- 7 Haziran 2017
- 2.837
- 3.162
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
İşin kötüsü siz gidin işlerinizi halledin lütfen diye mesaj attım bi ara çevrimiçi oldu ama mesajları görmedi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo, benim babam trafikte kaldım diye bana kızdı bir kere ve ben o zamandan beri trafikte kalsam bile kendimi suçlarım sorun sevgilim değilBisi diyimi? Anne babalariniz soylese gec kalktiniz diye bukadar dert etmez utanmaz çekinmez sıkılmassiniz ustune birde aman anne of baba dersiniz. .. Yahuu erkekler bukadar yuz vermeyin bukadar ipleri ellerine vermeyinnnnn uyudunmu diye ne utanması rezil olmasi Allah askina kendinize bi gelin yahuuuu
Şimdi bana soğuk davranıyor. Kendisine uzuuuun bir mesaj attım bakalım ne diyecek
Oda senin kadar ince düşüncelimi böyle peki ?Herkese günaydın.
Taze taze rezil oldum çok utanıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum.
Bu sabah erkek arkadaşımla önemli bir iş halledecektik. Gece geç saate kadar onlardaydım babası buraya gelmişti hep beraber oturduk, kalmam için zorladılar ama ben rahat edemedim. Eve geldiğimde gece 1 buçuk falandı.
Neyse hesapta sabah erken kalkıp buluşacaktık fakat uyuyakaldım..... Alarm kurmuştum ancak ne ara kalkıp kapattım hiç hatırlamıyorum bana yazmış “hala kalkmadın mı” diye
Ve nasıl oldu hala anlamadım normalde hep uyanabilen ben niye uyuyakaldım bilmiyorumşimdi çok utanıyorum erkek arkadaşımın yüzüne nasıl bakacağım bilmiyorum
Sizce ne yapsam hani özür falan diledim ama sanki yeterli değil gibi hissediyorum yababası anlayışla karşılar halden anlıyor fakat erkek arkadaşımın o kadar da sakin kalacağını düşünmüyorum
![]()
Ben daha beterini düşündümBen de rezil oldum deyince görülmemesi gereken bir şey oldu sandım. Çok mu fesatım ne?
Bence abartmayın. Özür diler yorgundum uyanamamışım der geçersiniz..
Ortada sizin yapacağınız bir yardım var galiba? Bu yüzden mi mahcup oldunuz?
Insanlık hali olabilir böyle şeyler. Özrunüzü dilemişsiniz zaten. TakmayinHerkese günaydın.
Taze taze rezil oldum çok utanıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum.
Bu sabah erkek arkadaşımla önemli bir iş halledecektik. Gece geç saate kadar onlardaydım babası buraya gelmişti hep beraber oturduk, kalmam için zorladılar ama ben rahat edemedim. Eve geldiğimde gece 1 buçuk falandı.
Neyse hesapta sabah erken kalkıp buluşacaktık fakat uyuyakaldım..... Alarm kurmuştum ancak ne ara kalkıp kapattım hiç hatırlamıyorum bana yazmış “hala kalkmadın mı” diye
Ve nasıl oldu hala anlamadım normalde hep uyanabilen ben niye uyuyakaldım bilmiyorumşimdi çok utanıyorum erkek arkadaşımın yüzüne nasıl bakacağım bilmiyorum
Sizce ne yapsam hani özür falan diledim ama sanki yeterli değil gibi hissediyorum yababası anlayışla karşılar halden anlıyor fakat erkek arkadaşımın o kadar da sakin kalacağını düşünmüyorum
![]()
Ben daha beterini düşündüm
Kesin gaz çıkardı dedim![]()
trip atarsa atsın çok da fifi yaniİşte trip atacak haklı olarak ona yanarım ben. Bugüne kadar bir kez bile geç kalmadım buluşmalara nasıl yaptım diyorum![]()