Çok ayıp oldu ya

Bisi diyimi? Anne babalariniz soylese gec kalktiniz diye bukadar dert etmez utanmaz çekinmez sıkılmassiniz ustune birde aman anne of baba dersiniz. .. Yahuu erkekler bukadar yuz vermeyin bukadar ipleri ellerine vermeyinnnnn uyudunmu diye ne utanması rezil olmasi Allah askina kendinize bi gelin yahuuuu

Bisi diyimi? Anne babalariniz soylese gec kalktiniz diye bukadar dert etmez utanmaz çekinmez sıkılmassiniz ustune birde aman anne of baba dersiniz. .. Yahuu erkekler bukadar yuz vermeyin bukadar ipleri ellerine vermeyinnnnn uyudunmu diye ne utanması rezil olmasi Allah askina kendinize bi gelin yahuuuu
Yoo, benim babam trafikte kaldım diye bana kızdı bir kere ve ben o zamandan beri trafikte kalsam bile kendimi suçlarım sorun sevgilim değil

Enteresan ötesi bir durum hayret, pes diyorum.Bende utanıyorum, rezil oldum deyince çok başka şeyler düşündüm canım buna insanlık hali diyorlar.Sevgilinden bu kadar çekinme nedenin ne ? Kocan mı baban mı ki kaldı ki bu sıfatları taşıyor olsalar da bir şey denmez.

Herkese günaydın.
Taze taze rezil oldum çok utanıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum.
Bu sabah erkek arkadaşımla önemli bir iş halledecektik. Gece geç saate kadar onlardaydım babası buraya gelmişti hep beraber oturduk, kalmam için zorladılar ama ben rahat edemedim. Eve geldiğimde gece 1 buçuk falandı.
Neyse hesapta sabah erken kalkıp buluşacaktık fakat uyuyakaldım..... Alarm kurmuştum ancak ne ara kalkıp kapattım hiç hatırlamıyorum bana yazmış “hala kalkmadın mı” diye
Ve nasıl oldu hala anlamadım normalde hep uyanabilen ben niye uyuyakaldım bilmiyorum :KK43: şimdi çok utanıyorum erkek arkadaşımın yüzüne nasıl bakacağım bilmiyorum :KK43:
Sizce ne yapsam hani özür falan diledim ama sanki yeterli değil gibi hissediyorum ya :KK43: babası anlayışla karşılar halden anlıyor fakat erkek arkadaşımın o kadar da sakin kalacağını düşünmüyorum :KK42::cry:
Oda senin kadar ince düşüncelimi böyle peki ?

Ben de rezil oldum deyince görülmemesi gereken bir şey oldu sandım. Çok mu fesatım ne? :olamaz:

Bence abartmayın. Özür diler yorgundum uyanamamışım der geçersiniz..
Ortada sizin yapacağınız bir yardım var galiba? Bu yüzden mi mahcup oldunuz?
Ben daha beterini düşündüm
Kesin gaz çıkardı dedim :KK53:

Herkese günaydın.
Taze taze rezil oldum çok utanıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum.
Bu sabah erkek arkadaşımla önemli bir iş halledecektik. Gece geç saate kadar onlardaydım babası buraya gelmişti hep beraber oturduk, kalmam için zorladılar ama ben rahat edemedim. Eve geldiğimde gece 1 buçuk falandı.
Neyse hesapta sabah erken kalkıp buluşacaktık fakat uyuyakaldım..... Alarm kurmuştum ancak ne ara kalkıp kapattım hiç hatırlamıyorum bana yazmış “hala kalkmadın mı” diye
Ve nasıl oldu hala anlamadım normalde hep uyanabilen ben niye uyuyakaldım bilmiyorum :KK43: şimdi çok utanıyorum erkek arkadaşımın yüzüne nasıl bakacağım bilmiyorum :KK43:
Sizce ne yapsam hani özür falan diledim ama sanki yeterli değil gibi hissediyorum ya :KK43: babası anlayışla karşılar halden anlıyor fakat erkek arkadaşımın o kadar da sakin kalacağını düşünmüyorum :KK42::cry:
Insanlık hali olabilir böyle şeyler. Özrunüzü dilemişsiniz zaten. Takmayin

Rezillik bi durum yok insanlık hali nne olacak.

Eşimle daha yeni beraberken (1-2 haftalık falandık) akşam buluşacaktık ve ben buluşma yerinde buluşma saatindeyken beyefendinin uyuyakaldığını öğrendim hatta ben uyandırdım onu :D Sonra kıyameti kopardım tabi şimdi gülerek hatırlıyoruz :)

Acaba ne yapacaktınız bu kadar önemli Merak ettim

İşte trip atacak haklı olarak ona yanarım ben. Bugüne kadar bir kez bile geç kalmadım buluşmalara nasıl yaptım diyorum :KK43:
trip atarsa atsın çok da fifi yani
böyle bişey için ve ilk defa olduğu için sizi üzecekse kendi bilir
herşeyi çok takıyorsunuz sanırım nişan evlilik arefesinde düşünemiyorum sizi

benim esim sevgiliyken bir dönem çok ağır bir ışte çalışıyordu.
bir gün telefonla konuşuyoruz sesi gitti
alo diyorum ses yok
alo alo alooo ..:bicak:
karşıdan bir ses hiiihhhhh pişssss:KK70::uykucu:
ben deliye döndüm
sen nasıl uyursun benimle konuşurken:mad:nasıl nasıl nasıl:KK70:

Back
X