arayı bozmaya çalışan akraba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anlatmadı ben öğrendim sözlüm laf taşıyan biri değil o kişiye karşı ben zaten iyiyim kendisi uzak duruyor beni ekarte edip kuzeniyle görüşmek istiyor ben de buna hayırdır diyorum işte beni de buluşmalara davet etse ben de ablam diye sevinirim gül gibi geçinip gideriz
Niye hayırdır diyorsunuz ne hakkınız var, kuzenle görüşmek için niye sizden onay alınıyor? Daha evli değilsiniz, gelin ata binmiş ya nasip demiş. Çok sevmek garanti değil artık. Kusura bakmayın yanlış yoldasınız. Siz varken görüşme zorunluluğu yok, aynı kandan aynı soydan akraba bunlar. Anneleri babaları kardeş, siz geldiniz diye yeni kanunlar kurallar konamaz. Sözlü olmanın resmi karşılığı sıfır. Yani bugün ayrılsanız yüzükleri verir bay bay dersiniz o kadar. Kendinizi ailede söz sahibi olacak pozisyonda görmeyin, millet kızlarını mı tutar sizi mi?

Ayrıl bırak demiş gibi alınmışsınız. Nasıl yapacaksınız paranız birikiminiz yok demek yardım etmek yol göstermektir. Benim kuzenim olsa ben de derim. Ablacım şu nasıl bu nasıl nedir planınız diye ben de sorarım. Kan bağım olan, abla kardeş gibi gördüğüm kuzenimle sohbetim özeldir, başkalarının okumasını istemem. Evet şu durumda başkasısınız, yarın kavga edip ayrılabilirsiniz ama benim kuzenliğim baki. Atar gider yapmayı tercih ederseniz aileden tepki görürsünüz haberiniz olsun.

Evet konunu takip ettim. Daha çok haksız olduğunu anladım. Kadının bekar olup olmamasından size ne evlenir, evlenmez, evlenmiş ayrılmışta olabilir evlenmek istemeye bilir ya da evlenmek isteyip evlenememişte olabilir bunu yorumlarda söz konusu yapacak kadar kendinizi doldurmuşsunuz. 26 yaş ve 27 yaş günümüzde evlenmek için erken bir yaş olarak görülmeye başladı kadın bunun için demiş olabilir.

Aklına gelmeyen şeyi de ekleyeyim belki sözlünün ailesi de erken olduğunu düşünüp bunu dile getiremediğinden kuzenini sözcü yapmış olabilirler.

Bir de sözlün değil eşinde olsa telefonunu karıştırıp kimle ne konuşmuş diye merak etme. İleride gelir kocam beni artık istemiyor diye konu başlığı açarsın.

Bence de 26 yal evlenmek için çok erken emin misiniz evlenmek istediğinizden 30 yaştan sonra insanların fikirleri ve duyguları aşırı değişiyor.

paran var mı ablacım diyebilir erken mi demek bambaşka bir konu, he parası yoksa yardım da etmeyecek zaten ne diye soruyor anlamıyorum
Allah allah yahu size ne?
Kadın kuzenine bir soru sormuş amma büyüttünüz. Aranızı bozup ne yapacak bu kadın kuzenini kendine mi nikahlayacak?
Ayıp şey.
Siz de insanlar hakkında hüküm vermeye biraz erken başlaışsınız, yavaş biraz.

Allah allah yahu size ne?
Kadın kuzenine bir soru sormuş amma büyüttünüz. Aranızı bozup ne yapacak bu kadın kuzenini kendine mi nikahlayacak?
Ayıp şey.
Siz de insanlar hakkında hüküm vermeye biraz erken başlaışsınız, yavaş biraz.
yalnız kaldığı için aramızı bozmak istiyor evet ben kimseye hüküm vermiyorum kendileri giyiyor

