Çok ayıp oldu ya

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.837
3.162
133
Herkese günaydın.
Taze taze rezil oldum çok utanıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum.
Bu sabah erkek arkadaşımla önemli bir iş halledecektik. Gece geç saate kadar onlardaydım babası buraya gelmişti hep beraber oturduk, kalmam için zorladılar ama ben rahat edemedim. Eve geldiğimde gece 1 buçuk falandı.
Neyse hesapta sabah erken kalkıp buluşacaktık fakat uyuyakaldım..... Alarm kurmuştum ancak ne ara kalkıp kapattım hiç hatırlamıyorum bana yazmış “hala kalkmadın mı” diye
Ve nasıl oldu hala anlamadım normalde hep uyanabilen ben niye uyuyakaldım bilmiyorum :( şimdi çok utanıyorum erkek arkadaşımın yüzüne nasıl bakacağım bilmiyorum :(
Sizce ne yapsam hani özür falan diledim ama sanki yeterli değil gibi hissediyorum ya :( babası anlayışla karşılar halden anlıyor fakat erkek arkadaşımın o kadar da sakin kalacağını düşünmüyorum :KK42::cry:

Rezil olmak utanmak deyince ben de başka başka şeyler oldu sandım. Sorumsuzlukktan değil bu uykusuz ve yorgun olmaktan her insan yaşıyor bunu. Ben çok dikkat eden uykuya düşkün olmayan biri olmama rağmen defalarca yaşadım. Saati kapatıp kalkmaya niyetlenirken bile 1 saniye icin gözümü kapatıp 1 saat sonra uyandığımi bilirim. Anlayışla karşılanacak bir durum bence kendinizi bu kadar uzmeyin. Hayati bir mesele yoksa telafi edilemeyecek birşey değilse üzülmeye hiç degmez

Rezil olmak utanmak deyince ben de başka başka şeyler oldu sandım. Sorumsuzlukktan değil bu uykusuz ve yorgun olmaktan her insan yaşıyor bunu. Ben çok dikkat eden uykuya düşkün olmayan biri olmama rağmen defalarca yaşadım. Saati kapatıp kalkmaya niyetlenirken bile 1 saniye icin gözümü kapatıp 1 saat sonra uyandığımi bilirim. Anlayışla karşılanacak bir durum bence kendinizi bu kadar uzmeyin. Hayati bir mesele yoksa telafi edilemeyecek birşey değilse üzülmeye hiç degmez
O kadar hayati değil, telefonum kapanmıştı onun üstüne kaydettirecektik onun için buluşacaktık o da bu işi hallettikten sonra okula gidecekti (onun üniversitesi uzakta azıcık) 11 buçukta dersi var.
Ya neyse artık ama böyle şeyler olunca ben aşırı takıyorum. Ayrıca da hiç geç kalmadım bugüne kadar ilk olduğu için çok sorun olmaz diyorum ama bilemedim ki :(

İşte trip atacak haklı olarak ona yanarım ben. Bugüne kadar bir kez bile geç kalmadım buluşmalara nasıl yaptım diyorum :KK43:

Herşeyin bi ilki vardır
Tamam kusura bakma çok yorgundum dersin daha da uzatmaz herhalde
Neden çekiniyosun ki bu kadar sevgilinden?
Onun da olsun aşkım sonra hallederiz, sen uyuyup dinlenmişsin ya iyi olmuş demesi lazım normal insan tepkisi olarak

O uyuyakalsa sen ne tepki verirdin?

Bende rezil oldum deyince bişey oldu sananlardanim. Ne olacak sanki Geç yatmissin yorulmussun ve uyuya kalmışsin. Kusura bakma der geçerim hiç bu kadar kasmam

Herşeyin bi ilki vardır
Tamam kusura bakma çok yorgundum dersin daha da uzatmaz herhalde
Neden çekiniyosun ki bu kadar sevgilinden?
Onun da olsun aşkım sonra hallederiz, sen uyuyup dinlenmişsin ya iyi olmuş demesi lazım normal insan tepkisi olarak

O uyuyakalsa sen ne tepki verirdin?
O sürekli uyuyakalıyordu ya da geç kalıyordu zaten bir ara. Ben ona en son geç kaldığında şunu demiştim hani buna dikkat etmek lazım gibisinden.
Şimdi aynı hataya kendim düştüm ne dese haklı

Herkese günaydın.
Taze taze rezil oldum çok utanıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum.
Bu sabah erkek arkadaşımla önemli bir iş halledecektik. Gece geç saate kadar onlardaydım babası buraya gelmişti hep beraber oturduk, kalmam için zorladılar ama ben rahat edemedim. Eve geldiğimde gece 1 buçuk falandı.
Neyse hesapta sabah erken kalkıp buluşacaktık fakat uyuyakaldım..... Alarm kurmuştum ancak ne ara kalkıp kapattım hiç hatırlamıyorum bana yazmış “hala kalkmadın mı” diye
Ve nasıl oldu hala anlamadım normalde hep uyanabilen ben niye uyuyakaldım bilmiyorum :KK43: şimdi çok utanıyorum erkek arkadaşımın yüzüne nasıl bakacağım bilmiyorum :KK43:
Sizce ne yapsam hani özür falan diledim ama sanki yeterli değil gibi hissediyorum ya :KK43: babası anlayışla karşılar halden anlıyor fakat erkek arkadaşımın o kadar da sakin kalacağını düşünmüyorum :KK42::cry:
Böyle hissetmene sebep olacak önemli bir randevu ise,erkenden yatmalıydın.

Yaşını 19 olması sebebiyle durumu biraz abartmanız normal diye düşündüm ama vur deyince öldürdünüz siz de iyice kendinizi. Ne olcak yahu insanlık hali özür dilersin bitti gitti. Büyütüp mesele haline getirecek diyosan o zaman ilişkini sorgula

Böyle hissetmene sebep olacak önemli bir randevu ise,erkenden yatmalıydın.
İşte erken gitmeye çalıştım zaten onlarlaydım kal diye ısrar ettiler ama mümkün değil rahat edemem orada. saatte bir otobüs vardı da gitmeme izin vermediler ki :( yani eve kaçta gittiğimden haberdarlar ortada keyfi bi geç yatma durumu yok

O sürekli uyuyakalıyordu ya da geç kalıyordu zaten bir ara. Ben ona en son geç kaldığında şunu demiştim hani buna dikkat etmek lazım gibisinden.
Şimdi aynı hataya kendim düştüm ne dese haklı

Ohoo sen kendini suçlu ilan ettiğin için sevgilin bu işi büyütür de büyütür haberin olsun

Kendine saygı duymazsan karşı taraf da sana saygı duymaz mantığı mı ?
Hayır saygıyla alakası yok.
Sen ne kadar kasarsan o da o kadar üstüne gelir.
Tamam geç kalmışsın, erkek arkadaşın da bi sitem eder sen de dersin ki sen de kendinden biliyosun insan bazen böyle durumlar yaşıyor. Oldu bitti.

Back
X