Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz sert cikmislar.yasimiz yakin seninle.ama bu yetistirilmenin yanibda karakter meselesi.psikolaga neden gidesin ki.bende cok hassas biriyim.ama dua ederek ve kendimi inanarak bir cok huyumu degistirdmim.yasimizdanda kaynaklaniyor tabiacaba ben hangi konumda ailem çok zengin villalarda köşklerde yaşıyoruz dedim
yengemin ailesine fakir demiş olabilirm onlara göre daha iyi durumdayız kabull !
bir insanı sevebilmek için illa dünya güzellerinin 2 katı güzellikte biri olmak gerekmez!
benim yengemi sevmiyor olmam da iyi bir öğretmen olmayacağımı göstermez!
saygı duymam gerektiğini anladım abimin benimle konuşmaları sonucu ikna oldum diyelim
yengemi sevmezsem hiçbir zaman mutlu olmayacağını
o benim üzülmeme izin vermezken yengemle olan durumumuzun onu ne kadar üzdüğünü
yok yengemin beni ne kadar çok sevdiğini (çok sever kesin)
falan filan konuşarak suçlu hissetmemi sağladı
ben de artık abimi üzmemek adına saygı duymaya karar verdim
aslını söylemek gerekirse yengem o kadar da umrumda değil artık
kadınlar kulübüne girince giriyor aklıma o kadar
psikoloğa gitmek istememin nedeni artık daha güçlü bir insan olmak istediğimdendir
bazı şeyleri çok takıyorum kafama fazlasıyla hassasım
bunları kendim yenmeye çalışcam çalışıyorum da
bazıları hiç dayak yememişsin demiş
doğrudur çünkü dayağı hakedecek bir şey yapmadım !
hele ki yengem için beni dövecekler ha?
bahsettiğim gibi ailenin tek kızı benim
el kızı için dövmek ne demek ?
kimde gördünüz ben hiç görmedim de?
acaba ben hangi konumda ailem çok zengin villalarda köşklerde yaşıyoruz dedim
yengemin ailesine fakir demiş olabilirm onlara göre daha iyi durumdayız kabull !
bir insanı sevebilmek için illa dünya güzellerinin 2 katı güzellikte biri olmak gerekmez!
benim yengemi sevmiyor olmam da iyi bir öğretmen olmayacağımı göstermez!
saygı duymam gerektiğini anladım abimin benimle konuşmaları sonucu ikna oldum diyelim
yengemi sevmezsem hiçbir zaman mutlu olmayacağını
o benim üzülmeme izin vermezken yengemle olan durumumuzun onu ne kadar üzdüğünü
yok yengemin beni ne kadar çok sevdiğini (çok sever kesin)
falan filan konuşarak suçlu hissetmemi sağladı
ben de artık abimi üzmemek adına saygı duymaya karar verdim
aslını söylemek gerekirse yengem o kadar da umrumda değil artık
kadınlar kulübüne girince giriyor aklıma o kadar
psikoloğa gitmek istememin nedeni artık daha güçlü bir insan olmak istediğimdendir
bazı şeyleri çok takıyorum kafama fazlasıyla hassasım
bunları kendim yenmeye çalışcam çalışıyorum da
bazıları hiç dayak yememişsin demiş
doğrudur çünkü dayağı hakedecek bir şey yapmadım !
hele ki yengem için beni dövecekler ha?
bahsettiğim gibi ailenin tek kızı benim
el kızı için dövmek ne demek ?
kimde gördünüz ben hiç görmedim de?
