Cok az da olsa cizgi var gibi

Canisi kabalak

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
169
17
13
27
Bakar mısınız adetim düzensiz 2 kere korunmasız ilişkiye girdik birisi dün akşam diğeri 7 si akşamı çok az hafif cizgi varbgibime geldi dikkatli bakar mısınız lütfen kasiklarimda fekan agri var gogus uçları sanki irilesmis gibime geldi
10 dk sürmedi bu gördüğüm çizginin çıkması kamerada belli mi bilmiyom ama

Eklentiler

• IMG_20211111_105409.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20211111_105617.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 97
Ben bişey göremedim belki fotoğrafdandır cnm ama ümidini kesme.Git bi kan ver gel yada iki gün sonra tekrarla.
insallah bebegin seninledir

Test yaptiricam aha ona gidiyorum acile belki bi umut vardır yoksa adetimi bekliycem hayır düzensiz de nasıl anliyacaksam
Bende göremedim ama insallh vardir fotodan öyle çıkmıştır diyeceğim dediğim gibi ilişkiniz çok yeni ilk baş kana geçer sonra idrara düşer testte çıkması imkasiz olsa bile suan

Bende göremedim ama insallh vardir fotodan öyle çıkmıştır diyeceğim dediğim gibi ilişkiniz çok yeni ilk baş kana geçer sonra idrara düşer testte çıkması imkasiz olsa bile suan
Yani şuan kan versem bile belli olmaz 3 kere denedik ilki 7 sinde sonra 10 unda sonra 11 inde işte normalde geçen ayın bugünü 12 sinde adet olmuştum düzensiz ama adetim geçen aya hesaplayacak olursak olmam lazımdı olmadi ama kasik ağrım var halsizlik var sersemlik uyku hali az bisi en iyisi ben bu ayın sonuna kadar bekleyim demi

Bizede haber ver
Normalde geçen aya göre 12 sinde olmam lazımdı olmadım ama flo uygulamasi 17 si gösteriyor bakalım bekliyorum 4. Denemeyi de yaptık ama eşim şey diyo yanakların felan tombullasmis senin diye bide hala kasiklarik agriyo sol taraf özellikle bekliyorum bakalım 23 üne kadar olmazsam doktora sıra aldik zaten

Duzsnsiz olduğu için karar veremiyorum işte adetim düzensiz geçen aya göre hesaplıyorum ben ama bakalım inşallah regl olmam

Cizgi yok gibi ama kasik agrisi direkt hamilelikle alakali genelde. Benim kasiklarim cok agriyordu ilk haftalarda ondan cok sonra ogrendim hamile oldugumu :) Insallah hamilesinizdir

Cizgi yok gibi ama kasik agrisi direkt hamilelikle alakali genelde. Benim kasiklarim cok agriyordu ilk haftalarda ondan cok sonra ogrendim hamile oldugumu :) Insallah hamilesinizdir
Valla canım tıpkı adet agrisi gibi agri var kasiklarimda ve şişkinlik var göğüslermde biraz ama işte adetim düzensiz geçen ay 12 sinde idi bu ayın 13 u oldu yok yani daha ama inş olmaz kan versem hemen belli de olmaz arkadaşın dediği gibi 7 sinde denedik 10 unda 11 inde ve 12 sinde hemen varmadan nasıl belli olacak ki zaten demi ama bu belirtiler var kasik agriis ve akinti hafiften

adet zamani benim kasigim hic agirmazdi canim, o kasik agrisini anlatamam sana 2 haftaya yakindi sanirim artik endiseleniyorduk esimle doktora gidecektik ki bebisi ogrendik :) biraz daha sabret bakalim bi kac gun gecsin de canim hayirlisiysa olsun insallah

Insallah canım ya valla bu ayın sonuna kadar olmazsam gidicem bende :)

Yav bide isik hızıyla grip olmuşum biseyim yoktu aksam oldu birden bunun onunla bi alakası var mı acaba hormonları denge felan değişiyor ya bünyesi insanin

Bu belirtiler regly yaklasirken de olur psikolojik olarak kendinizi etkilemeyin bir de bu kadar erken süreçte çıkmaz ki testte yanıltır sizi bir de tavsiyem uygulamanın yumurtalama günlerine inanmayın çünkü doğru göstermiyor her ay aynı tarihte yumurtlama olmuyor insan vücudu sonuçta kimisi regly biter bitmez yumurtlar kimisi ayda iki kere veya o ay hiç yumurtlama olmaz o yüzden yanlış gösteriyor ve sizi yanıltır size tavsiyem ovulasyon testi ile takip yapın o şekilde kacirmamis olursunuz günleri rabbim aratmasın sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah

Ya ben bugün gene yaptım test gene silik cikti çok ama çok silik zor gördüm yani 3 4 gün öncede öle yapmıştım gene silik gördüm zar zor koyulasmiyo bi ya niye bole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…