yani bir film izlemenin bile olay olduğu bi ilişki. zor biraz aman ümidini kesme belki değişir diyeceğim ama bilemedim birisi beraber yaşamanın ilişkiyi çabuk monotonlaştırdığını söylüyor ama her erkek öyle değil ne kadar birlikte olduysak bütün planları neredeyse sözlüm yapar aylar geçse de sürprizleri bitmez enerjisi bitmez bunun ilişki monotonlaşmasıyla alakası olduğunu sanmıyorum başka bir problemi varsa oturun konuşun bence ya da bi uzmandan yardım alabilir. he en başından beri böyleyse bu onun yapısı demek oluyor baştan kabul ettiysen şikayet etme :KK200:
Dün başka bir üyenin içinde bulunduğu duruma ayy sözlüm bana şöyle yapar ayy bunu da yapar diye hava atıyordun 🤣🤣 meğer sözlün seni kuzeniyle görüşmelerine götürmeye bile tenezzül etmiyormuş 🤭🤣🤣 bence kuzeni senin ne kadar kıskanç ne kadar haset bir insan olduğunu anladı ve içten içe bu işe karşı. İnşallah zavallı çocuk senden kurtulur, 🙏 daha aileye girmeden ortalığı birbirne katmaya çalışan insandan kimseye hayır gelmez. Bir de beğenmedim emojisi koyduğum için ,taaa tüp bebek mesajlarıma bile gidip emoji bırakmışsın. Çok eziksin bebeğim kusura bakma 🤭🤣🤣

Dün başka bir üyenin içinde bulunduğu duruma ayy sözlüm bana şöyle yapar ayy bunu da yapar diye hava atıyordun 🤣🤣 meğer sözlün seni kuzeniyle görüşmelerine götürmeye bile tenezzül etmiyormuş 🤭🤣🤣 bence kuzeni senin ne kadar kıskanç ne kadar haset bir insan olduğunu anladı ve içten içe bu işe karşı. İnşallah zavallı çocuk senden kurtulur, 🙏 daha aileye girmeden ortalığı birbirne katmaya çalışan insandan kimseye hayır gelmez. Bir de beğenmedim emojisi koyduğum için ,taaa tüp bebek mesajlarıma bile gidip emoji bırakmışsın. Çok eziksin bebeğim kusura bakma 🤭🤣🤣
Benim de korunma yöntemi hakkındaki durumuma beğenmedim atmış. Bu ne demek? Daha sanal alemdeki tepkileri bile kaldıramayacak kadar kompleksli biri demek. Adama üzüldüm şu an

yalnız kaldığı için aramızı bozmak istiyor evet ben kimseye hüküm vermiyorum kendileri giyiyor
Siz yazdıkça ben o kadına hak veriyorum. Bence de erkek arkadaşınız çok erken davranıyor. Ben olsam sizin karakterinizi iyice çözene kadar aileyle aynı binaya bile sokmam. Cidden düşman başınasınız, pes.
Sizin paşa gönlünüz istiyor diye kardeşi gibi sevdiği kuzeninden vazgeçmek zorunda değil kimse.
Bu kadar mı güvenmiyorsunuz kendinize ya da erkek arkadaşınıza. Hayatınıza başka kimse girmedi mi de bununla aram bozulursa hepten yandım diye düşünüyorsunuz?
Siz kalbinizi biraz temiz sularda çitileyin. Gidişatınız iyi değil.

Siz yazdıkça ben o kadına hak veriyorum. Bence de erkek arkadaşınız çok erken davranıyor. Ben olsam sizin karakterinizi iyice çözene kadar aileyle aynı binaya bile sokmam. Cidden düşman başınasınız, pes.
Sizin paşa gönlünüz istiyor diye kardeşi gibi sevdiği kuzeninden vazgeçmek zorunda değil kimse.
Bu kadar mı güvenmiyorsunuz kendinize ya da erkek arkadaşınıza. Hayatınıza başka kimse girmedi mi de bununla aram bozulursa hepten yandım diye düşünüyorsunuz?
Siz kalbinizi biraz temiz sularda çitileyin. Gidişatınız iyi değil.
demek ki hak verdiğiniz kişi gibisiniz

Benim de korunma yöntemi hakkındaki durumuma beğenmedim atmış. Bu ne demek? Daha sanal alemdeki tepkileri bile kaldıramayacak kadar kompleksli biri demek. Adama üzüldüm şu an
Yaa gerçekten ne denir bu tiplere bilmiyorum 🤣🤣 biraz profiline baktım hiç utanmadan insanlara üsten üsten akıllar vermiş. Boşan, kurtul, sırada ki sensin, çalış , ayrı eve çık, ayrıl vs vs vs. Milletin ailevi hassas konularına boş beleş akıl ver sonra sözlü'nün ablasına aklın yetmesin 🤣🤣

demek ki hak verdiğiniz kişi gibisiniz
Kesinlikle öyleyim.
Dışarıdan alakasız biri (3 günlük sözde gelin) hakkında elbette kardeşimi, kuzenimi vs uyarırım. Emin misin, kesin kararını verdin mi, bak bu çocuk oyuncağı değil derim.
Sizin durumunuzda kadıncağız henüz sizi tanımıyor. Kuzenine maddi manevi hazır mısın demiş sadece. O kulaklarınız daha neler duyacak neler.

