- Konu Sahibi cartoongirl
-
Merhaba. Dün geceden beri çk mutsuzum. Yatağıma yattım ve ağlayarak uykuya daldım. Neden böyle oluyor, ben de mi bir problem var diye sordum kendi kendime. Sevgilimden falan ayrılmadım ama bilmiyorum mutsuzum. Dün konuştuğumuz şeyleri buraya biraz aktarırsam neden üzüldüğümü de anlayacaksınızdır.
Sevgilim ilişkimizi renksiz buluyormuş. Sonra baş başayken rahatsın ama birileri varken sanki benden çekiniyor gibisin dedi. Bir de arkadaşları bizi uygun bulmuyormuş birbirimize. Beni tanımıyorlar daha ama neden böyle diyorlar anlamıyorum. O biraz daha hareketli faal ben ise sessiz sakin biriyim. Belki de budur. Ama bu duyduklarım beni çok üzdü. Bugün yanına geleyim dedim sevgilime galiba beni istemiyor.
Merhaba. Dün geceden beri çk mutsuzum. Yatağıma yattım ve ağlayarak uykuya daldım. Neden böyle oluyor, ben de mi bir problem var diye sordum kendi kendime. Sevgilimden falan ayrılmadım ama bilmiyorum mutsuzum. Dün konuştuğumuz şeyleri buraya biraz aktarırsam neden üzüldüğümü de anlayacaksınızdır.
Sevgilim ilişkimizi renksiz buluyormuş. Sonra baş başayken rahatsın ama birileri varken sanki benden çekiniyor gibisin dedi. Bir de arkadaşları bizi uygun bulmuyormuş birbirimize. Beni tanımıyorlar daha ama neden böyle diyorlar anlamıyorum. O biraz daha hareketli faal ben ise sessiz sakin biriyim. Belki de budur. Ama bu duyduklarım beni çok üzdü. Bugün yanına geleyim dedim sevgilime galiba beni istemiyor.[/
QUOTE]
Siz kendi kendinize "Bende mi bir problem var?" diye sorarsanız maalesef üzülmeye devam edersiniz. Doğru soru, "Bu ilişkide problem mi var?" ve yanıtı da zor değil... Erkek arkadaşınız ilişkinizi "kamuya açmış"... Sanatçıların bile onca kameraya rağmen kendilerine ait özeli oluyor, onunsa arkadaşları ilişkinizden haberdar ve uygunsuzluk yorumu yapacak kadar dahil olmuşlar olaya... Üstelik ilişkiyi biliyorlar ama henüz sizi tanımıyorlarmış bile... :1shok: Maalesef bu söylediklerinin tercümesi, bir sonraki aşaması şudur, sizi henüz tanımayan arkadaşları: "O sana uygun değil, bak sana Ayşe'yi, Fatma'yı bulduk..." diyecekler. Daha da fenası belki dediler bile...(Ya da o "hayali arkadaş" yaratıyor kafasında, kendi buldu Ayşe'sini...) Sessizlik, faallik konusuna gelirsek de ilişkiye başlarken sorun olmadıysa şu anda da sorun olmuyordur, kendinizde kusur aramaktan vazgeçin... Sizi istemiyor mu, peki siz, sizi istemeyen birini ister misiniz?lmaz:
Ben söylenenleri zerre takmıyorum diyor ama adını koyamadığı bir eksiklik varmış ilişkimizde.
Bir de "takıyor" olsa... Yapmaya çalıştığı kendini "bulunmaz hint kumaşı" gösterip size kendi kendinizi eksik hissettirmek... Bu nedenle hep tetikte olacak, ilişkinizi renklendirmek için her tavizi vereceksiniz... Bu çok klasik bir numara, erkekler gizemli takılır, bir eksiklik, renksizlik var derler ve o renk, uzak mesafeleri aşmak, planlarınızı ona uydurmak ya da cinsellik gibi "erkek mantığını" renklendiren kadın mantığını "iğrendiren" unsurları içermektedir. ılişkiye beraber başladınız, "bilet"i beraber aldınız bu yola çıkarken, eksik varsa kendi payına düşeni "ödesin" ya da "biletini iade edin" ve yalnız yürüyün... O da adını koyamadığı eksikliğe isim bulsun, erkek olursa "Necmettin". kız olursa "Hayriye"! :mymeka:
Ben söylenenleri zerre takmıyorum diyor ama adını koyamadığı bir eksiklik varmış ilişkimizde.
Sevgilim ilişkimizi renksiz buluyormuş. Sonra baş başayken rahatsın ama birileri varken sanki benden çekiniyor gibisin dedi. Bir de arkadaşları bizi uygun bulmuyormuş birbirimize. Beni tanımıyorlar daha ama neden böyle diyorlar anlamıyorum. O biraz daha hareketli faal ben ise sessiz sakin biriyim. Belki de budur. Ama bu duyduklarım beni çok üzdü. Bugün yanına geleyim dedim sevgilime galiba beni istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?