haklısın özellikle abimi beni bırakıp gitmesi çok sarstı beni
bi de be çok düşkünümdür sevdiğim insanlara
ondan da olabilir bu hırçınlığım
bilemiyorum ya
kusura bakma ama sen gercekten kompleksli ve simarik bi kiz olarak yetistirilmissin o yuzden burdaki insanlarin hepsi sana ne dese bos arkadasin birisi eski konularini okuyun dedi bende hic usenmedim ve okudum kiskanclik ve kendini beegenmislikte var sende yengen hakkinda ne o oyle o kiloyla onu vinc bile anca kaldirir demek sen iyiki benim akrabam yada kardesim falan degilsin yoksa nolurdu ikimizinde hali bilemiyorum zaten kendinde bahsetmissin birileri bana bisi demedimi kiskaniyorum diye sen zaten basta yengeni kiskaniyosun valla ben sana degilde senin o gariban yengene uzuldum acikcasi neden senin gibi birine hala boyun egiyor anlaù veremedimMerhaba arkadaşlar
son bir iki aydır kendimi sorguluyorum
ben çok kıskanç bir insanım gerçekten
bu durum hem beni hem çevremdekileri mahvediyor
ben ailenin tek kızıyım ve en küçük benim
bir tane abim var kuzenlerim hep erkek
bununla birlikte prensesler gibi yetiştirildim
böyle söyleyince kulağa hoş gelebilir
ama hiç de hoş birşey değilmiş
çok zayıf bir yapıya sahibim
hiç üzüntüye sıkıntıya gelemiyorum
hemen ağlıyorum hatta bayılıyorum
ben hiç güçlü bir kadın olamayacakmıyım
çevrem tarafından çok beğenilen ve sevilen biriyim
bunu yazarken çok utanıyorum ama yanımdaki birine iltifat edilip bana edilmediğinde
acaba ben çirkin miyim beni sevmiyorlar mı diye düşünüyorum
arkadaşlarım hakkında böyle düşündükçe daha da utanıyorum kendimden
18 yaşındayım ama hala ailem beni küçük bir çocuk gibi seviyor
şu yaşıma kadar hiç zorluk çekmedim
bakıyorum benim yaşımdakiler hep kendi ayakları üzerinde durabiliyor
ben bu sene üniversiteye başladım
başlar başlamaz evim diye ağladım
çoğu kişi şaşkınlıkla bakmıştır eminim
sizce bunları değiştirebilirmiyim
kişisel gelişim kitapları falan okusam
ya da psikologtan yardım alsam ama ben ilaç kullanamam
sizce ne yapmalıyım![]()
değiştiremezsin, değişmezsin belki 10 sene budist rahiplerle yaşasan belki bi ihtimal
kimse bu yorum yüzünden bana sarmasın kişinin eski konularını okusunlar
Geçmiş konularını okudum.Sende gerçekten bir sorun var.Kısa zamanda tedavimi olursun,destek mi görürsün bilemem ama yaptıklarından dolayı yengenden helallik alman lazım.
Yazdığın mesajlarda da çelişki görüyorum.Ve anlamadığım şeyleri şööööyle sıralıyorum.
*Durumumuz iyi yengem bizi sömürüyor diyorsun
*Ama uçakla dönmek istediğinde baban paran cebinde kalsın diyor.
*Sülalen dekan prof sen neden basit bir öğretmen olmak istiyorsun.
*Hadi çocukları sevdiğini söylemişsin ama 3.500 tl maaşı düşünüyorsun.Senin anlattığın kadarı ile bu paraya ihtiyacın olmadığı gibi ailenin şımarık kızı olarak bir ağlamanla o parayı sana verirler.
*Bazı proflardan bahsediyorsun,bunlar akrabanmı cevabın evet ise
*Bir diğer konuda yurt dışı eğitimlerini sormuşsun,türk okulları vs.
*Buradaki cahil!! (umarım ne demek istediğimi anladın)insanlara soracağına bence etrafındaki proflara sor bizim bu cahillikle sana verecek ne aklımız nede zamanımız var.
*Okumak için kendini paralıyor,vatanımı çok seviyorum diyor ama sonuçta bir erkekten kaçıyorsun.Biz kadınız anneyiz herşeyiz biraz güçlü ol.
*Hayat hep kaçmakla sürmez vede çekilmez.
*Ahmeti seviyorum demişsin onun başına iş geleceğinden korkmuş ama sonuca bak ''ya facede kötü bişe yazarsa''
yok sen mantık çerçevesinin dışında yaşıyorsun vallahi ablacım
*sanırım dünya güzellerini 2 ye katlayan bir güzelliğin varki herkes seni buluyor.aslında senınle tanışmak isteyenler ile tanışsan emin ol bu yengen konusundaki dtavrını onlara er geç yansıtırsın,çocuklar ancak seninle 3-4 saat takılıp eyvallah derler.
*su anki ruh halin ile çocuk yapıp kendini onlara adama hayalinede vuruldum desem tam 12 den vurmuş olurum.
Önce kendine gel yaşın 18 yolun çook başındasın.Bu hayattta herkesten önce kendine güvenmeli ve öyle hareket etmelisin.şımarıklığının faturasıı kimseye çıkarmadan aynada kendine ben kımım ne yapıyorum nasıl biriyim nasıl iyi olurum nasıl kendi başıma bu hayatta yer edinebilrim ..v.s diye cevaplar aramalısın.
