cok ama cok kotuyum

affetmedim babam gece calisiyor gel beni al diyemiyorum ama sabh olr olmaz gitmek istyorm

bosanmak istyorm gerckten ama ileriyide dusunmek zorundayim ama boylede duramam kalamam

beni tehtit ediyo bide gelirsen karnindakininde olusunu izlersin yeminle yaparim sen kimsin ya iste dusundukce gidip tovbe tovbe

zoruma gitti hemde cok gel bakalim diyo pislik kv gorumcem iyi yapti ama icim rahat etmiyo kocama nasl yapayim sence iki cockla bosanmak ki hamileyken ani karar vermekde istemiyorum ama pisman edeyim istiyorim

Sen hiç muhatap olma kv görümce haklamış zaten.

Boşanmaya gelince haklısın aşağı tukürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.Hazmetmek en zoru.Nasıl başarıyorlar hiç

bilmiyorum.Şimdi yüzgözde oldunuz.Çok zor Allah yardımcın olsun.

Ne piss ne geniş bi kocan varmış be Allah onu bildiği gibi yapsın .
Bide yatmış mışıl mışıl uyuyo öyle mi???
Kafasına tavayi geçir!!!!!!!!

adamdaki rahatlığa bakılırsa daha önce de tecrübesi olmuş gibi geldi bana..
üstelik sizden çok emin .. rahat rahat yatmış maşallah..
gidicektim ama babamin gece calistigni gelemicegni biliyo rahat pislik onu atmasini bilrdim ama babannem evde duyup uzulmesini istemiyorm aklmdan o pislige neler yapmak gecti kizimin sahit olmasini istemeidm

O bayan olmasa başkası olacak.Önce eşinizin ahlaklı olmaya ihtiyacı var.Sürekli dul bayan dediginiz kişilerden ayırmak için mi uğraşacaksnız.2. kadın sizi düşünmez.O kadın üzerinde hakkınız yok ama eşinize 2 evlat vermişsiniz bakmışsınız.Asıl eşinizde Allah korkusu olmalıydı.Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun.

Bu ilk aldatma girişimi değil gibi bir algı oluştu bende. Yanılıyor muyum?

Boşanmayacaksanız yüz göz olmayın eşinizle. Pişman olmaz, olmayacak belli ki.
hic yakalamasm telefon ortada durur hep gizli mesjlasma falan gormedim hic ama 1 haftadr degisik davraniyodu resmen oturmam bile batti ona azarlamalar falan bugun de ayni tele baktim bi ismi ikinci kere ismini yazip 2 yazmis bende kendime kaydetip vatspdan baktim o kiz elim ayagm bosaldi babannem bizde bsey yapamicagmi bildg icin pislik yatio

Bence dikkat edin o kadin karninzdaki bebeginize zarar verebilir. Allah ıslah etsin..

Cok zor durum ya.
Allahim sabir versin.
Off evlenmeden evlilikten sogudum ya.
Evlensemde " ne zman aldatilicam acaba" korkusuyla yasanilirmiki?
Evlenmek istmiyorum..

Ailen arkandami canim?

Bence dikkat edin o kadin karninzdaki bebeginize zarar verebilir. Allah ıslah etsin..
korkmuyo degilim bisey yapcak diye ama iste sinirlerime hakim olamiyorum tartsmadan sonra kvnin evine gelmis kizin annesi ablasi ozur dilemisler kv gorumcem azarlamis gitmisler yarn gidip konuscam onlarlada biktim ya gercektsn

beni tehtit ediyo bide gelirsen karnindakininde olusunu izlersin yeminle yaparim sen kimsin ya iste dusundukce gidip tovbe tovbe
Demekki bu cesareti kocan veriyo ona.
Ne demek karnındaki çocuğu öldürürüm !!!! allah için boşan bu adamdan !!! gözünü sevim.cok korkunç bi durum bu

Direk boşan hiç rezillik çıkarma ayrıca kadınla neden ağız dalaşına giriyorsun ki evdekinin kafasına birşeyler geçirseydin
Kv dende sular durulir sinirler gecer diye öyle diyor bence aklinda bulunsun dağılacak yuvamı var sanki resizllik resmen

Oncelikle kadini tanimlarken "dul" demeniz sizin zihniyetinizi gosterir ve dusunceniz oldukca cirkin.

Ve kadina yurumek yerine bir zahmet umarsiz kocaniza yuklenin. Zira bahsettiginiz "dul" kadının kocanizin kafasina silah dayadigini hic sanmam.

Ayrica bosanin. Bunu cok net soyluyorum. Bir ilişkinin en önemli unsuru guvendir. Sizin iliskinizde bu zedelenmis ya da hic olusmamis. Kendiniz ve cocuklarinizin ruh sagligi icin bosanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…