arayı bozmaya çalışan akraba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kii kadına da o kadar boş yere kurulmuş ki. Neymiş efendim kadın ablacım acele mi ediyorsunuz demiş. Bak sen hadsize ne kadar ayıp etmiş ejdjejdje🤣🤣
Konu bundan ibaret değildir sanmıyorum. Bu kıskanacak başka şeyler bulmuştur asıl ona kurulmuştur🤣 kadın görüşmek istediğinde bunu çağırmıyor ya o zoruna gitti muhtemelen 🤭 bi de 37 yaşında bekar diye belirtmiş ölür müsün öldürür müsün Nasıl kafalar bunlar ne yaşiyorsun sen 🤣🤣🤣

Siz bu konuyu onaylanmak için açmışsınız millete saldırıp durmayın burada kimse sizin öfkenizi sindirmek zorunda değil herkes gayet seviyeli bir şekilde cevap veriyor siz de şiddetlenmeden cevap verirseniz daha iyi olur .çünkü şöyle tavrınınıza cümlelerinize bakınca pek yuva kurulacak bir insana benzemiyorsunuz yuva kurmayı geç sizin gibi biriyle arkadaşlık bile etmek istemezdim .

Konunuza gelecek olursam sizin burada takılacağınız yer kuzen değil ,nişanlınızın verdiği cevaptı o da zaten sizi memnun edecek bir cevap vermiş .neden bu kadar taktınız ki ? artı davet edilmeyen bir yere gelmediği için kadına yaklaşımınız çok saçma. Hele daha önce hiç evlenmemiş bekar sürekli nişanlımla konuşuyor muhabbetiniz gerçekten çok itici, hatta iğrenç .resmen kadın Ablalık yaptı elinde birikimin olmadan bu yolda çok zorluk çekersin dedi diye kendinize düşman ilan etmişsiniz şurada hiç tanımadığımız insanlar bile konu açıyor da , kendi paranız varsa ayağınızı yorganıza göre uzatın yazıyoruz hangisine ne gibi bir kötülük besleyebiliriz ki .

ne gibi bir çıkarı olabilir kuzeninin nişanlınızdan aklınızda sizin başka bişey var nefrete dönüşmüş ama keskin sirke küpüne zarar . Az serin gelin .

daha tanımadan mı? :halay: başına gelirse anlarsın kuzum
Ya bak kendı ağzınızla söylüyorsunuz tanımıyormus bile kadın sizi . Kendı kendınızı önemsemişsiniz 😀😀Siz tanımadığınız birine böylesine öfke besleyebilme hakkına sahipseniz oda sizi farketme hakkına sahip olabilir die düşünün mesela 😉

Siz bu konuyu onaylanmak için açmışsınız millete saldırıp durmayın burada kimse sizin öfkenizi sindirmek zorunda değil herkes gayet seviyeli bir şekilde cevap veriyor siz de şiddetlenmeden cevap verirseniz daha iyi olur .çünkü şöyle tavrınınıza cümlelerinize bakınca pek yuva kurulacak bir insana benzemiyorsunuz yuva kurmayı geç sizin gibi biriyle arkadaşlık bile etmek istemezdim .

Konunuza gelecek olursam sizin burada takılacağınız yer kuzen değil ,nişanlınızın verdiği cevaptı o da zaten sizi memnun edecek bir cevap vermiş .neden bu kadar taktınız ki ? artı davet edilmeyen bir yere gelmediği için kadına yaklaşımınız çok saçma. Hele daha önce hiç evlenmemiş bekar sürekli nişanlımla konuşuyor muhabbetiniz gerçekten çok itici, hatta iğrenç .resmen kadın Ablalık yaptı elinde birikimin olmadan bu yolda çok zorluk çekersin dedi diye kendinize düşman ilan etmişsiniz şurada hiç tanımadığımız insanlar bile konu açıyor da , kendi paranız varsa ayağınızı yorganıza göre uzatın yazıyoruz hangisine ne gibi bir kötülük besleyebiliriz ki .

ne gibi bir çıkarı olabilir kuzeninin nişanlınızdan aklınızda sizin başka bişey var nefrete dönüşmüş ama keskin sirke küpüne zarar . Az serin gelin .
ben kimseye sallamıyorum güzel gelene güzel gittim zaten 2-3 mesaj öncesi de söyledim sakinleşince abarttığımı fark ettim diye gerek yok böyle şeylere biz mutluyuz gerisi önemsiz bu konuyu geride bırakıyorum

