İnsanlar neden evlenir?
Sevilmek, değer görmek, omzunda bir el hissetmek için.
Birlikte öğrenmek için, diğer yarısıyla birleşmek için.
Yani 'erkekler böyle' açıklaması züğürt tesellisinden başka bir şey değil.
Bir şeyleri hatalı yapmış olsan da verilen tepki asla bu olmamalı.
Evlilik öncesinde de mi böyleydi? Kaç yıl görüştünüz? