• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Ayıplıyorum Kendimi

Ayıplanacak kadar bir durum göremedim sende. Ancak fikrimi sorarsan biraz şımarıklık seninkisi. Yani ben de ailenin tek kızıyım ama hiç böyle komplekslerim olmadı. Aksine mutlu oldum, üzerime düşüldüğü için. Burada ne kadar kötü konular açılıyor ailelerle ilgili. Bi onları okusaydın bunlardan şikayet etmezdin. Üniversiteyi aile yanında okumadığını söylemişsin, aile diye ağlamışsın. Herkes eminim daha ilk başlarda bu tarz bir duyguya kapılmıştır. Zamanla geçer, hatta bu seni öyle olgunlaştırır ki, tek başına yaşamanın ve kendi ayakları üstünde durmanın tadından da yenilmez. Hem nereye kadar aile diye ağlayacaksın? Ailesi olmayan insanlar nasıl yaşayabiliyor? Hele ki kendi paranı kazanmaya başla, o zaman aileden aldıgın parayı özleyeceksin asıl. Biraz cesaretli ol ve dik dur. Kendine güven. Kendine güveni olmayan biri hayatla baş edemez.

Ergenlik döneminde bulunmak birilerine hayatı zindan etme hakkını kimseye vermez her insan bu dönemden geçer , psikolog konusunda ise bende bir bunalım dönemimi gerek yok kendim aşarım diye gitmedim beş ay çektim sonra artınca pes edip psikoloğa gittim 3, seansın sonunda %75 sıkıntım çözülmüştü , psikolog süreci hızlandırıcaktır .

Back
X