Çok Ama Çok Mutsuzum

cartoongirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
61
0
86
Antalya
Merhaba. Dün geceden beri çk mutsuzum. Yatağıma yattım ve ağlayarak uykuya daldım. Neden böyle oluyor, ben de mi bir problem var diye sordum kendi kendime. Sevgilimden falan ayrılmadım ama bilmiyorum mutsuzum. Dün konuştuğumuz şeyleri buraya biraz aktarırsam neden üzüldüğümü de anlayacaksınızdır.

Sevgilim ilişkimizi renksiz buluyormuş. Sonra baş başayken rahatsın ama birileri varken sanki benden çekiniyor gibisin dedi. Bir de arkadaşları bizi uygun bulmuyormuş birbirimize. Beni tanımıyorlar daha ama neden böyle diyorlar anlamıyorum. O biraz daha hareketli faal ben ise sessiz sakin biriyim. Belki de budur. Ama bu duyduklarım beni çok üzdü. Bugün yanına geleyim dedim sevgilime galiba beni istemiyor.

Arkadaşlarının lafına takılması sinir etti ama kulak asmayın bence, ne zamandır birliktesiniz, görüşme sıklığınız nedir, buluştuğunuzda neler yaparsınız bunlar önemli bence. Eğer uzun soluklu bir ilişki içindeyseniz ve biraz monotonlaşmışsa farklı şeyler yapabilirsiniz.Ben flört dönemindeyken böyle mızmızlanan, gittiğimiz bir yere tekrar gittiğimizde "gene mi burası?" diye surat yapardım, lunaparka gidelim, gondola ve kamikazeye limitsiz binelim, atlayım, zıplayalım diye can atardım sevgilim de emekli gibi gelirdi bana çoğu zaman ve ilişkimiz renksiz diye sorun eder, sıkılırdım bazen.Ama o çabaladı daha aktif oldu ben de içimdeki yaramaz çocuğu biraz dinginledim ve orta yolu bulduk.Sorun ilişkinin biraz sıkıcı ve monoton oluşuysa sadece eğer, bunu konuşabilirsiniz, onun ilgi duyduğu sporlara, ne bileyim minik günübirlik turlara, gezilere katılabilir, birlikte denemediğiniz şeyleri deneyebilirsiniz.Hem o hem de siz keyif alır, farklı şeyleri birlikte yapmış olursunuz.

amannn canım dert ettiğin şeye bak,üzülmek için o kadar büyük nedenler varki aslında,senin kafana taktığın aslında hiçbirşey,tabii bu benim yorumum.mesela ya ailenden birisi vefat etmiş olsa,kötü bir hastalığa yakalanmış olsa,sen hasta olsan yada biryerin sakat olsa,anne olupta bebeğini kaybetsen vs vs...üzülme canım o kişi seni gerçekten seviyorsa zaten devam edersiniz,sevmiyorsada devam etmesi için uğraşmana ne gerek varki.heleki başka insanların lafına bakıyorsa,bence sen onu terket.

iyide şimdimi anlamış renksiz olduğunu seni ilk tanıdıqında renklimiymiş herşey hey Allahım yarabbim yaa anlamıyorum şunları söledikleri bahanelere bakk yaa .. cnm boşyere ağlayıp üzülmee hatta sevin bilee başkalarının lafıyla hareket eden biri kendi mutlu değildirki sevgilisini mutlu etsin hep başkaları için yaşar böyleleri ..boşver cnm üstüne düşme görüşmek isteme o istesin o uğraşsın senin için ezdirme kendini..herşey gönLünce oLsun..

