Çok Ayıplıyorum Kendimi

kemanci55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
98
1
26
Samsun
Merhaba arkadaşlar
son bir iki aydır kendimi sorguluyorum
ben çok kıskanç bir insanım gerçekten
bu durum hem beni hem çevremdekileri mahvediyor
ben ailenin tek kızıyım ve en küçük benim
bir tane abim var kuzenlerim hep erkek
bununla birlikte prensesler gibi yetiştirildim
böyle söyleyince kulağa hoş gelebilir
ama hiç de hoş birşey değilmiş
çok zayıf bir yapıya sahibim
hiç üzüntüye sıkıntıya gelemiyorum
hemen ağlıyorum hatta bayılıyorum
ben hiç güçlü bir kadın olamayacakmıyım
çevrem tarafından çok beğenilen ve sevilen biriyim
bunu yazarken çok utanıyorum ama yanımdaki birine iltifat edilip bana edilmediğinde
acaba ben çirkin miyim beni sevmiyorlar mı diye düşünüyorum
arkadaşlarım hakkında böyle düşündükçe daha da utanıyorum kendimden
18 yaşındayım ama hala ailem beni küçük bir çocuk gibi seviyor
şu yaşıma kadar hiç zorluk çekmedim
bakıyorum benim yaşımdakiler hep kendi ayakları üzerinde durabiliyor
ben bu sene üniversiteye başladım
başlar başlamaz evim diye ağladım
çoğu kişi şaşkınlıkla bakmıştır eminim
sizce bunları değiştirebilirmiyim
kişisel gelişim kitapları falan okusam
ya da psikologtan yardım alsam ama ben ilaç kullanamam
sizce ne yapmalıyım

değiştiremezsin, değişmezsin belki 10 sene budist rahiplerle yaşasan belki bi ihtimal
kimse bu yorum yüzünden bana sarmasın kişinin eski konularını okusunlar

unıde olmanız sizi zamanla ayaklarınızın üzerinde durmaya lıştıracaktır 18 yaş okadar buyuk bı yaş değil burda bır suru konu açılıyor ailemı özledım dıye evlenmiş kadınlar bıle söyluyor bu zayıflık değil mutlu olduğunuz ve alışık olduğunuz insanların yanında bulunmak istiyorsunuz herkes gıbı

Ailenden uzaklaşman iyi birşey, dünyanın senin etrafında dönmediğini anlamışsın mesela nihayet, zamanla bu gerçekle barışıp daha huzurlu bir insan haline gelmeyi de öğrenirsin. Sevgili yengen neler yapıyor bu arada?

Son düzenleme:
kemancı bu sen misin gerçekten? hatalarını kabullenmeye mi başladın ben mi yanlış okudum?

evet bir psikologtan yardım almalısn,senin ki kıskançlık değildi zaten.o başka bişeydi,kıskançlık diye nitelemek hafif kalır.

Eski konunuzu hatirladim bir an ama bu sizin elinizde psikolojik destek alabilirsiniz psikolog ilac yazmaz zaten.

eski konularını da biliyorum, hiç vakit kaybetmeden psikolojik destek almalısın, yoksa seni sevdiğini düşündüğün tüm o insanları teker teker kaybedersin.

valla sen dünyadaki insanlara uzak allaha yakın ol bence. ağır bir tedavi görsen belki ancak o zaman düzelirsin. ama o zamana kadar da mümkünse insanlara ve özellikle de yengene bulaşma. yazık o kadıncağızın yerinde olmak istemezdim.

Oy yengenle ilgili konunu okuyayım dedim,bir iki satırdan sonrasını getiremedim.Durum vahim valla vahim.Sen bi psikoloğa felan gitsen

Bende senin gibi yetiştirildim ki ben bi evin tek çocuğuyum hep gözler üstümdeydi evdeki tek işe elimi sürmedim, hep övüldüm ilgi gördüm ama asla kimseyi kıskanmadım.Bunun bu şekilde büyütülmekle pek alakası yok karakter meselesi en ala psikologlara da gitsen durum değişmez bence..

şok oldum..
önceki konularını okuyan, senin gibi yüce bir kişiliğin nasıl kendini ayıpladığını düşünür
inş. gerçekten düzelmeye niyetlisindir

aaaaaaaa gözlerime inanamıyorum kemancı tanıdım seni....
nerdesin ya kayboldun gittin
nihayet psiklogluk olduğunu kabul ettin heeeeeeeee

arasıra şu kemanını çalda kulaklarımızın pası gitsin bari

Herkes karakter demiş ama seninki karakter değil bence hastalık...
Hiç normal değilsin çünkü, tepkilerin, ağlayıp bayılman falan, bunlar karakter özelliği değil, açıkca kişilik bozukluğu göstergeleri.
Tedaviye ihtiyacın var.

oy oy oyyyy kendini fark etmen ne hoşşşş...

kızlar kemana destek ...belli mi olur düzelir belki...:26:
olmaz mı...?olur aslında...
hem kendi durumunu fark etmesi, en azından %50 sağlıklı düşündüğü gösteriyor..

Sen Samsun'da okuyormuşsun burada tanıdığım bi kaç doktor var yardımcı olabilirim sana bende Samsundayım.

Doktora git diyeceğim ama sen ilaç kullanamıyorsun. İçim parçalandı haline...

Kişisel gelişim kitapları çok faydalı olur bundan eminim ama bu seferde okurken hep gözlerin ağrıyacak. Ruhunu dinginleştirmek için keman ya da piyano çalmayı öğrensen nasıl olur? Sonuçta müzik ruhun gıdası...

Aslında çocuk ruhlu olmanı avantaja çevirip ilkokul öğretmenliği felan okusan? Hangi bölümde okuyorsun sen? Yok valla sen okul diye kendini paralama atla uçağa evine dön. Hem uçağa da binmiş olursun, bir daha nerdeee...

Sana burada laf söyleyen arkadaşlara iki çift lafım var! Olaylara pozitif taraftan bakmayı artık öğrenelim arkadaşlar. Kız derdim var diye konu açtı hemen linç... Hayret bişeysiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…