- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.303
- 78
- Konu Sahibi zeynebsi45
Boyle bir şeyi nereden duydunuzBi katkıda bulunmayacağım altın da vermeyeceğim fakat evlilikte kurulan şirket yarı yarıya karı kocanın olması gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle bir şeyi nereden duydunuzBi katkıda bulunmayacağım altın da vermeyeceğim fakat evlilikte kurulan şirket yarı yarıya karı kocanın olması gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum acaba
Olurda ayrılırsan hak talep edebilirsin onun dışında şuan seni kendi rızasıyla ortak göstermiyorsa yapacak birşey yok:)Arkadaşlar merhaba ben 2 yıldır evliyim ve eşim yakın zamanda limited şirketi kuracak ben de zannediyordum ki ikimizin adına kurulacak yani yüzde elli onun yüzde elli hisse benim olacak sanıyordum.Geçen gün bu durumu gündeme getirdim o şekilde olmayacak .Her şeye romantik bakma ticari işler öyle değil dedi .Şu aşamada benim üzerime bi kişinin üzerine olur dedi .İlerde bakarız ne olacağına .Ortada daha şirket yok bunun peşine mi düştün bana güvenin mi yok diyip küstü suçlu ben oldum.Sizce de ben mi suçluyum haklı mıyım bilemedim .Bu şirket işleri nasıl olmalı evlilikte?Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Yani sizin bir emeğiniz var mı yatiriminiz ayrıca böyle birseyi neden istiyorsunuz boşanırsam benimde hakkım olsun diye mi yoksa tatlıslik olsun diye miArkadaşlar merhaba ben 2 yıldır evliyim ve eşim yakın zamanda limited şirketi kuracak ben de zannediyordum ki ikimizin adına kurulacak yani yüzde elli onun yüzde elli hisse benim olacak sanıyordum.Geçen gün bu durumu gündeme getirdim o şekilde olmayacak .Her şeye romantik bakma ticari işler öyle değil dedi .Şu aşamada benim üzerime bi kişinin üzerine olur dedi .İlerde bakarız ne olacağına .Ortada daha şirket yok bunun peşine mi düştün bana güvenin mi yok diyip küstü suçlu ben oldum.Sizce de ben mi suçluyum haklı mıyım bilemedim .Bu şirket işleri nasıl olmalı evlilikte?Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Maşallah cok akıllısın ALLAH korusun diyorsun ama boşanmak surekli dilindedirŞuan öyle ama Allah korusun bir gün boşanma olursa şirkette hissem olmazsa bana bi şey kalmayacak diye biliyorum
Milli egitimde misiniz m? Devlet memuru olarak zaten nasıl şirket kuracaksınız ? Sonra gördüm ozeldeymissinizEvet 11 yıldır çalışıyorum öğretmenim
Yok artikBi katkıda bulunmayacağım altın da vermeyeceğim fakat evlilikte kurulan şirket yarı yarıya karı kocanın olması gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum acaba
Kız, evin geçimine katkıda bulunuyorum dediğin senin de evin, elektirik faturasını ödüyorsan senin izledigin TV'nin, suyu ödüyorsan senin yıkandığın banyonun,market alışverişi yapıyorsan senin yediğin peynirin. Kira ödüyorsan senin kaldığın evin.Ben şuan çalışıyorum zaten ama mesleğim
Farklı ve evin bütçesine katkıda bulunuyorum.Şirketin kurulması için eşim benden para talep etmedi ama evin geçimine katkıda bulunuyorum şuanda
Hiç bir katkınız olmayacakmış o yüzden çok takılmayın korkmayın da boşanırsanız yasal olarak yarısı sizin olur zatenArkadaşlar merhaba ben 2 yıldır evliyim ve eşim yakın zamanda limited şirketi kuracak ben de zannediyordum ki ikimizin adına kurulacak yani yüzde elli onun yüzde elli hisse benim olacak sanıyordum.Geçen gün bu durumu gündeme getirdim o şekilde olmayacak .Her şeye romantik bakma ticari işler öyle değil dedi .Şu aşamada benim üzerime bi kişinin üzerine olur dedi .İlerde bakarız ne olacağına .Ortada daha şirket yok bunun peşine mi düştün bana güvenin mi yok diyip küstü suçlu ben oldum.Sizce de ben mi suçluyum haklı mıyım bilemedim .Bu şirket işleri nasıl olmalı evlilikte?Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Anlamadiginiz işin peşine bu derece düşmek yerine, kendinize bir iş kursanız?Ben de öyle yapayım diyorum ama bi yandan da korkuyorum hayatın binbir türlü hali var diye.Yoksa eşime güveniyorum şuan.Ama Allah korusun diyelim ki boşandık şirkette benim hissem olmayacağı için bana bi şey kalmıcak bu durumda sanırım
Bi katkıda bulunmayacağım altın da vermeyeceğim fakat evlilikte kurulan şirket yarı yarıya karı kocanın olması gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum acaba
Evlenmeden önce kurulmuş bir şirket varsa evlendikten sonra boşanma durumunda yine yarı yarıya alınabiliyor mu veya hak talebi edilebiliyor mıEvlilik birliği içinde iken alınan, edinilen mallar, kurulan şirket yarı yarıya boşanırken.
Neden olmasın hakkı sonuçta şirketi evliyken kuruyor adam şirkete ait herşeyde hakkı olmaz mı boşanırkenKullandığınız araclar, yatirim amacli alinan arsalar sirket uzerine olursa ki oyle olur cunku araclarin yakiti bile belli oranda gider olarak kullaniliyor, bosanirken bunlarda bir hakkiniz olmaz.
Ne alaka ya emek yok çalışma yok durduk yere adama yalandan Bağkur borcu , imza işleri vs çıkarcan kocan haklı hiçbir katkın yoksa neyin ortağısınBi katkıda bulunmayacağım altın da vermeyeceğim fakat evlilikte kurulan şirket yarı yarıya karı kocanın olması gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum acaba
Yemin ederim bi bizde akıl yok ya bedavaya okuduk üç kuruş için süründük kimsenin göz ucuyla bakmayacağı işleri yaptık bu kadar zaman ya evlen adamın biriyle yattığın yerden yarısı senin işteEvlilikte yapılan her şey ortak olmalı diye biliyordum ben ama sanırım yanılıyoröuşum
Eger siz yardım etmediyseniz beklenti içine girmeyin.Bi katkıda bulunmayacağım altın da vermeyeceğim fakat evlilikte kurulan şirket yarı yarıya karı kocanın olması gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum acaba