• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Ayıplıyorum Kendimi

ay yazmazsam içimde kalcak dayanamıyorum ya :) yengenin yerinde olsam seni kapımdan bile geçirmem, seni de cariye aksesuar górenler çıkar, etme bulma dünyası çook çekersin sen laflara bak ya, bende evin tek kızıyım ama çok şükür aklım başımda ego manyagı olmuşsun sen

ah yavrucugum ah bırgun sende evlenırsın alırlar o paçanı asagıya boyle davrandıgın ıcın senın sonunu hıc ıyı gormuyorum ben daha kucuksun hem yas olarak hemde akıl olarak senın yasında bırsuru genc kız var ama hepsı senın gıbı degıl akıllı baslı sen bu kıskannclılarına kuruyup kalırsın kımsede almaz senı yaslı kırısmıs bırı olarak evınde oturursun sonra belkı o sevmedıgın yengen acırda alır senı yanına hayata olan su pembe rengını degıstır artık burdakı herkes akılsız bı sen akıllısın zzaten manyahhh

ah yavrucugum ah bırgun sende evlenırsın alırlar o paçanı asagıya boyle davrandıgın ıcın senın sonunu hıc ıyı gormuyorum ben daha kucuksun hem yas olarak hemde akıl olarak senın yasında bırsuru genc kız var ama hepsı senın gıbı degıl akıllı baslı sen bu kıskannclılarına kuruyup kalırsın kımsede almaz senı yaslı kırısmıs bırı olarak evınde oturursun sonra belkı o sevmedıgın yengen acırda alır senı yanına hayata olan su pembe rengını degıstır artık burdakı herkes akılsız bı sen akıllısın zzaten manyahhh

duygulara tercüman olmuşun afrodit :D

Bildiğim kadarıyla konu dışına çıkmak yasak ama söylemeden geçemicem
ben yengemi sevmeyebilirim sevmek zorunda da değilim
ama dediğiniz gibi saygı duymalıyım bunun farkındayım
zaten saygı duymak için kendimle büyük bir savaş veriyorum
evet şımarık yetiştirildim ama bundan hoşnut olmadığımı belirttim
bu konuda belki ailemin de suçu var
o yazdıklarım yengeme yaptıklarımın yarısı bile değil
çünkü başta abim olmak üzere herkes izin verdi
abim hiç bana kızmadı daha doğrusu abim bana hayatım boyunca sesini bile yükseltmedi
ki abim normalde çok sert ve sinirli bir insandır
ama ben bununla gurur duymuyorum
yengem için değil kendim için değişmek istiyorum !

meraBa kemanCI.......:3::3::3:
Psikolojik sorunlarının olduğu gerçekten çokkkk belli...........
Sonunda kendin de farkına varmışsın zaten........
Hiç zaman kaybetmeden git tedavi ol.....
.Bu ruh halin ileride senin için daha fazla sorun olur...
.Heleki evlendiğinde görümcen ,, eltin olursa onları da çok fazla kıskanırsın bence.......
En kısa zamanda psikoloğa gitmeyi ihmal etme..........

abim hiç bana kızmadı daha doğrusu abim bana hayatım boyunca sesini bile yükseltmedi

bence milletin sinirini bozup kısa sürede olsa siteden uzaklaşsınlar diye böle davranıyosun galiba çünkü sana cvp verenler ceza almış ama sen halaa istikrarlı bir şeklde burdasın
sen asla değişemicek karakterde bir insansın neden hemen sölim o yazdıklarım yengeme yaptıklarımın yarısı bile değil lafın bile yeterli uğraşma uğraştırma insanlar engel olamıyorlar kendine bende dahil herkes ağzına geleni sayıyor ben senin gibilleri çok iyi bilirim benimde senin gibi bir oda arkadaşım vardı onun ailevi problemleri vardı senin ? halbuli sen prensesler gibi yetişmişsin öle değil mi
bak 25 yaşındayım
bir evin bir kızıyım
elimde her fırsatım vardı aklına gelebilecek
asla şımarık olmadım aslaa
ama senin yaptığın şımarıklık dahi değil kusura bakma ama terbiyesizlik
abim bana bağıramaz annem bana kızamaz
aboooo annem bana ismimle bir bağırsın hazır ola geçerim ben sen ne diyosun be
benim tek çocuk olduğumu duyanlar bile inanmıyor böle tek çocukmu olur diye
aklını başına al kimse sana höyytttt dememişte ondan bölesin sen
ne doktor ne bilmem ne kişi kendini bilcek once kusura bakma sende onu bilmiosun almışın ipleri eline oynatıyosun milleti kukla gibi
ister düzel ister düzelme ama bir lafta var ki sakin unutma^^ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHEESTE^^ BİDE BUGÜN YEDİĞİN HURMALAR ILERDE SANA SIKINTI VERİR

sadece sen kendini çok ayıplamıyorsun. HERKES SENİ ÇOK AYIPLIYOR .