arkadaşlarının dolduruşuna gelmiş ve sizi sorgulamaya başlamış

hayırlısı olsunbilmiyorumkismile

Seni üzmek istemiyorum ama sanırım bunlar ayrılık sinyalleri.. Arkadaşları sizi yakıştırmasa bile bunu size anlatmazdı sevseydi, yavaştan yavaştan arılmanın yolunu yapıyor gibi.
ılişkiniz hangi boyutta bilmiyorum ama ilerde üzüldüklerineze güleceksiniz ve kendinize kızacaksınız. Lütfen toparlanın ve sevgilinizle açıkça konuşun, ayrılmayı dile getirin bakalım, hayır olmaz beni seni seviyorum derse çok güzel ama oda sen bilirsin gibi cümleler kurarsa arkanıza bile bakmayın.

seni bu şekilde üzen biri seni hak etmiyor demektir.
salla gitsin.
sen daha iyilerine layıksın.

hayatım neden sen mutsuz oluyosun ki.. seni kendine yakıştırmıyomuymuş.. ayyyy niye beraber o zaman.. neden her duyduğu olumsuzluğu sana anlatıyor ki..

renksiz olmasının tek sebebi sen miymişsin ?? bu ne kadar saçma bi mantık... ilişki iki kişi yaşanır. ortada bi sorun varsa bu iki kişiye aittir...

ayrıca arkadaşlarım bizi yakıştırmıyor demesi hiç hoşuma gitmedi. hem de seni daha tanımıyorlarmış,bu hakkı onlara kim vermiş bi düşün bakalım?? tabii ki erkek arkadaşın daha seni tanımayan arkadaş grubuna böyle yorumlar yapmalarına izin veriyor...bu seni yeterince sevmiyor anlamına gelir... eğer öyle olsaydı arkadaşlarına karşı seni korur,siz istediğinizi söyleyin ben onu seviyorum derdi.... ve sana asla böyle bişeyi yansıtmazdı...

eğer sırf sakinsin ve arkadaş grubu uygun bulmuyor diye seni istemeyecekse hiç ağlamana üzülmene gerek yok canım... bence o ''sevgili'' değil yanında taşıyacak süs arıyor... seni istemiyorsa bitir gitsin,gerçekten hiç değmez ağlamana....

Bir ilişki renksiz ise bu tek tarafa ait değildir.Her iki tarafta da vardır birşeyler...

Sen mi renksiz yapıyormuşsun sadece kendi sütten çıkmış ak kaşık yani madem çok yetenekli senin renk vermeni neden istiyor kendi rengi yetmiyormuymuş ki

Arkadaşları uyumlu bulur yada bulmaz bunu patavatsızlık yapıp sana neden yetiştiriyor senin neden moralini bozuyor ki.

Sen de takma boşver,onların seni nasıl bulduğunun pek bir önemi olmasa gerek

ayy bu erkeklerin kanka düşkünlüğüne uyuz oluyorum
canım bu çocuk daha büyümemiş. ne o öle kendi fikri yok mu da arkadaşlarına danışıyor hele böyle büyük bişeyi
nası olur da arkadaşlarına laf söyletiyor? benim sevgilime biri böyle bişi dicek ağzını burnunu kırar heralde sen kim oluyorsun diye. hele ki tanımadığın birileri?? bi düşün bakalım seni kim aracılığıyla tanıyorlar?
sana diceğim o ki sevgilin senden çok arkadaşlarına değer veriyor. öteki türlü olsa onları susturur senle farklı şeyler yapmaya çalışırdı suratına karşı arkadaşlarının seni istemediğini söylemezdi. onun için sen olmayabilirsin ama arkadaşları olmadan olmaz! bişi diyim mi bu kafadaki bi erkekle mutlu olucağını sanmıyorum herşey düzelse bile herşeyi arkadaşlarına uyduran bi tipmiş gibi geldi sen de mecburen ona uyuyorsundur eminim. üstelik böylelerine takla atsan yaranamazsın. nerden mi biliyorum? esk sevgilimden..
al sana heycan diyip ayrılırsan köpek olur peşinde orası ayrı. köpek olsun istiyorsan ayrıl ama böyle bi adamı niye istesin ki bi insan? seni deli gibi mutlu etmesi gerekirken mutsuz ediyor üstleik umru bile olduğunu sanmıyorum bence akıllıca bir düşün derim canım

ağır yazmış olabilirim ama eminim yakın arkadaşlarına sorsan hepsi saçmalama mutlusunuz fln dicekler sana dobra dobra yazan bi tek bizleriz o yüzden kk yı seviyorum her şekilde herkes dürüstçe konuşuyor