dedimya o anlatmadı mesajlarda denk geldim zaten sürekli arayıp yazdığı için bi yerden sonra gözüme çarptı mesajlar ben gördüğümde üstünden 2 hafta geçmişti sözlüm bi şey anlatmadı kötü niyeti yok diyor
Bence abartiyorsunuz, ben de kardeşim evleneceği zaman erken değil mi ? Biraz birikim mi yapsanız vs dedim sonra o da sebeplerini anlattı mantıklı geldi haklısın dedim, bunda art niyet yok ki bu kadar kurulmayin bence

Yaa gerçekten ne denir bu tiplere bilmiyorum 🤣🤣 biraz profiline baktım hiç utanmadan insanlara üsten üsten akıllar vermiş. Boşan, kurtul, sırada ki sensin, çalış , ayrı eve çık, ayrıl vs vs vs. Milletin ailevi hassas konularına boş beleş akıl ver sonra sözlü'nün ablasına aklın yetmesin 🤣🤣
Kii kadına da o kadar boş yere kurulmuş ki. Neymiş efendim kadın ablacım acele mi ediyorsunuz demiş. Bak sen hadsize ne kadar ayıp etmiş ejdjejdje🤣🤣

Bence abartiyorsunuz, ben de kardeşim evleneceği zaman erken değil mi ? Biraz birikim mi yapsanız vs dedim sonra o da sebeplerini anlattı mantıklı geldi haklısın dedim, bunda art niyet yok ki bu kadar kurulmayin bence
evet ya bence de sakinleşince abarttığımı fark ettim teşekkür ederim yorumunuz için artık o kişi hakkında kötü düşünmeyeceğim

Bence siz çok abartıyorsunuz. Karışmayın derim. Siz o lafından dolayı gıcık olmuşsunuz, aklına girmeye çalıştığını söylemişsiniz, belki de öyle değildir, eğer kendi 37 yaşına kadar evlenmemişse kendi kaygılarını yansıtmış olabilir. Siz haz etmiyor olabilirsiniz ama sonuçta o kuzeni, siz mesafeli olmayı tercih edersiniz ama sözlünüze karışmayın.

Bence siz çok abartıyorsunuz. Karışmayın derim. Siz o lafından dolayı gıcık olmuşsunuz, aklına girmeye çalıştığını söylemişsiniz, belki de öyle değildir, eğer kendi 37 yaşına kadar evlenmemişse kendi kaygılarını yansıtmış olabilir. Siz haz etmiyor olabilirsiniz ama sonuçta o kuzeni, siz mesafeli olmayı tercih edersiniz ama sözlünüze karışmayın.
evet doğru sakinleşince abarttığımı fark ettim zaten o kişiye karşı iyi davranıyorum bi problemimiz yok
ğer kendi 37 yaşına kadar evlenmemişse kendi kaygılarını yansıtmış
evet ben de sizin gibi düşüneceğim artık

o an öyle söylemiş olabilir peki ya sonrası? en azından görüşmelerden birinde beni de davet edebilir o bunları söylediği halde hiç saygımı bozmadım kötü davranmadım, kuzeninin biriyle birlike olmasını istemiyor gibi geliyor
Ne öylemiş de kötü davranacaksınız?
Üzerinize vazife olmadan mesaj okuyorsunuz, kendi kendize kurulup duruyorsunuz. Kadın arasa suç, davet etmese suç.
Böyle evlenecek diye ne yapacağını şaşıran insanlar çok kolay mutsuz olur. Çünkü her şeye hakkınız var sanıyorsunuz. İki kuzenin iletişimden, konuşup konuşmamalarından size ne mesela? Bu kadar buldumcuk olmayın, aksi bir durumda yıkılır kalırsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X