- 9 Ekim 2020
- 816
- 1.080
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
gülme o zamanBence gerçekten kabak tadı vermeye başladınız…
Lütfen, vazgeçin bu yaptığınızdan artık. Güldürmüyorsunuz![]()
ignoralayabilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülme o zamanBence gerçekten kabak tadı vermeye başladınız…
Lütfen, vazgeçin bu yaptığınızdan artık. Güldürmüyorsunuz![]()
bir imdat da benden.tek yandaşıydım beni bile kaçırttı vanessamİmdat.
asosyal animeci sevgilimden ayrı kalmamak için okula 3 hafta geç gitti.E okula gitmeyip ne yaptın koca dönem?
Pandemiden beri iyi değilim kızlar.
bu dönem bakın koskoca dönemde sadece 3 derse gittim.
bu hafta final haftam ve okula mecburen gidiyorum.
soru soruyorum ve kimse beni takmıyor.
herkes kaynaşmış ve arkadaş grupları oluşmuş selam verdiğimde bile alan yok neredeyse.
cidden okulda yapayalnızım.
her gün okuldaki kafeye gidiyrum.
ama ne bir arkadaşla ne de bir erkekle tanışabiliyorum.
çoğu erkeğin tavlanmış olmasına girmiyorum bile.
1 dönem okula gitmemenin bedeli bu kadar ağır mıydı?
asosyal animeci sevgilimden ayrı kalmamak için okula 3 hafta geç gitti.
ve salak sevgilimin beni aldatması yüzünden tüm gün yurtta ağladım. ve oyun oynadım
Ay bitirdin mahvettin su an bizi, 2 hafta da renksiz bi kişiliğim bunalimina giricek simdiDemek ki loser bir profiliniz var. Bende üniversitede çok devamlılık yapmazdım ama popülerdim. Herkes benle arkadaş olmaya çalışırdı. Grup ödevlerinde hiç açıkta kalmazdım. Onlar flörtleşirken sınıftaki tek evli bendim. 20 yaşında evlendim. Onlar servisle gidip gelirken benim spor arabam vardı.
Popülerlik sonradan kazanılacak bir şey değil. Demek ki ilgi çekmeyen; renksiz bir kişiliksiniz. Bunu kabullenmekle başlayabilirsiniz.
Ben boğuluyorum o nasıl boğulmuyor bilemiyorumbir imdat da benden.tek yandaşıydım beni bile kaçırttı vanessam![]()
Ahh kıyamam hayatta ne büyük acılar varasosyal animeci sevgilimden ayrı kalmamak için okula 3 hafta geç gitti.
ve salak sevgilimin beni aldatması yüzünden tüm gün yurtta ağladım. ve oyun oynadım
Boşver şimdi arkadaşı sevgiliyi. Şu an daha önemli bi derdin var; eğitimin. Final haftasındasın madem en kolay derslerinin notlarını toparla ve çalışmaya başla. Geçebildiğin kadar dersi geçmeye çalış. Zaten diğer problemler akışına bırakırsan çözülür. Arkadaş edinicem, sosyalleşicem diye kasma kendini. Bi gerizekalı yüzünden koca bir dönemi çöp etmişsin. Daha fazla kayıp vermemek için uğraş. Kapat kk yı git güzel bi uyku çek. Sabah erken uyan bi duş al ve yeni bi başlangıç yap. Böyle olmazasosyal animeci sevgilimden ayrı kalmamak için okula 3 hafta geç gitti.