öğretmenlikle ilgili konunda seni savunmuş ve mesleğinin ne kadar kutsal oldugunu söylemiştim.şimdi de şunları düşünüyorum senin için :

Allah senin gibi, öğretmenler, kardeşlerden, görümcelerden, arkadaşlardan, yengelerden, komşulardan hepimizi korusun

AMİN !

Kendin için değişmek istiyorsan yapabileceğin ilk şey bir psikoloğa danışmak.İlaç alamıyorsan terapi görebilirsin.

Prensesimiz o kadar şey biliyor,ego tavan ama psikoloğun ilaç yazmadığını bilmiyor :) sinirim devam ediyor...

Hanfendi prensesımız bırsey bılmıyor evet onuda savunma aşamasında degılım henüz ,benımde sınırlerım gerıldı konularını okuyunca sasırdım bır genc kız bunları bu cumlelerı nasıl kullanabılır dıye ama fark ettımkı sızınde bılmedıgınız bırcok sey var ,pisikoloji bolumu mezunuyum, tedavılerde ılk aşamada seanslar olarak ılk seans tanışma faslıdır daha sonrakı seanslar ıse kısının sorununa inilir bır sure seanslar olarak kısıyle konusma yapılır bu boyle bır sure devam eder eger kısının durumu agırsa ılac tedavılerıne bas vurulur ,demek ıstedıgım burada benı yanlıs anlamayarak( psıkologlar ılac yazmaz) dıyerek kesın konusmanız ,zamanında psıkologa gıtmıs ve sıze ılac tedavısı ongormemıs olabılır fakat bu psıkologların hepsını kavrayacak bıcımde psıkologlar ılac yazmaz anlamına gelmıyor ,genc arkadasımızın durumu bana gore fazla kıskanc ve tedavı edılmesı onemlı olan bır durum konusmayla bıtecek seanslaer gormuyorum ,bu meslekte henuz yenıyım ve suan calısma hayatım ara vermek durumunda kaldım uzman degılım ama bırcok uzman ılac tedavısı ongorecektır buda psıkolog ılac yazmaz yorumunuzu kaldırıyor sanırım:20:

benim bildiğim psikolog sizi dinler reçete yazmaz konuşarak çözer durumu. psikiyatri ilaç yazabilir. bu yüzden ben psikiyatriye gitmiştim.

bu arkadaşın problemini ancak kendi çözer ve bnce herşeyin bilincinde bilerek yapıyor
yanındaki insanların psikoloğa ihiyaçları olabilir anca

bu aılesı tarafından sımartılmıs kızımız yuzunden ceza aldım ama yınede kendımı tutamıcam ve bu sefer kuralına uygun yazıcam neyse gelelım kızcagızımıza doktor felan deılım ama bu kız belkıde hayatında olmasını ıstedıgı seylerı yazıyor buraya belkıde normal yasantısında kımsenın begenmedıgı aılesının pohpohlamadıgı abısı tarafından kaale alınmadıgı ve sadece yengensıne sınır olan ve bunları olması ıstedıgı gıbı yazan bı vatandasımızdır buda olabılır yoksa ben hıc zannetmıyorumkı aılesı bukadar duyarsız olsun bu yaptıklarına belkıde kendı hayal dunyasında bunları yasıyor

En azindan farkindasin. Her insan ikinci bir sansi hakeder. Gercekten degismeye calisiyorsan bir terapiste gitmekle baslayabilirsin.

Ya birşey soracağım sana kemancı :44:
Sevmek zorunda değilm ama saygı duymalıyım demişsin.
Merak ediyorum saygı duyman gerektiğini nasıl anladın.Nasıl farkına vardın yani?
Ailen yada abin birşey mi dedi ?
Yoksa sen sakince oturup yahu ben napıyorum mu dedin kendi kendine...?
Saygı duyman gerektiğini bile farketmen iyiye işaret.
Düşüncelerinde epey sabittin çünkü.
Bu mesajın bile yön değiştirdiğini gösterir.
İkinci adım olarak ben merkezciliğinden kurtulman gerek....Tabi bunun için de psikiyatr desteği şart.
Nezaman gideceksin doktora? Yada gidecek misin?

