• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok arada kaldım :(

sutcuNine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
9
0
1
39
Arkadaşlar, ben yaklaşık 3 ay önce erkek arkadaşımla tartışmıştım ve sinirli olduğum o günlerde ani bi kararla kız arkadaşım ile birlikte sömestr tatili için 14 günlüğüne İtalya bileti aldım (350 TL). Fakat sonradan her şey yoluna girdi ve erkek arkadaşımın ailesi bizimkilerle tanıştı. Şimdi erkek arkadaşım İtalya' ya gitmemi istemiyor, çok üzüleceğini ve evlilik öncesi gereksiz bir masrafa gireceğimi söylüyor. Bende arkadaşıma bunu söyleyemiyorum. Ben napıcam :/

Erkek arkadaşınızı ikna etmeye çalışın kız napsın ayıp olur bence

biletini iptal ettir
kız arkadaşına da durumu uygun bir dille anlat

Yani direk söyleyeceksiniz!! ama arkadaşınız sanırım sizin için gidecekti ,
Onu yarıyolda bırakmış olacaksınız,çok ayıp ,ona karşı şuan sorumlusunuz,
Ozaman kıza bilet parasını tedarik edin ,veya biletinizi ona verin gönlünü alarak
yakın birisiyle gitsin,durumu bir şekilde izah edin,yada erkek arkadaşınızı ikna edin ,

Yani direk söyleyeceksiniz!! ama arkadaşınız sanırım sizin için gidecekti ,
Onu yarıyolda bırakmış olacaksınız,çok ayıp ,ona karşı şuan sorumlusunuz,
Ozaman kıza bilet parasını tedarik edin ,veya biletinizi ona verin gönlünü alarak
yakın birisiyle gitsin,durumu bir şekilde izah edin,yada erkek arkadaşınızı ikna edin ,
Biletini tedarik ederim o problem değil aslında.

Nisan gibi düğün planlıyoruz, arkadaşımda çok üzülecek hatta küsecek belki bana :/ Sizce nasıl bi tepki verir. Yani ille birileri üzülecekse bu kim olmalı.
senin için nişanlın önce gelmeli
hayatı onunla paylaşacaksın ilerde

Arkadaşlar, ben yaklaşık 3 ay önce erkek arkadaşımla tartışmıştım ve sinirli olduğum o günlerde ani bi kararla kız arkadaşım ile birlikte sömestr tatili için 14 günlüğüne İtalya bileti aldım (350 TL). Fakat sonradan her şey yoluna girdi ve erkek arkadaşımın ailesi bizimkilerle tanıştı. Şimdi erkek arkadaşım İtalya' ya gitmemi istemiyor, çok üzüleceğini ve evlilik öncesi gereksiz bir masrafa gireceğimi söylüyor. Bende arkadaşıma bunu söyleyemiyorum. Ben napıcam :/

Zaten evlendikten sonra bir sürü masraf olacak, gidemeyeceksiniz. Hiç olmazsa güzel bir anı olur size.

Gereksiz değil gayet gerekli bir masraf bence. Erkek arkadaşınız sizi kısıtlıyor apaçık. Ne demek çok üzülürüm? Niye siz gidince çok üzülecek? Siz gezeceksiniz, eğleneceksiniz hem de kafa dengi bir arkadaşınızla hoş vakit geçireceksiniz, sevinmesi gerekmez mi?

Sömestra kadar tekrar tartışmayacağınızın garantisi var mı? Bence sizi bu şekilde kısıtlayan bir adamla çok geçmez yine kavga edersiniz.

Gidin italyaya. Aynısını yaşadım eşimle tanışma arifesinde antalyaya tatile gidecektik 5 kız. Herşey ayarlandı daha yaz gelmeden. Eşimle tanıştım ilişki ciddiye binince gitmemi istemedi. Hemen arkadaşlarımı ektim. Şimdi çok pişmanım. Kızkıza ilk ve son tatilim olacaktı.

bileti almışsın git yazık olmasın

daha doğrusu sen gitmek istiyorsan git yok içine sinmiyorsa iade et

Zaten evlendikten sonra bir sürü masraf olacak, gidemeyeceksiniz. Hiç olmazsa güzel bir anı olur size.

Gereksiz değil gayet gerekli bir masraf bence. Erkek arkadaşınız sizi kısıtlıyor apaçık. Ne demek çok üzülürüm? Niye siz gidince çok üzülecek? Siz gezeceksiniz, eğleneceksiniz hem de kafa dengi bir arkadaşınızla hoş vakit geçireceksiniz, sevinmesi gerekmez mi?

