- 3 Mayıs 2016
- 564
- 872
- 103
- 34
- Konu Sahibi matmazelvera
Kendisini çok akıllı zannediyor da burası kurtlar sofrası bebeğim2 hafta onceki konusmanin bildiriminin geldigini hic duymamistim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisini çok akıllı zannediyor da burası kurtlar sofrası bebeğim2 hafta onceki konusmanin bildiriminin geldigini hic duymamistim
Sevgiliyken ayrı sözlenip aileye girme ayrı. Belki de ailece tavırlarınızdan rahatsız olunduğu konuşuldu ve bu kuzen kibarca uyarmak istedi. Yani herkes hakkınızda aynı şeyi düşünüyor olabilir. Bağcıyı dövmeyin üzümü yiyin. Bu kadar kişi sizden rahatsız olduysa dönüp kendinize de bakın. Onla konuşamaz bunla görüşemez, beni de davet etmek zorunda, benim davetime gelmesi lazım falan asıl size hayırdır. Onlar aile siz daha elsiniz. Size hakaret etmemiş, hakkınızda kötü konuşmamış, bırak ayrıl dememiş, kuyunuzu kazmamış, yaptığı şey kardeş yerine koyduğu kuzenine soru sormak. Sözlüsü başkası da olabilirdi, ona da aynı soruyu sorardı. Ama siz maalesef çekilir biri değilsiniz, insanları ürkütmüşsünüz. Benim kuzenim olsa içten içe sizinle evlenmesini istemezdim. Fevri asabi geçimsiz birine benziyorsunuz. Beni çağırmak zorunda yoksa sözlüm de gidemez demek haddiniz değil kendinize gelin.ben de sıkı fıkı olmayı isterim sevgiliyken daha samimi davranıyordu iş ciddiye binince tuhaf davranmaya başladı benim uzaklaşmam orda başladı dediğiniz gibi yapacağım
senden daha mantıklı bi cevap beklemiyordum zaten2 hafta onceki konusmanin bildiriminin geldigini hic duymamistim
aynen öyleKuzenim aklıyla sizinle arasını bozacakdsa bırakın bozulsun. Dolma akılla iş yürümez. Evlendikten sonra sürekli takip mi edeceksiniz.
Benim eşime de akıl veren kuzenleri oldu. Kimsenin aklına ihtiyaçım yok, herkes kendi için kullansın dedim. Konu kapandı.
Seri eksi atma ban sebebidirDaha burda bir tane mesajınıza beğenmedim atınca (Cidden beğenmediğim için ifade bıraktım bu arada. fikrinizi varoş buldum, üstüne bir de bu fikri laf sokma edasıyla ilettiğiniz için başkası adına utanma hissiyatı kapladı bünyemi. Beğenmediğim mesaja yorumum da şu, eşinin telefonunu karıştırmak başka eline almamak başka eline alamamak başka şeyler) kaldıramayıp seri eksiliyorsunuz (okumadan, okuyup beğenmeseniz başımla beraber), sizin herhangi bir konuda haklı olma ihtimaliniz sıfıra yakın. Diğer yazdıklarınızı da okudum bu fikrim daha da güçlendi. Ben böyle kaotik, kötücül bakış açılı ve fettan insanlara hiç gelemiyorum o yüzden size mutluluklar (sanmıyorum da neyse) diliyorum sözlünüzle, çevrenizdeki tüm insanlara da sabırlar![]()
Ben kendisini şikayet ettim yönetime. Diğer arkadaşlar da bildirirse en azından bi uyarı alır.Seri eksi atma ban sebebidir
Aynı şeyi bana da yapmışMune bu konu sahibi konusuna hiçbir yorum yazmadığım halde sırf birkaç mesajına beğenmedim ifadesi bıraktığım için alakasız yorumlarıma beğenmedim ifadesi bırakıyor. Bilginize.
37 yaşında bir kadının bekar olması olsa olsa o kadının çok akıllı bir kadın olduğunu gösterir37 yaşımda bekar diye belirtmenin amacı ne, sizi kıskandığını falan mı düşünüyorsunuz... Sevgiliniz ablası gibi seviyormuş asıl kıskanan sizsiniz gibi sanki.
37 yaşında bir kadının bekar olması olsa olsa o kadının çok akıllı bir kadın olduğunu gösterir
hayatını bir erkeğin boyunduruğuna bırakmamış hayatını özgürce yaşıyor keyfine bakıyordur
acele etmiyoruz her şeyi gördüğü halde üstelik her şeyimiz hazır olduğu halde alakasız yorum yapması arayı bozmaya çalışmaktır
Buna bir açıklık getirelim sonra 5 yorumuna beğenmedim atılan da seri beğenmedim yapıldı diye şikayet ediyor, üyelerin 20-30-40 mesajına birden kasten beğenmedim atan da kendisine farklı veya aynı kişilerden 3-5 beğenmedim gelince de ben beğenmedimden banlanmıştım, bu üye/lerde banlanmalı diyor.Seri eksi atma ban sebebidir