Çok Asosyalim

Demek ki loser bir profiliniz var. Bende üniversitede çok devamlılık yapmazdım ama popülerdim. Herkes benle arkadaş olmaya çalışırdı. Grup ödevlerinde hiç açıkta kalmazdım. Onlar flörtleşirken sınıftaki tek evli bendim. 20 yaşında evlendim. Onlar servisle gidip gelirken benim spor arabam vardı.
Popülerlik sonradan kazanılacak bir şey değil. Demek ki ilgi çekmeyen; renksiz bir kişiliksiniz. Bunu kabullenmekle başlayabilirsiniz.
Ay çok iyi 🤣🤣

Pandemiden beri iyi değilim kızlar.
bu dönem bakın koskoca dönemde sadece 3 derse gittim.
bu hafta final haftam ve okula mecburen gidiyorum.
soru soruyorum ve kimse beni takmıyor.
herkes kaynaşmış ve arkadaş grupları oluşmuş selam verdiğimde bile alan yok neredeyse.
cidden okulda yapayalnızım.
her gün okuldaki kafeye gidiyrum.
ama ne bir arkadaşla ne de bir erkekle tanışabiliyorum.
çoğu erkeğin tavlanmış olmasına girmiyorum bile.
1 dönem okula gitmemenin bedeli bu kadar ağır mıydı?
Hayatın olumlu tarafını görmeye çalışın beceremiyorsanız destek alın.Hiç kimse yanında herşeyden yakınan , hayat enerjisini aşağı çeken birini istemez.

Kırk yıl düşünsem vanessa ile aynı kaderi paylaşacağım aklıma gelmezdi :KK70:Hadi vanessa yine gerçek değil, eğleniyor burada kendi halinde.

Ben de okula az gidiyorum uzak olduğu için ve sınıfımı sevmediğimden dolayı. Benim de sevgilim yok. Yoksa ben vanessa mı oldum 🥺
Gerçi vanessa benim okul dışından arkadaşlarım var onlarla takılıyorum o yüzden gerek duymuyorum sınıftakilerle iletişime geçmeye. Üniversite ortamı zaten biraz tuhaf hiç anlatılanlar gibi değil o yüzden dışarıdan insanlarla takılmayı tercih ederim şu anlık. Ayrıca sınıftan sevgili de yapma, sonra ayrılırsınız falan görmek zorundasın mecburen. Sonra bir de hayali senaryolarına sınıftaki eski sevgilin eklenmesin.
Vanessa yi arkadaslarinla tanistirsana bacim sevaptir😐 hepiniz arkadas olun, huzur olsun, mutluluk olsun, kelebekler ucsun, kuslar ötsün😐 ne diyin 🤔

Bir şey sorucam vallahi çok ciddi soracağım
Acaba bir roman ya da çizgi roman karakteri oluşturdunuz da bunu kk da mu deniyorsunuz?
Şöyle diyeyim karakter hakkında azıcık fikir belirtmek isterim
Karakter erkeklerden başka işi gücü olmayıp aman erkek olsun da varsın ağzı temiz olmasın mikrobiyologların alanı olsun orası bilime katkı sağlar hatta o ağzı bile yerim diyecek kıvamda birisi gibi ayrıca işi gücü yok saçma sapan şeylere takılıp kendisinin sebep olduğu şeylere ah vah eden ve bir şey yapmak için poposunu asla kaldırmayan biri gibi bu karakter

Kısacası pek sevilecek biri değil romanda bu karakteri kimseyle arkadaş edindirmeyin ya da erkek bir aslan falan olsun arkadaşı erkek sonuçta önemli olan bu
Hangi genlerini ürünüsünüz bilmiyorum ama çevreyle birlikte ortaya çok ilginç bir şey çıkmış

Hadi konu gerçek diyeyim hahah ben de selam vermezdim mazallah erkek zanneder beni de yapışır diye ırz namus meselesi bunlar
Başımı eğip geçerdim

Demek ki loser bir profiliniz var. Bende üniversitede çok devamlılık yapmazdım ama popülerdim. Herkes benle arkadaş olmaya çalışırdı. Grup ödevlerinde hiç açıkta kalmazdım. Onlar flörtleşirken sınıftaki tek evli bendim. 20 yaşında evlendim. Onlar servisle gidip gelirken benim spor arabam vardı.
Popülerlik sonradan kazanılacak bir şey değil. Demek ki ilgi çekmeyen; renksiz bir kişiliksiniz. Bunu kabullenmekle başlayabilirsiniz.
Sizin öğrenciyken spor arabanız varken diğerlerinin servisle gitmesinin loserlıkla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum :) herkes öğrenciyken araba sahibi olamaz. Olmamak bir sıfır geriye de düşürmez. Öğrencinin normali bu çünkü. ben 500t ile bir otobüste 200 kişiyle panoramik istanbul turu yaparak okula gidiyordum. Bu durumda loserlık kraliçesi oluyorum :KK70:

