senin kocanda pisman olacak yüzmü var ne pismani yaaa
Bu adamlari affediyosunuz sonra adamlar kendilerini bir bok saniyo daha sonra tekrar aldatiyorlar nasilsa affetmissin bir kere neden kkinci kez yapmasin.. allahim ya
bosanmak istyorm gerckten ama ileriyide dusunmek zorundayim ama boylede duramam kalamamBunu yapan bir daha yapar. Birde arkasını dönmüş yatmış.Adamın umrunda bile değil.
Ya varya ben senin yerine olsam toplarım delillerimi veririm bu adamı mahkemeye.Çatır çatırda boşar tazminatımıda alırım.
Hamilesin seni hiç düşünmeyen bir adamla ilgili sen ne düşünüyorsun Allah aşkına?
ailem var ama evim diorum sahiplendim ice b.k var sanki gidemiyorum kalamiyorum asla kimsenin evinde ama bosanmak istyorm artik vazgececgmi anlasmAh o kocan tam bir....
hele kadının dedikleri yuhhhh ya....
gidecek yerin var mı canım?
Offf 2 çocukla allah yardımcın olsun
inanılmaz üzüldüm
beni tehtit ediyo bide gelirsen karnindakininde olusunu izlersin yeminle yaparim sen kimsin ya iste dusundukce gidip tovbe tovbeŞaka gibi laflara bak kocana sahip çıksaydın artık naptıysan dışarı bakıyo..
Tam da onun ağzına yakışacak bir üslup.
Ben senin yerinde olsam yarın o adamın eşyalarını tıkarım bir valize.hadi yallah.
Çocuğun var birde hamilesin , yazık.
Umarım gerekeni yaparsın ve bu adamı affetmezsin.
Kv de şaşırdım doğrusu lafa bak sen yuvanı yıkma benim için özelsin. Oldu ya başka.
kocan denen gamsız pişkini at evden eğer boşanacaksan.affetmedim babam gece calisiyor gel beni al diyemiyorum ama sabh olr olmaz gitmek istyorm
zoruma gitti hemde cok gel bakalim diyo pislik kv gorumcem iyi yapti ama icim rahat etmiyo kocama nasl yapayim sence iki cockla bosanmak ki hamileyken ani karar vermekde istemiyorum ama pisman edeyim istiyorim
gidicektim ama babamin gece calistigni gelemicegni biliyo rahat pislik onu atmasini bilrdim ama babannem evde duyup uzulmesini istemiyorm aklmdan o pislige neler yapmak gecti kizimin sahit olmasini istemeidmadamdaki rahatlığa bakılırsa daha önce de tecrübesi olmuş gibi geldi bana..
üstelik sizden çok emin .. rahat rahat yatmış maşallah..
amiin ona ne guvenm ne sevgim ne saygim hic bisey kalmadiNe piss ne geniş bi kocan varmış be Allah onu bildiği gibi yapsın .
Bide yatmış mışıl mışıl uyuyo öyle mi???
Kafasına tavayi geçir!!!!!!!!
hic yakalamasm telefon ortada durur hep gizli mesjlasma falan gormedim hic ama 1 haftadr degisik davraniyodu resmen oturmam bile batti ona azarlamalar falan bugun de ayni tele baktim bi ismi ikinci kere ismini yazip 2 yazmis bende kendime kaydetip vatspdan baktim o kiz elim ayagm bosaldi babannem bizde bsey yapamicagmi bildg icin pislik yatioBu ilk aldatma girişimi değil gibi bir algı oluştu bende. Yanılıyor muyum?
Boşanmayacaksanız yüz göz olmayın eşinizle. Pişman olmaz, olmayacak belli ki.
Bence dikkat edin o kadin karninzdaki bebeginize zarar verebilir. Allah ıslah etsin..tesekkur ederim yorumun icin kocamdan beklemzdim hic halbuki iste tesetturluyum guzelm tabi goreceli kavram hamileyim ama fitim bi kizimz var her zaman hos tutmaya calisiyorm gonlunu bakimliyim ama iste uckurun ucunda olurmus erkegin akli sence nasil bildireyim hadini
korkmuyo degilim bisey yapcak diye ama iste sinirlerime hakim olamiyorum tartsmadan sonra kvnin evine gelmis kizin annesi ablasi ozur dilemisler kv gorumcem azarlamis gitmisler yarn gidip konuscam onlarlada biktim ya gercektsnBence dikkat edin o kadin karninzdaki bebeginize zarar verebilir. Allah ıslah etsin..
Demekki bu cesareti kocan veriyo ona.beni tehtit ediyo bide gelirsen karnindakininde olusunu izlersin yeminle yaparim sen kimsin ya iste dusundukce gidip tovbe tovbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?