Seni yargılamıyorum ama ne kadar şımarık olsanda gazete oku tv seyret ve toplumda senden çok daha sorunlu insaları gör.Dünya sadece senin ve egolarının etrafında dönmüyor.önce BEN değil BİZ OLMAYI ÖĞRENMEN LAZIM.
Geçmiş konularını okudum.Sende gerçekten bir sorun var.Kısa zamanda tedavimi olursun,destek mi görürsün bilemem ama yaptıklarından dolayı yengenden helallik alman lazım.
Yazdığın mesajlarda da çelişki görüyorum.Ve anlamadığım şeyleri şööööyle sıralıyorum.
*Durumumuz iyi yengem bizi sömürüyor diyorsun
*Ama uçakla dönmek istediğinde baban paran cebinde kalsın diyor.
*Sülalen dekan prof sen neden basit bir öğretmen olmak istiyorsun.
*Hadi çocukları sevdiğini söylemişsin ama 3.500 tl maaşı düşünüyorsun.Senin anlattığın kadarı ile bu paraya ihtiyacın olmadığı gibi ailenin şımarık kızı olarak bir ağlamanla o parayı sana verirler.
*Bazı proflardan bahsediyorsun,bunlar akrabanmı cevabın evet ise
*Bir diğer konuda yurt dışı eğitimlerini sormuşsun,türk okulları vs.
*Buradaki cahil!! (umarım ne demek istediğimi anladın)insanlara soracağına bence etrafındaki proflara sor bizim bu cahillikle sana verecek ne aklımız nede zamanımız var.
*Okumak için kendini paralıyor,vatanımı çok seviyorum diyor ama sonuçta bir erkekten kaçıyorsun.Biz kadınız anneyiz herşeyiz biraz güçlü ol.
*Hayat hep kaçmakla sürmez vede çekilmez.
*Ahmeti seviyorum demişsin onun başına iş geleceğinden korkmuş ama sonuca bak ''ya facede kötü bişe yazarsa''
yok sen mantık çerçevesinin dışında yaşıyorsun vallahi ablacım
*sanırım dünya güzellerini 2 ye katlayan bir güzelliğin varki herkes seni buluyor.aslında senınle tanışmak isteyenler ile tanışsan emin ol bu yengen konusundaki dtavrını onlara er geç yansıtırsın,çocuklar ancak seninle 3-4 saat takılıp eyvallah derler.
*su anki ruh halin ile çocuk yapıp kendini onlara adama hayalinede vuruldum desem tam 12 den vurmuş olurum.
Önce kendine gel yaşın 18 yolun çook başındasın.Bu hayattta herkesten önce kendine güvenmeli ve öyle hareket etmelisin.şımarıklığının faturasıı kimseye çıkarmadan aynada kendine ben kımım ne yapıyorum nasıl biriyim nasıl iyi olurum nasıl kendi başıma bu hayatta yer edinebilrim ..v.s diye cevaplar aramalısın.
Seni yargılamıyorum ama ne kadar şımarık olsanda gazete oku tv seyret ve toplumda senden çok daha sorunlu insaları gör.Dünya sadece senin ve egolarının etrafında dönmüyor.önce BEN değil BİZ OLMAYI ÖĞRENMEN LAZIM.
Bildiğim kadarıyla konu dışına çıkmak yasak ama söylemeden geçemicem
ben yengemi sevmeyebilirim sevmek zorunda da değilim
ama dediğiniz gibi saygı duymalıyım bunun farkındayım
zaten saygı duymak için kendimle büyük bir savaş veriyorum
evet şımarık yetiştirildim ama bundan hoşnut olmadığımı belirttim
bu konuda belki ailemin de suçu var
o yazdıklarım yengeme yaptıklarımın yarısı bile değil
çünkü başta abim olmak üzere herkes izin verdi
abim hiç bana kızmadı daha doğrusu abim bana hayatım boyunca sesini bile yükseltmedi
ki abim normalde çok sert ve sinirli bir insandır
ama ben bununla gurur duymuyorum
yengem için değil kendim için değişmek istiyorum !
değiştiremezsin, değişmezsin belki 10 sene budist rahiplerle yaşasan belki bi ihtimal
kimse bu yorum yüzünden bana sarmasın kişinin eski konularını okusunlar