mrb kızlar bende sizinle derdimi paylaşmak istedimm anlatcak kimse yok etrafımda herkes taraflı bakıyor anlattıklarıma
2 senelik bi ilişkim var 1 ay öncesine kadar süper giden hatta sorun bile yaşamadığım bi sevgilimm vardı. ama şimdi ikimizde birbirimizi tanıyamaz olduk. sebebide benim memur olarak atanmam. babam biraz takıntılı bir adamdır kendisi memur kardeşlerimde hep babamın yönlendirmesiyle memur bende öle oldum neymişş garanti meslekmiş neyse sorun şuki sevgilimle ciddi düşünüyoruz ama üniden snra o henüz iş bulamadı
özel sektörde aramaya başladı bende babamı biliyorum ölse bitsee vermez beniii mesleği yüzünden ya okadar inatçıki bu konuda sevgilime söyledim polislik askerlik sınavlarını dene bizim açımızdan daha kolay olur diye kabul etti ama şimdi çok agresif stresli bana karşı sürekli kızgın tek lafımda alınganlık yapar oldu nede olsa memur değilimm bırakırsın beni gibi saçma sapan cümleler dönmeye başladı aramızda benmi çok yükleniyorumm diye düşünmeye başladım ama öte yandan geleceğimiz için istemiştim
şimdi bi dargın bi barışık eskisi gibi olamıyoruz nasıl toparlarım bilemiyorum