Kuzum mu? :27: bu yeni gelincik ağzıydı dimi ama kusura bakma yavrucum 20 yıl oldu sen ilk önce bi evlen bakalım kimin başına ne geliyor görürsün benden geçti yaşlandım 🤣
benden büyükmüşsünüz saygılar bi bu konuydu mesele onu da abarttım işte artık düşünmeyeceğim mutlu bi yuva kurmak istiyorum geride bırakıyorum

37 yaşımda bekar diye belirtmenin amacı ne, sizi kıskandığını falan mı düşünüyorsunuz... Sevgiliniz ablası gibi seviyormuş asıl kıskanan sizsiniz gibi sanki.
sürekli konuşmak görüşmek istemesi bana normal gelmiyor benden önce her gün birlikte olsalar anlarım ama benden sonra daha sık arayıp yazması normal falan değil o artık sözlü bi insan sürekli rahatsız edilmez o yaşta hala bunu bilmemesine şaşırdım

Sözlü olmaya çok da anlam yüklemeyin, ayrılık da bir söze bakar. Onlar aile, unutmayın siz evlenseniz 10 sene evli kalıp boşansanız bir günde el olursunuz, onlar ise hep aile yakın akraba olacaklar. Kadın kendince ablalık yapmış, aynı soruyu ben de kardeşime sormuştum. İkisinin konuşmalarına ilişkilerine karışmayın.

bende nisanlıyken bizzat görümcemin benim hakkımda esime yazdıgı mesajlara denk gelmistim. senin nisanlın hic biseyi begenmiyor dalgamı geciyor bu kdr kararsız mı cidden vs gibi sacma sapan seyler yazmıstı. cok sinirlenmistim. bisey yapmadım soguk oldum zaten hep evlenmeden önce. belki ondan benim hakkımda öyle yorum yapmıstı. ama dügünden sonra daha sık görüstügümüz icin samimiyet kuruldu ve simdi öz ablam gibi severim kendisini.. yani sizi tanımadan biraz ön yargılı yaklasmıs olabilir. sizde öyle yaklasıyorsunuz. belki zamanla düzelir her sey. yada her sey daha beter olur. zamanla göreceksiniz bunu bosverin biraz akısına bırakın, soğuk olmya devam edin

Kuzum mu? :27: bu yeni gelincik ağzıydı dimi ama kusura bakma yavrucum 20 yıl oldu sen ilk önce bi evlen bakalım kimin başına ne geliyor görürsün benden geçti yaşlandım 🤣
Çok farklı bir his kuzum😂😂😂

Eklentiler

• images-46.webp
    images-46.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 52
bende nisanlıyken bizzat görümcemin benim hakkımda esime yazdıgı mesajlara denk gelmistim. senin nisanlın hic biseyi begenmiyor dalgamı geciyor bu kdr kararsız mı cidden vs gibi sacma sapan seyler yazmıstı. cok sinirlenmistim. bisey yapmadım soguk oldum zaten hep evlenmeden önce. belki ondan benim hakkımda öyle yorum yapmıstı. ama dügünden sonra daha sık görüstügümüz icin samimiyet kuruldu ve simdi öz ablam gibi severim kendisini.. yani sizi tanımadan biraz ön yargılı yaklasmıs olabilir. sizde öyle yaklasıyorsunuz. belki zamanla düzelir her sey. yada her sey daha beter olur. zamanla göreceksiniz bunu bosverin biraz akısına bırakın, soğuk olmya devam edin
ben de sıkı fıkı olmayı isterim sevgiliyken daha samimi davranıyordu iş ciddiye binince tuhaf davranmaya başladı benim uzaklaşmam orda başladı dediğiniz gibi yapacağım

paran var mı ablacım diyebilir erken mi demek bambaşka bir konu, he parası yoksa yardım da etmeyecek zaten ne diye soruyor anlamıyorum
Kusura bakmayın da benim erkek kardeşim var ben abla olarak erken mi diye sorarım,emin misin derim bu ara bozmak değil ,hayat toz pembe değil birilerinin gerçekçi ve ayakları yere basan cümleler kurması gerekir.Herkes bir birini pohpohlayacak diye bir kural yok ..

ben karıştırmadım zaten bildirimi önüme pat diye düştü açtım gördüm
telefon karıştırmak değil denk gelmek denir buna
2 hafta onceki konusmanin bildiriminin geldigini hic duymamistim
dedimya o anlatmadı mesajlarda denk geldim zaten sürekli arayıp yazdığı için bi yerden sonra gözüme çarptı mesajlar ben gördüğümde üstünden 2 hafta geçmişti sözlüm bi şey anlatmadı kötü niyeti yok diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X