Sömestra kadar tekrar tartışmayacağınızın garantisi var mı? Bence sizi bu şekilde kısıtlayan bir adamla çok geçmez yine kavga edersiniz.
:KK9::KK9:
Evlenince daha fazla masrafınız olacak kredi borcu ev borcu bir sürü sıkıntı. Bekarlıkta gidin eğlenin arkadaşınızla. Niye üzülürmüş sevgiliniz? Masraftan dolayı mı üzülürmüş? Kız arkadaşınızı üzmüş olacaksınız. Birlikte gidecekmişsiniz sonuçta. Ekmiş olacaksınız onu :KK51: Gitmek istemiyorsan gitme. Ama sevgilin istedi diye gitmek istemiyorsan tam tersi. Ülke geziceksiniz sonuçta. :KK68:

Gidin italyaya. Aynısını yaşadım eşimle tanışma arifesinde antalyaya tatile gidecektik 5 kız. Herşey ayarlandı daha yaz gelmeden. Eşimle tanıştım ilişki ciddiye binince gitmemi istemedi. Hemen arkadaşlarımı ektim. Şimdi çok pişmanım. Kızkıza ilk ve son tatilim olacaktı.
Sevgilim biraz duygusal bi yapıya sahip ve bu durumda arkadaşımda benmle arkadaşlığını bitirirse nolucak :/

Gitmek istemiyorum derseniz anlarım da, erkek arkadaşınızın lafına göre hareket edecekseniz hata edersiniz. Şimdiden işlerinize bu kadar karıştırmanız, sizi kısıtlamasına izin vermeniz doğru değil, sonra kadınların başına komutan kesiliyor böyleleri.
Çok önceden yaptığınız bir plan olduğunu, gitmeyi istediğinizi, arkadaşınızın da plana dahil olduğu için vazgeçmeniz durumunda ona çok ayıp olacağını söyleyin. Gitmeyin diye ısrar ediyorsa, bence masrafları değil, size laf geçirememesini kafaya takıyordur. Zaten böyle biriyle ilişki tehlikeli.

Ozaman öyle yapın ,zaten samimi arkadaşınız ise sizi anlayacaktır,
Ona ,sana aslında nasıl mahcubum canım ama erkek arkadaşım gitmemi istemiyor ve aramız açılacak de,
Ve biletten yana kuşkun olmasın tedarik edeceğim de telafisini yaparım üzülmeni ve kırılmanı istemem,
Bu yüzden arkadaşlığımızın bozulmasına gönlüm razı olmaz diyiverin işte ,

Yukarda biri üzülecekse kim olmalı demişsiniz ya bence arkadaşınız olmamalı ,
Çünkü o sizin için çıkacaktı bu yola sanırım

:KK9::KK9:
Evlenince daha fazla masrafınız olacak kredi borcu ev borcu bir sürü sıkıntı. Bekarlıkta gidin eğlenin arkadaşınızla. Niye üzülürmüş sevgiliniz? Masraftan dolayı mı üzülürmüş? Kız arkadaşınızı üzmüş olacaksınız. Birlikte gidecekmişsiniz sonuçta. Ekmiş olacaksınız onu :KK51: Gitmek istemiyorsan gitme. Ama sevgilin istedi diye gitmek istemiyorsan tam tersi. Ülke geziceksiniz sonuçta. :KK68:
Bana diyor ki arkadaşın iyi bir arkadaş olsaydı bu sinirli halinde sana ilk benim gelip gelmek istemediğimi sorardı. Fakat sormadı hiç.

İçinizden ne yapmak geliyosa onu yapın bence. O üzülür aman bu kırılır diye diye bisürü ödün veriyoruz. Değmiyo.

Nisan gibi düğün planlıyoruz, arkadaşımda çok üzülecek hatta küsecek belki bana :/ Sizce nasıl bi tepki verir. Yani ille birileri üzülecekse bu kim olmalı.
Şimdi nişanlı olunca tabiki onunla kötü olmak sizi daha çok yıpratır. Ama öbür taraftakine ayıp olur. Uygun bir dille arkadaşınıza anlatın biletinizi verebilirsiniz mesela durumunuz buna uygun mu bilmiyorum ama hani basit bir şey de değilki ya da nişanlınızı ikna etmeye çalışın

"Sordu ama ben istemedim senin gelmeni, çünkü kavgalıydık" diyemediniz mi?
Hayır yalan söylemek istemiyorum, günlerdi karnıma ağrılar giriyor ne karar vereceğim diye. O tarihe nişan hazırlıkları ve nişan yapma olasılığımız da var ayrıca aileme de yalan söyleyip gideceğim yurtdışına. Onlarda karşı çıkarlar çünkü. :/

Bana diyor ki arkadaşın iyi bir arkadaş olsaydı bu sinirli halinde sana ilk benim gelip gelmek istemediğimi sorardı. Fakat sormadı hiç.
Beyfendinin derdi belli o zaman. Arkadaşınız yerine o sizinle gelmek istiyor İtalayaya. Yahu arkadaşınız niye sorsun ki zaten size? Demekki kız iyi niyetli ve düşünmüş ki canım arkadaşım İtalyaya benimle gitmek istiyor eğlenceli anları benimle geçirmek istiyor. Kanka kanka ilk tatilimiz olucak diye düşünmüştür.

Eğer gitmiycekseniz bileti iptal ettirmeyin sevgiliniz masraf olucak dediği için. :KK12: Gitmiycekseniz arkadaşınıza bileti verin eğlensin kızcagız.

Back
X