Doğuma Hazırlık çok az zamanım kaldı değişik ve anlamlı bir kız ismi arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aklında hiç isim yok mu acaba? Onun üzerinden fikir versek daha iyi olurdu arkadaşım. Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin...

benim bir arkadaşım kızının adını ikra koydu.. kuranın ilk kelimesidir oku anlamına gelir:16: ben sümeyyeyi de çok beğenirim.. ikili isim olarak da gül ada çok güzel bence :46:

handan:Güleç,sevinçli
Şule: ateş alevi
Sude: anlamını tam bilmesemde su ile başlayan isimler insana yaşamı boyunca şans getirirmiş
tuğba:Dalları bütün cenneti gölgeleyen kutsal ağaç
mehtap:Ayışığı
ilayda:Su perisi.
hüma:Efsanelerde geçen,yere konmayıp sürekli gökte kaldığına inanılan cennet kuşu
gece:Gün batımından ağarmasına kadar geçen süre
feyza:Bolluk,çokluk
ecmel:Çok güzel
belgin:Kesin ve eksiksiz belirlenen
banu:Prenses.HAnımefendi
bade:Aşk , kutsal sevgi

bunları bulabildim umarım faydası olur.... :9:

aslında kızımın adını defne koycaktım karalıyıdım.bu isme çok alısmıstım.ama defne joy foster ölünce sogudum.o yüzden artık doğurdu doğurcam isim bulmam gerek.

bade ismi güzel gelio kulaga anlamı ask olduğu için düsündürüo.
üff ya işim zor.

aslında kızımın adını defne koycaktım karalıyıdım.bu isme çok alısmıstım.ama defne joy foster ölünce sogudum.o yüzden artık doğurdu doğurcam isim bulmam gerek.

üff ya işim zor.

ay mesajınızı okumadan yazdım defne die :27: bnce defne koyun

üff ya işim zor.

bade güzel isim bence aşk,kutsal sevgi anlamına geliyor bence anlamı da çok güzel ve anlamı adın içinde geçmiyor aynı kökten türemiş değil yani neden olmasın
bu arada leyla da çok güzel isim..

bade için biraz daha düşün bence. şarap içki anlamıda varisim olarak kullanmayın diye okudum. bende bade koyacaktım da:)) vazgeçtim..:emir_bebek:

üff ya işim zor.
defneye yakin,
derin
ya da deren olabilir mi cnm ?

tatlım bilmem hoşuna gidermi? DİLŞAD : gönlü mutlu demek farsça. benim adım bu aslında küçükken sewmezdım pek ama şimdi çok seviyorum hem değişik hemde ben ismin anlamını kişinin taşıdığına inanıyorum. gerçekten mutlu biriyim:):nazar::16:

Back
X