- 28 Nisan 2016
- 47
- 16
- 88
- Konu Sahibi zeynebsi45
A
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi katkıda bulunmayacağım altın da vermeyeceğim fakat evlilikte kurulan şirket yarı yarıya karı kocanın olması gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum acabaSirkette siz de calisacak misiniz ya da maddi olarak altinlarinizla vs katkida bulunacak misiniz? Siz de aktif olarak calisacaksiniz haklisiniz ama hicbir katkiniz olmayacaksa zaten neden yarisi sizin olsun?
Şirkette çalışmayacağımBi katkıda bulunmayacağım altın da vermeyeceğim fakat evlilikte kurulan şirket yarı yarıya karı kocanın olması gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum acaba
Hiç düşünmemiştim.Bi katkıda bulunmayacağım altın da vermeyeceğim fakat evlilikte kurulan şirket yarı yarıya karı kocanın olması gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum acaba
Yanlış düşünüyorsunuz, o dediğiniz yarı yarıya bölünmesi boşanma esnasında olan birşey.Bi katkıda bulunmayacağım altın da vermeyeceğim fakat evlilikte kurulan şirket yarı yarıya karı kocanın olması gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum acaba
Zaten evlilikte edinilen mal mülk kanunen yarı yarıya boşanırken de Siz etliye sütlüye dokunmayıp niye kağıt üzerinde şirkete kurucu ortak olasınız ki? Hiç alakanız olmadığı halde evrak işleri için bile siz lazım olacaksınız öyle bir durumda.Bi katkıda bulunmayacağım altın da vermeyeceğim fakat evlilikte kurulan şirket yarı yarıya karı kocanın olması gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum acaba
Bi katkıda bulunmayacağım altın da vermeyeceğim fakat evlilikte kurulan şirket yarı yarıya karı kocanın olması gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum acaba
Bi katkıda bulunmayacağım altın da vermeyeceğim fakat evlilikte kurulan şirket yarı yarıya karı kocanın olması gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum acaba
Hiç şirketim olmadıŞirkette çalışmayacağım
Allah korusun boşanma olursa şirket eşimin üzerine olduğu için bana bi şey kalmıyor diye biliyorumYanlış düşünüyorsunuz, o dediğiniz yarı yarıya bölünmesi boşanma esnasında olan birşey.
Ben de öyle yapayım diyorum ama bi yandan da korkuyorum hayatın binbir türlü hali var diye.Yoksa eşime güveniyorum şuan.Ama Allah korusun diyelim ki boşandık şirkette benim hissem olmayacağı için bana bi şey kalmıcak bu durumda sanırımbunun derdine düşme evliliğiniz iyi gitsin ve eşin çok iyi kazansın ismin orda olmasını boşver
İkinizin üzerine yaparsa evraksal işlerde vs sürekli senden de imza alması vs gerekir. Bazı konularda senin de beraberinde gitmen gerekir sanırım. Evlenirken evlilik sözleşmesi yapmadıysan dert etmen gereken bir şey yok. Boşanırken tüm mal varlığının yarısı sana verilir zaten. He tabi ben olsam ayrılırken çalışmadığım etmediğim, para koymadığım bir şirketten çocuğum yoksa pay talep etmem oda ayrı.Arkadaşlar merhaba ben 2 yıldır evliyim ve eşim yakın zamanda limited şirketi kuracak ben de zannediyordum ki ikimizin adına kurulacak yani yüzde elli onun yüzde elli hisse benim olacak sanıyordum.Geçen gün bu durumu gündeme getirdim o şekilde olmayacak .Her şeye romantik bakma ticari işler öyle değil dedi .Şu aşamada benim üzerime bi kişinin üzerine olur dedi .İlerde bakarız ne olacağına .Ortada daha şirket yok bunun peşine mi düştün bana güvenin mi yok diyip küstü suçlu ben oldum.Sizce de ben mi suçluyum haklı mıyım bilemedim .Bu şirket işleri nasıl olmalı evlilikte?Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Şuan öyle ama Allah korusun bir gün boşanma olursa şirkette hissem olmazsa bana bi şey kalmayacak diye biliyorumHiç düşünmemiştim.
Eşimin şirketi zaten benim değil midir?
Evlilik birliği içinde iken alınan, edinilen mallar, kurulan şirket yarı yarıya boşanırken.Allah korusun boşanma olursa şirket eşimin üzerine olduğu için bana bi şey kalmıyor diye biliyorum
Anladım sanırım ben hatalıyım cevabınız için teşekkür ederimİkinizin üzerine yaparsa evraksal işlerde vs sürekli senden de imza alması vs gerekir. Bazı konularda senin de beraberinde gitmen gerekir sanırım. Evlenirken evlilik sözleşmesi yapmadıysan dert etmen gereken bir şey yok. Boşanırken tüm mal varlığının yarısı sana verilir zaten. He tabi ben olsam ayrılırken çalışmadığım etmediğim, para koymadığım bir şirketten çocuğum yoksa pay talep etmem oda ayrı.
Eeeee sizin bu ortaklığa hiçbir katkınız yok, neye dayanarak hisse bekliyorsunuz![]()