Geçmiş konularını okudum.Sende gerçekten bir sorun var.Kısa zamanda tedavimi olursun,destek mi görürsün bilemem ama yaptıklarından dolayı yengenden helallik alman lazım.
Yazdığın mesajlarda da çelişki görüyorum.Ve anlamadığım şeyleri şööööyle sıralıyorum.:47:

*Durumumuz iyi yengem bizi sömürüyor diyorsun
*Ama uçakla dönmek istediğinde baban paran cebinde kalsın diyor.
*Sülalen dekan prof sen neden basit bir öğretmen olmak istiyorsun.
*Hadi çocukları sevdiğini söylemişsin ama 3.500 tl maaşı düşünüyorsun.Senin anlattığın kadarı ile bu paraya ihtiyacın olmadığı gibi ailenin şımarık kızı olarak bir ağlamanla o parayı sana verirler.
*Bazı proflardan bahsediyorsun,bunlar akrabanmı cevabın evet ise
*Bir diğer konuda yurt dışı eğitimlerini sormuşsun,türk okulları vs.
*Buradaki cahil!! (umarım ne demek istediğimi anladın)insanlara soracağına bence etrafındaki proflara sor bizim bu cahillikle sana verecek ne aklımız nede zamanımız var.
*Okumak için kendini paralıyor,vatanımı çok seviyorum diyor ama sonuçta bir erkekten kaçıyorsun.Biz kadınız anneyiz herşeyiz biraz güçlü ol.
*Hayat hep kaçmakla sürmez vede çekilmez.
*Ahmeti seviyorum demişsin onun başına iş geleceğinden korkmuş ama sonuca bak ''ya facede kötü bişe yazarsa''
yok sen mantık çerçevesinin dışında yaşıyorsun vallahi ablacım
*sanırım dünya güzellerini 2 ye katlayan bir güzelliğin varki herkes seni buluyor.aslında senınle tanışmak isteyenler ile tanışsan emin ol bu yengen konusundaki dtavrını onlara er geç yansıtırsın,çocuklar ancak seninle 3-4 saat takılıp eyvallah derler.
*su anki ruh halin ile çocuk yapıp kendini onlara adama hayalinede vuruldum desem tam 12 den vurmuş olurum.

Önce kendine gel yaşın 18 yolun çook başındasın.Bu hayattta herkesten önce kendine güvenmeli ve öyle hareket etmelisin.şımarıklığının faturasıı kimseye çıkarmadan aynada kendine ben kımım ne yapıyorum nasıl biriyim nasıl iyi olurum nasıl kendi başıma bu hayatta yer edinebilrim ..v.s diye cevaplar aramalısın.
Seni yargılamıyorum ama ne kadar şımarık olsanda gazete oku tv seyret ve toplumda senden çok daha sorunlu insaları gör.Dünya sadece senin ve egolarının etrafında dönmüyor.önce BEN değil BİZ OLMAYI ÖĞRENMEN LAZIM.

Geçmiş konularını okudum.Sende gerçekten bir sorun var.Kısa zamanda tedavimi olursun,destek mi görürsün bilemem ama yaptıklarından dolayı yengenden helallik alman lazım.
Yazdığın mesajlarda da çelişki görüyorum.Ve anlamadığım şeyleri şööööyle sıralıyorum.:47:

*Durumumuz iyi yengem bizi sömürüyor diyorsun
*Ama uçakla dönmek istediğinde baban paran cebinde kalsın diyor.
*Sülalen dekan prof sen neden basit bir öğretmen olmak istiyorsun.
*Hadi çocukları sevdiğini söylemişsin ama 3.500 tl maaşı düşünüyorsun.Senin anlattığın kadarı ile bu paraya ihtiyacın olmadığı gibi ailenin şımarık kızı olarak bir ağlamanla o parayı sana verirler.
*Bazı proflardan bahsediyorsun,bunlar akrabanmı cevabın evet ise
*Bir diğer konuda yurt dışı eğitimlerini sormuşsun,türk okulları vs.
*Buradaki cahil!! (umarım ne demek istediğimi anladın)insanlara soracağına bence etrafındaki proflara sor bizim bu cahillikle sana verecek ne aklımız nede zamanımız var.
*Okumak için kendini paralıyor,vatanımı çok seviyorum diyor ama sonuçta bir erkekten kaçıyorsun.Biz kadınız anneyiz herşeyiz biraz güçlü ol.
*Hayat hep kaçmakla sürmez vede çekilmez.
*Ahmeti seviyorum demişsin onun başına iş geleceğinden korkmuş ama sonuca bak ''ya facede kötü bişe yazarsa''
yok sen mantık çerçevesinin dışında yaşıyorsun vallahi ablacım
*sanırım dünya güzellerini 2 ye katlayan bir güzelliğin varki herkes seni buluyor.aslında senınle tanışmak isteyenler ile tanışsan emin ol bu yengen konusundaki dtavrını onlara er geç yansıtırsın,çocuklar ancak seninle 3-4 saat takılıp eyvallah derler.
*su anki ruh halin ile çocuk yapıp kendini onlara adama hayalinede vuruldum desem tam 12 den vurmuş olurum.

