Çok Asosyalim

men de gerçek olduğuna inanmak istiyremmmmm :KK45:
Muhteseme inanıyorum ben maalesef ceyceyciim😕 zaten yazdiklarinda da akil mantik yok, yok terli gomlegini koklamis, yok ötekinin anasina gidip hamileyim diycem diye dusunmus, evine baskin yapicamis agdasi bitmemiş o yüzden gidememis falan, konularin alayi komik ama mantik yok hiç birinde

Muhteseme inanıyorum ben maalesef ceyceyciim😕 zaten yazdiklarinda da akil mantik yok, yok terli gomlegini koklamis, yok ötekinin anasina gidip hamileyim diycem diye dusunmus, evine baskin yapicamis agdasi bitmemiş o yüzden gidememis falan, konularin alayi komik ama mantik yok hiç birinde
muhteşem çok akıllı kızdır doğrudur söylediği de ben inanmak istemiyorum banane bananeeee :işsiz: :işsiz:

derse girmeyip erkek bulmak (!) için kafelerde takılıyorsan normal kimsenin sana yaklaşmamasi kimse boş insanlarla vakit harcamak istemez

Olsaydi da bisey farketmezi ben baktim, boş hesap, ne bi foto ne bi paylasim, fake bence de, muhtesem dogru didi
Ya bu kız zaten bir ara konuştuğu çocuğun doktor annesine hamileyim yalanı atacaktı, hep şüphedeydim ama orada emin oldum. İyice dalga geçmişti buradaki insanlarla. Ayrıca zaten vanessa bence normalde zeki bir kız burada güzel senaryolar yazıp eğlendirdi bizi zamanında o yüzden çok da sinir olamıyorum kendisine :KK70:

yaaa hahahaha
ben gerçeğim
foto paylaşmıyorum
ayrıca fotoda kocaman göbeğim var onu da mı fark etmedin?
ailemden gizli giymiş olamaz mıyım?
neyse ya aynen fakeyim ben
dewamke
özelden resmini bana atar mısın.ben fake değilsin sen diyorum.ama tuhaf bir kızsın orası ayrı konu

ben de 170 boyundayım. profil resmin hiç 91 kiloya benzemiyor ondan fake olduğun düşünüldü muhtemelen. uzaktan çekildiği içindir belki bilemiyorum.

siz de mi gördünüz?vanessaaaaa sen en çok destekleyen bendim.derhal at şu fotoyuuuu :işsiz: :KK45:
özelden yazdı instagramını sana da yazsın 🤣 bir de fotoda anormallik var. bi foto kırpılırken ekran fotoğrafı çekilip atılmış örnek atayım:
bu tabi barbara palvinin fotoğrafı ama bunun gibi sol taraf siyah ve arada kırparken çıkan beyaz çizgi var profil resminde.

Eklentiler

• 8B0E6A3C-8015-4F8D-8832-4A93E830A690.webp
    8B0E6A3C-8015-4F8D-8832-4A93E830A690.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 47
özelden yazdı instagramını sana da yazsın 🤣 bir de fotoda anormallik var. bi foto kırpılırken ekran fotoğrafı çekilip atılmış örnek atayım:
bu tabi barbara palvinin fotoğrafı ama bunun gibi sol taraf siyah ve arada kırparken çıkan beyaz çizgi var profil resminde.
anladım demek istediğinizi.Ama herkese neden verdi instasını?zaten arkadaşı falan yok kız erkek kendisinin.o instayı stalk lamak için kullanıyor ordan tanışıyor ya da hayran oluyor bazı erkeklere.hayalinde bambaşka bir hayat var kafasında gerçeklerden ayrı yaşıyor aşklarını.mantık yok bu kızda.ama gene de seviyorum bu üyeyi

Back
X