Araba (spor olanı) : benim konuyla ne ilgim var 😂
Popüler ama görmemiş hanım 🙄

Sizin öğrenciyken spor arabanız varken diğerlerinin servisle gitmesinin loserlıkla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum :) herkes öğrenciyken araba sahibi olamaz. Olmamak bir sıfır geriye de düşürmez. Öğrencinin normalin bu çünkü. ben 500t ile bir otobüste 200 kişiyle panoramik istanbul turu yaparak okula gidiyordum. Bu durumda loserlık kraliçesi oluyorum :KK70:
Alınmasına hiçbir payınız olmadigi bir spor araba ile kraliçe olmak da pek hoş bir şey değildir..
Sizinki daha iyi zaten baya baya daha iyi:)

asosyal animeci sevgilimden ayrı kalmamak için okula 3 hafta geç gitti.
ve salak sevgilimin beni aldatması yüzünden tüm gün yurtta ağladım. ve oyun oynadım
Okula niçin gidildiğini biliyorsun değil mi? Okulların amacını falan ?

Araba: Ben ne alaka

Nihal abla, kendin demişsin arabam vardı diye, hem de spormuş :KK53: Bu herkesin bildiği birkaç özel üniversite harici (o üniversitelere giden çoğu kişinin arabası vardır) araba sahibi olmak eşittir popüleriteye sahip olmak. Ee ama renkli kişilikle de ilgisi yok şimdi bunun. Ayrıca 20 yaşında evlenmek meziyet değil. Ben kendi yaşımda birinin parmağında yüzük görünce gülüyorum mesela.

20 yaşında evlenene sadece acırım ben 😉
Sırf hakaret etmek için sebep arıyorsunuz. Yazık 👎🏻❌
Nihal abla, kendin demişsin arabam vardı diye, hem de spormuş :KK53: Bu herkesin bildiği birkaç özel üniversite harici (o üniversitelere giden çoğu kişinin arabası vardır) araba sahibi olmak eşittir popüleriteye sahip olmak. Ee ama renkli kişilikle de ilgisi yok şimdi bunun. Ayrıca 20 yaşında evlenmek meziyet değil. Ben kendi yaşımda birinin parmağında yüzük görünce gülüyorum mesela.
Gatsbycim benim araba biraz gösterişliydi. 1997-2001 senesinde Başkent Üniversitesinde Fatih Erbakandan sonra en popüler bendim 😎

Vanessa yi arkadaslarinla tanistirsana bacim sevaptir😐 hepiniz arkadas olun, huzur olsun, mutluluk olsun, kelebekler ucsun, kuslar ötsün😐 ne diyin 🤔
Vanessa gerçekse, o da İstanbul'da okuyor diye biliyorum, kendisini partiye gitmeye davet ediyorum hadi bakalımm :KK53: Erkeklerle de tanıştırırım kendisini. Vanessanın küçük de olsa gerçek olma ihtimali için bu riski alırım :KK70:

Sizin öğrenciyken spor arabanız varken diğerlerinin servisle gitmesinin loserlıkla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum :) herkes öğrenciyken araba sahibi olamaz. Olmamak bir sıfır geriye de düşürmez. Öğrencinin normali bu çünkü. ben 500t ile bir otobüste 200 kişiyle panoramik istanbul turu yaparak okula gidiyordum. Bu durumda loserlık kraliçesi oluyorum :KK70:
amanın ben özel üniversitede 5 yıl boyunca servise binen asla arabası olmayan olamayan bir zavallıymışım ayolll.ha şimdilerde var bir düldülüm sevmesem de benim ya içinde çekirdek de çitlesem kimse karışamaz ya ohh misss :KK45:

Pandemiden beri iyi değilim kızlar.
bu dönem bakın koskoca dönemde sadece 3 derse gittim.
bu hafta final haftam ve okula mecburen gidiyorum.
soru soruyorum ve kimse beni takmıyor.
herkes kaynaşmış ve arkadaş grupları oluşmuş selam verdiğimde bile alan yok neredeyse.
cidden okulda yapayalnızım.
her gün okuldaki kafeye gidiyrum.
ama ne bir arkadaşla ne de bir erkekle tanışabiliyorum.
çoğu erkeğin tavlanmış olmasına girmiyorum bile.
1 dönem okula gitmemenin bedeli bu kadar ağır mıydı?
3 ders ve bir sürü ünlü üst düzey sevgilin oldu
Bence en çok pandemi vurgununu sen yaptın vanessa kızzz

Sırf hakaret etmek için sebep arıyorsunuz. Yazık 👎🏻❌

Gatsbycim benim araba biraz gösterişliydi. 1997-2001 senesinde Başkent Üniversitesinde Fatih Erbakandan sonra en popüler bendim 😎
Gece gece guldurdunuz. Fatih Erbakan dan sonra mi 😂😂😂

Back
X