Cok aradaym yardm edin

Simdi mi alsam yoksa bekleyip parami biriktirsem

• Simdi al

• Bekle birikim yap

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ev almak mantikli bir yatirim degil. Bizim insanimizda hep ayni memur kafasi var. Benim babam da memurdu, ben de memurum. Babam omru boyunca calisip iki tane ev aldi. Emekli olduktan sonra en akilli yatirimi yapip zeytinlik aldi. Simdi yillardir duran o iki evi satsa o zeytinligin yarisini bile alamaz. Eger paraniz varsa arsa alin, dukkan alin ama ev almayin. Simdi o eve gomeceginiz parayi bankaya koysaniz bile, odediginiz kiranin kac katini getirir zaten. Ev gittikce eskiyecek, surekli tamir isleri cikacak, sozde degerlenecek ama aslinda paranin degeri dustukce degerlenmedigini goreceksiniz. Kirasini odedikten sonra butun evler sizin. 750 tl su zamanda kira olarak cok iyi bir miktar. Hele de tayinciyseniz bence ev almaya hic gerek yok. Dedigim gibi arsa ya da dukkan alin. Ev dukkan aldirmaz ama dukkan ev aldirir demisler. Size uzun vadede para kazandiracak yatirimlar yapin.
Ne güzel yazmışsın. Eline fikrine sağlık . Bu bakış açısı da doğru aslında. Eşim de tayinciyiz diyor. Buraları sevmiyoruz ikimiz de bir iki yıl için kendimize sıkıntı yasatmayalim diyor. Çocuklu insanlar için araba önemli gerçekten

Ne güzel yazmışsın. Eline fikrine sağlık . Bu bakış açısı da doğru aslında. Eşim de tayinciyiz diyor. Buraları sevmiyoruz ikimiz de bir iki yıl için kendimize sıkıntı yasatmayalim diyor. Çocuklu insanlar için araba önemli gerçekten
Seninle ayni durumdayiz. Biz de 2021de tayin gorecegiz. Benim de iki kucuk cocugum var, biri daha 1 aylik. Arabasiz kalmayi goze alamam. Bence biraz daha dusun, iyi karar ver 😉

Alacağınız evi kaça kiraya verebilirsiniz ?

Ben ev almazdım. Kiraniz çok cazip. Neden bu kirada otururken kenara birseyler atıp pesinatinizi arttirmayasiniz ki. Kredi oranları belli olmaz 3 yıl sonra artar 5 yıl sonra iner buna takılmam. Hem para biriktirme şansınız olur bu cüzi kira ile hemde bu ay bütçe denklesecek mi stresi olmaz.

Merhaba kk üyeleri. Sizlerin görüşlerini çok beğeniyorum lütfen bana da fikir verin. Ev almak istiyorum . 5 yıllık evliyim bi kizim var. Eşimle toplam 7 bin gelirimiz var ben memurum o özel sektörde .80 binlik arabamiz var . Şu an kiramiz 750. Faiz durumları musaitken arabayı satıp ev alalım diyorum. Yaşadığımız yerde ev fiyatları 2+1 için 200 -220 bin arası. Alacağım yer iş yerime yakın . Ama eşim kiramiz uygun bi kaç yıl daha birikim yapalım arabasiz kalmayalim diyor. Fakat o zamana kadar hem ev fiyatları hem de konut kredileri artar. Bi de o kadar para iki üç yılda birikier mi bilmiyorum. Esim özel sektörde surekli iş garantisi yokki.
Hem kira uygun da olsa üç yılda giderek artacak ve 50 bin civarı parayı kiraya vericem. . Sizce napayim. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
Kesınlıkle al evin 2 odalısı tek odalısı onemlı deılevınız olur kırayı cerene kadar bırıktırırsınız daha buyugunu alırsınız.

Merhaba kk üyeleri. Sizlerin görüşlerini çok beğeniyorum lütfen bana da fikir verin. Ev almak istiyorum . 5 yıllık evliyim bi kizim var. Eşimle toplam 7 bin gelirimiz var ben memurum o özel sektörde .80 binlik arabamiz var . Şu an kiramiz 750. Faiz durumları musaitken arabayı satıp ev alalım diyorum. Yaşadığımız yerde ev fiyatları 2+1 için 200 -220 bin arası. Alacağım yer iş yerime yakın . Ama eşim kiramiz uygun bi kaç yıl daha birikim yapalım arabasiz kalmayalim diyor. Fakat o zamana kadar hem ev fiyatları hem de konut kredileri artar. Bi de o kadar para iki üç yılda birikier mi bilmiyorum. Esim özel sektörde surekli iş garantisi yokki.
Hem kira uygun da olsa üç yılda giderek artacak ve 50 bin civarı parayı kiraya vericem. . Sizce napayim. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
Ev al tabi şimdi faizler düşük tam vakti adamların her sözü dinlenmez al sen evini kira ödeyeceğine evini ödersin

Back
X