Önce kendine gel yaşın 18 yolun çook başındasın.Bu hayattta herkesten önce kendine güvenmeli ve öyle hareket etmelisin.şımarıklığının faturasıı kimseye çıkarmadan aynada kendine ben kımım ne yapıyorum nasıl biriyim nasıl iyi olurum nasıl kendi başıma bu hayatta yer edinebilrim ..v.s diye cevaplar aramalısın.
Seni yargılamıyorum ama ne kadar şımarık olsanda gazete oku tv seyret ve toplumda senden çok daha sorunlu insaları gör.Dünya sadece senin ve egolarının etrafında dönmüyor.önce BEN değil BİZ OLMAYI ÖĞRENMEN LAZIM.

valla süper cevap canım tabi anlayana ;))

bak ufaklık;
sabah sabah sanırım sinirlerimi harap etmek için konularını okudum şu malum sevgili yengeciğin ile ilgili olan sevgi dolu konuları
seni benim elime verseler yorulmadan bıkmadan gerekirse döve döve adam ederim yok şımarıkmışın yok o yok bu bence sen sağlam bi sopa yememişsin yesen aklın başına gelir
bende şımarığım bi evin bi kızı 15 sene çocuk sahibi olamayan anne babanın evladıyım 1 dediğim 2 olmaz ama bu ne hadsizlik?
ya cidden seni şu kk bayanlarına vermek lazım 3 günde mum'a çevirirler
evet kendini ayıplamayı geç utanmalısın
benim kalbim bu kadar fesat olsa insanlığımdan şüphe ederim
yurt dışına mı gidiyorsun başka yere mi bilmem ama bence git ki o güzel yengen de elllerinden öpülesi abin annen babanda bi rahat nefes alsınlar
he bide eminim yengen senden çok daha güzel kültürlü ve alımlıdır çünkü bir insan boşu boşuna birine bu kadar hakaret etmez
bana kalırsa yengeni tasvir ederken kendini anlatmışsın
ya cidden çok zavvallısın
yazık küçük prenses
tanımadığım insanlara ah etmeyi sevmem ama seni yerden yere vuran bir kocaya
her dk her hatan ile itin biyerine sokup çıkaran bir görümceye
ve prenses olduğunu unutturacak bir kaynanaya sahip olursun
senin gibiler yüzünden aileler yıkılıyor günah günah kalbin kararmış senin
allah vere de yengen senden bi şekilde kurtulsa...

acaba ben hangi konumda ailem çok zengin villalarda köşklerde yaşıyoruz dedim
yengemin ailesine fakir demiş olabilirm onlara göre daha iyi durumdayız kabull !
bir insanı sevebilmek için illa dünya güzellerinin 2 katı güzellikte biri olmak gerekmez!
benim yengemi sevmiyor olmam da iyi bir öğretmen olmayacağımı göstermez!
saygı duymam gerektiğini anladım abimin benimle konuşmaları sonucu ikna oldum diyelim
yengemi sevmezsem hiçbir zaman mutlu olmayacağını
o benim üzülmeme izin vermezken yengemle olan durumumuzun onu ne kadar üzdüğünü
yok yengemin beni ne kadar çok sevdiğini (çok sever kesin)
falan filan konuşarak suçlu hissetmemi sağladı
ben de artık abimi üzmemek adına saygı duymaya karar verdim
aslını söylemek gerekirse yengem o kadar da umrumda değil artık
kadınlar kulübüne girince giriyor aklıma o kadar
psikoloğa gitmek istememin nedeni artık daha güçlü bir insan olmak istediğimdendir
bazı şeyleri çok takıyorum kafama fazlasıyla hassasım
bunları kendim yenmeye çalışcam çalışıyorum da
bazıları hiç dayak yememişsin demiş
doğrudur çünkü dayağı hakedecek bir şey yapmadım !
hele ki yengem için beni dövecekler ha?
bahsettiğim gibi ailenin tek kızı benim
el kızı için dövmek ne demek ?
kimde gördünüz ben hiç görmedim de?

Back
X