Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah yavrucugum ah bırgun sende evlenırsın alırlar o paçanı asagıya boyle davrandıgın ıcın senın sonunu hıc ıyı gormuyorum ben daha kucuksun hem yas olarak hemde akıl olarak senın yasında bırsuru genc kız var ama hepsı senın gıbı degıl akıllı baslı sen bu kıskannclılarına kuruyup kalırsın kımsede almaz senı yaslı kırısmıs bırı olarak evınde oturursun sonra belkı o sevmedıgın yengen acırda alır senı yanına hayata olan su pembe rengını degıstır artık burdakı herkes akılsız bı sen akıllısın zzaten manyahhh
Bildiğim kadarıyla konu dışına çıkmak yasak ama söylemeden geçemicem
ben yengemi sevmeyebilirim sevmek zorunda da değilim
ama dediğiniz gibi saygı duymalıyım bunun farkındayım
zaten saygı duymak için kendimle büyük bir savaş veriyorum
evet şımarık yetiştirildim ama bundan hoşnut olmadığımı belirttim
bu konuda belki ailemin de suçu var
o yazdıklarım yengeme yaptıklarımın yarısı bile değil
çünkü başta abim olmak üzere herkes izin verdi
abim hiç bana kızmadı daha doğrusu abim bana hayatım boyunca sesini bile yükseltmedi
ki abim normalde çok sert ve sinirli bir insandır
ama ben bununla gurur duymuyorum
yengem için değil kendim için değişmek istiyorum !
abim hiç bana kızmadı daha doğrusu abim bana hayatım boyunca sesini bile yükseltmedi
Prensesimiz o kadar şey biliyor,ego tavan ama psikoloğun ilaç yazmadığını bilmiyor :) sinirim devam ediyor...
Geçmiş konularını okudum.Sende gerçekten bir sorun var.Kısa zamanda tedavimi olursun,destek mi görürsün bilemem ama yaptıklarından dolayı yengenden helallik alman lazım.
Yazdığın mesajlarda da çelişki görüyorum.Ve anlamadığım şeyleri şööööyle sıralıyorum.
*Durumumuz iyi yengem bizi sömürüyor diyorsun
*Ama uçakla dönmek istediğinde baban paran cebinde kalsın diyor.
*Sülalen dekan prof sen neden basit bir öğretmen olmak istiyorsun.
*Hadi çocukları sevdiğini söylemişsin ama 3.500 tl maaşı düşünüyorsun.Senin anlattığın kadarı ile bu paraya ihtiyacın olmadığı gibi ailenin şımarık kızı olarak bir ağlamanla o parayı sana verirler.
*Bazı proflardan bahsediyorsun,bunlar akrabanmı cevabın evet ise
*Bir diğer konuda yurt dışı eğitimlerini sormuşsun,türk okulları vs.
*Buradaki cahil!! (umarım ne demek istediğimi anladın)insanlara soracağına bence etrafındaki proflara sor bizim bu cahillikle sana verecek ne aklımız nede zamanımız var.
*Okumak için kendini paralıyor,vatanımı çok seviyorum diyor ama sonuçta bir erkekten kaçıyorsun.Biz kadınız anneyiz herşeyiz biraz güçlü ol.
*Hayat hep kaçmakla sürmez vede çekilmez.
*Ahmeti seviyorum demişsin onun başına iş geleceğinden korkmuş ama sonuca bak ''ya facede kötü bişe yazarsa''
yok sen mantık çerçevesinin dışında yaşıyorsun vallahi ablacım
*sanırım dünya güzellerini 2 ye katlayan bir güzelliğin varki herkes seni buluyor.aslında senınle tanışmak isteyenler ile tanışsan emin ol bu yengen konusundaki dtavrını onlara er geç yansıtırsın,çocuklar ancak seninle 3-4 saat takılıp eyvallah derler.
*su anki ruh halin ile çocuk yapıp kendini onlara adama hayalinede vuruldum desem tam 12 den vurmuş olurum.
Önce kendine gel yaşın 18 yolun çook başındasın.Bu hayattta herkesten önce kendine güvenmeli ve öyle hareket etmelisin.şımarıklığının faturasıı kimseye çıkarmadan aynada kendine ben kımım ne yapıyorum nasıl biriyim nasıl iyi olurum nasıl kendi başıma bu hayatta yer edinebilrim ..v.s diye cevaplar aramalısın.
Seni yargılamıyorum ama ne kadar şımarık olsanda gazete oku tv seyret ve toplumda senden çok daha sorunlu insaları gör.Dünya sadece senin ve egolarının etrafında dönmüyor.önce BEN değil BİZ OLMAYI ÖĞRENMEN LAZIM.