- Konu Sahibi matmazelvera
Niye hayırdır diyorsunuz ne hakkınız var, kuzenle görüşmek için niye sizden onay alınıyor? Daha evli değilsiniz, gelin ata binmiş ya nasip demiş. Çok sevmek garanti değil artık. Kusura bakmayın yanlış yoldasınız. Siz varken görüşme zorunluluğu yok, aynı kandan aynı soydan akraba bunlar. Anneleri babaları kardeş, siz geldiniz diye yeni kanunlar kurallar konamaz. Sözlü olmanın resmi karşılığı sıfır. Yani bugün ayrılsanız yüzükleri verir bay bay dersiniz o kadar. Kendinizi ailede söz sahibi olacak pozisyonda görmeyin, millet kızlarını mı tutar sizi mi?anlatmadı ben öğrendim sözlüm laf taşıyan biri değil o kişiye karşı ben zaten iyiyim kendisi uzak duruyor beni ekarte edip kuzeniyle görüşmek istiyor ben de buna hayırdır diyorum işte beni de buluşmalara davet etse ben de ablam diye sevinirim gül gibi geçinip gideriz
Ayrıl bırak demiş gibi alınmışsınız. Nasıl yapacaksınız paranız birikiminiz yok demek yardım etmek yol göstermektir. Benim kuzenim olsa ben de derim. Ablacım şu nasıl bu nasıl nedir planınız diye ben de sorarım. Kan bağım olan, abla kardeş gibi gördüğüm kuzenimle sohbetim özeldir, başkalarının okumasını istemem. Evet şu durumda başkasısınız, yarın kavga edip ayrılabilirsiniz ama benim kuzenliğim baki. Atar gider yapmayı tercih ederseniz aileden tepki görürsünüz haberiniz olsun.