Bugün görüştüm kendisiyle. Yarın izin günü buluşucaz zaten, nereye gidelim dedi. Ben de biraz sitemle, fark etmez, nasılsa sıkıcı biriyim dedim, güldü. Sonra hangi arkadaşlarının beni uygun bulmadığını sordum, ya boşver, ben onları takmıyorum bile, ne derlerse desinler dedi. Beni üzgün görünce özür diledi.Şimdilik iyi gibi bakalım ne olacak.

Ben söylenenleri zerre takmıyorum diyor ama adını koyamadığı bir eksiklik varmış ilişkimizde.

Birşeyler eksik gibi cümlesini bende sevgilime söylerim zaman zaman şu veya bu sebeplerden dolayı boşluktaysam.Ama gerçek şuki bizide pek uygun bulmazlar ama ben duyduğum tek kelimeyi onu sevdiğimden ve üzülmesini istemediğimden ona söylemem hatta yansıtmam bile.Aksine o hafif dile getirse dahi hemen iltifatlarla kaparım ki böyle düşünüp üzülmesi diye.Onunda arkadaşları beni sevmezdi tanımadıkları halde ayırmaya dahi kalktılar ama oda bana hiç yansıtmadı ben anlıyordum sevmediklerini.Ve gerçeğin böyle olduğunu o arkadaşlarıyla görüşmeyi bıraktığı zaman yani çok sonra 9 ay sonra öğrendim ve gülerek konuştuk bunları.Yani birşeyler eksik demesini önemsemedim ama arkadaşlarının uygun bulmadığını sana anlatması hiç hoş değil,işkillendirdi beni.Ve bunları yeterince takıyo olduğunu gösterir

Sevgilin bence kendi dusuncelerini sana sert gelmesin diye arkadaslar dedi arkadaslar duusnuyor demis. takmayan insan neden kafasini yorup bunlari sana anlatsin birde gercekten onlarla hemfikir mis gibi sana bu sorunu belirtsin?

iliskinizi renksiz bulmasi, sorunun sende oldugunu gstermez.
onun 'sorun sensin!'demeside bunun gercekten boyle oldugunu gostermez, ki bu onun dusuncesidir. sorun bende diyecek hali yok.

ozaman bir degerlendir neden boyle birsey demistir sevgilin.
istedigi nedir, onada sorabilirsin. eksik olan ne dersin, ve beraber elele verip buna calisabilirsiniz.
ama onu tanimiyoruz ve onun baska bi sebepten dolayi masus sucu sana atip birgun ayrilalim sen sıkıcısın iliskimizde renksiz deme ihtimali varmi bilemiyorum.

Bugün beraberdik. Bu arkadaşlar mevzusunu tekrar açtım. Boşver ben şimdi seninleyim onları taksam burda olmazdım dedi ve ayrılırken de bugün çok güzel geçti dedi. İlerleyen günlere bakıcam artık tavırlarında bir değişme falan olacak mı?

bence açık açık bunu bana anlatman senin de arkadaşlarınla aynı fikirde olduğunu düşündürttü bana diyebilirsin. yani ben derdim tabi sizin aranızdaki iletişime bağlı bişi.
bi süre bak bakalım. nası olucak.. ayrıca ilişki konusunda herkesin sıkılma dönemleri olabilir bence
ama gerçek sevgi varsa bunu atlatır. eğer böyle bi dönemdeyse daha düzgün kelimelerle sana bunu belli etmesi gerektiğini, çözüm için birlikte çabalayıp herşeyin üstesinden gelebileceğinizi anlatabilirsin
hem böylece ilişkiniz daha sağlam olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…