• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok arada kaldım :(

Şimdi nişanlı olunca tabiki onunla kötü olmak sizi daha çok yıpratır. Ama öbür taraftakine ayıp olur. Uygun bir dille arkadaşınıza anlatın biletinizi verebilirsiniz mesela durumunuz buna uygun mu bilmiyorum ama hani basit bir şey de değilki ya da nişanlınızı ikna etmeye çalışın
Peki ben gezerken gerçekten çok mutsuz bi 14 gün geçirirse :KK43: Bir sürü iş
Beyfendinin derdi belli o zaman. Arkadaşınız yerine o sizinle gelmek istiyor İtalayaya. Yahu arkadaşınız niye sorsun ki zaten size? Demekki kız iyi niyetli ve düşünmüş ki canım arkadaşım İtalyaya benimle gitmek istiyor eğlenceli anları benimle geçirmek istiyor. Kanka kanka ilk tatilimiz olucak diye düşünmüştür.

Eğer gitmiycekseniz bileti iptal ettirmeyin sevgiliniz masraf olucak dediği için. :KK12: Gitmiycekseniz arkadaşınıza bileti verin eğlensin kızcagız.
Gelmek istesem de gelemem masraflardan dolayı diyor. Yaklaşık 3500 4000 TL tutuyor kişi başı, balayında birlikte Paris' e gitme planları yapıyormuş, hayal kırıklığına uğramış. Ben nerdeyim sen nerdesin diyor.

Hayır yalan söylemek istemiyorum, günlerdi karnıma ağrılar giriyor ne karar vereceğim diye. O tarihe nişan hazırlıkları ve nişan yapma olasılığımız da var ayrıca aileme de yalan söyleyip gideceğim yurtdışına. Onlarda karşı çıkarlar çünkü. :/

Ah canım yalan söylemek istemiyorsunuz ama sevgilinizle barışmasaydınız ailenize yalan söyleyecektiniz yurtdışına giderken... Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyeceğim ama...

O zaman hangi akla hizmet uçak bileti aldınız ve hangi akla hizmet arkadaşınıza söz verdiniz?

Kaç yaşındasınız?
Yaşımı ve kararlarımı sorgulayasınız diye değil yardımcı olasınız diye sorunumu paylaşıyorum sizinle.

Yaşımı ve kararlarımı sorgulayasınız diye değil yardımcı olasınız diye sorunumu paylaşıyorum sizinle.

Yaptığın hareketlerin yanlış olduğunu sana göstererek yardımcı olmaya çalışıyorum.

Diyorum ki madem ailene yalan söylemen gerekiyor, neden bilet aldın? almasaydın. Yanlış bu hareket. Aileye yalan söylemek de yanlış, yalan söylemek de yanlış.
Arkadaşına söz verip tutmaman da yanlış.

Yani ben bunları 9 yaşındaki kızıma çoktan öğrettim. Eğitimin bir parçası.
O yüzden yaşınızı merak ettim.

Yoksa ben 40 yaşındayım, ablan olarak sana yardımcı olmaya çalışıyorum zaten.

Haaa sen dersen ki senin yardımın benim işime gelmiyor, sen bilirsin.

Peki ben gezerken gerçekten çok mutsuz bi 14 gün geçirirse :KK43: Bir sürü iş

Gelmek istesem de gelemem masraflardan dolayı diyor. Yaklaşık 3500 4000 TL tutuyor kişi başı, balayında birlikte Paris' e gitme planları yapıyormuş, hayal kırıklığına uğramış. Ben nerdeyim sen nerdesin diyor.
Parise gitme planları mı yapıyormuş? Daha sevgilisiniz siz belki ayrılcaksınız, belki aileler anlaşamıycak. Evlilik 3-4 yıl sonra olur hemencik mi yapıcaksınız? Balayını düşünmek için çok erken sizin aklınızı kurcalamak için böyle paris balayı bilmemne uydurmuş size.

Back
X