Çok ayıp oldu :(

Harkuladem3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
275
216
33
40
Günaydın arkadaşlar.Evli 2 çocuk annesiyim Eşimin tarafından tanıdık bir doktor var. Çocuğumu da götürmüştüm bir ara kendisine.Instagramdan da takiplesiyoruz baya akrabalarla kendisiyle. Neyse ben geçen gün müzik dinlerken ınstada paylaşmayı denedim çok aktif ve bilgili değilimdir. Baktım olmuyor tek tek isimleri işaretlemeye çalıştım acaba toplu mu oluyor derken yapamadım. Bende bir iki arkadaşıma ve kardeşime fln yolladim işaretlemeyi yaparken bu tanıdığım ve bir kaç kişiye daha yollamışım.. mesaj olarak gitmis..anında farkettim hemen sildim.. oh dedim kurtardım..
Ara ara aklıma takıldı eşimin be oğlumun telefonundan deneme yaptım kendi hesabıma silindiğini teyit ediyom dedim ama baktım ki kendime yollayıp anında sildigim msj silinmiyor bende. Çok üzüldüm şaşırdım utandim.digerleri arkadaşlarımdı gülücük fln yolladim ama bu adama çok ayıp oldu..
Şarkıda baya romantikti.bende hep slow dinlerim ..Adam birşey yazmadı ama ne yapacağımı bilmiyorum.cok utandım yanlış anlamasından.
Ya arkadaşlar ne yapayım ben şimdi..şaşırdım kaldım.bir daha çocuğumu götürmem lazim ama asla gidemem..Yanlış anladıysa kahrolurum.
Bir akıl verin bana . Sizce yanlış anlamismidir. Ya niye silinmiyorki bu yanlış işlemler acaba silindi de ben boşuna mı üzüldüm.

nolacak yaw kafanıza taktığınız şeye bakın:)
yanlışlıkla olmuş işte yanlış anlamaz bence tahmin etmiştir azıcık kafası çalışıyorsa..

Kusura bakmayın şimdi farkettim yanlış göndermişim diye yazsana ..
Kullanmayın şu lanet sosyal siteleri bence yaa ,haberler bile bas bas bağırıyor artık. Çok mu önemli hayatınız için çok mu lazım anlamıyorum?

Keşke anında yanlışlık oldu herkese yolladım istemeden kusura bakmayın gibi bir msj atsaydın .
Olan olmuş karşılaşınca böyle böyle oldu diye anlatırsınız olur biter .

Abartacak bise yok bunda:) bende yanlislikla birine karikatur yollamistim instada ozelden:) gulduk gectik yani:)

Yani biraz utanmis olabilirsiniz ama bence duruma sessiz kalirsaniz daha cok yanlis anlasilabilirsiniz. Ben olsam x bey veya abi neyse nasil hitap ediyorsaniz instgrami kullanmayi yeni ogreniyorum o parcayi kendi sayfamda paylasmaya calsiirken size de msj olarak gondermisim kusura bakmayin iyi calismalar yazar ve gayet de normal davranirdim. Olabilir yani boyle birsey

Çocuk göndermiş deyin yüz yüze geldiğinizde,ben de çok sonra farkettim kusura bakmayın deyin..Valla çocuklar yapıyor yani böyle şeyler,yalan da değil:)))benim yiğenim bir ara telimi eline geçirip geçirip rehberde kim var kim yok arıyordu,bir kere de doktorumu aramış,adam da kapatma yerine 48 sn dinlemişti yani:))WhatsApp dan da abuk subuk şeyler yazıp gönderiyordu falan:)

arkadasima yolluyordum sayfayi assagi indirirken elim sizin hesabinizada degmis kusura bakmayin ozur dilerim diye bir mesaj atin olsun bitsin

Utanmaniza gerek yok abartmayin. Hemen pardon yanlis oldu diye dönün bence. Sessiz kalirsaniz daha cok yanlis anlasilabilirsiniz.

yanlışlıkla gönderdiğinizi anlamıştır. o an hemen yazsaydınız olurdu ama üzerinden aman geçtiğine göre şimdi bişey yazmayın. yüz yüze denk gelirseniz söylersiniz. olur böyle şeyler, karşı taraf unutmuştur bile.

Yanlışlıkla göndermişim başkasına gönderecektim size göndermiştim de. Bunda tuhaf birşey yok. Asıl konuşmazsan yanlış anlaşılabilir bence

Yanlışlıkla göndermişim diye mesaj atın bence bu kadar kafanıza takmayın, benim oğlum da herkese whatsapptan sesli mesaj gönderiyor, gece yarısı arıyor yaşlı akrabalarımızı, artık kusura bakmayın diye diye bir hal oldum. Çocuk kilidi koyun diye uyaranlar da oldu ama whatsappta öyle birşey var mı bilmiyorum. Kısacası emin olun çocuklu herkes yanlış mesaj video falan gönderiyor.

Ay cok pardon sarkiyi yanlislikla size de göndermisim degerli drumuz yazip geçin. Hem medenice hem de mesafeli olur bu mesaj.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…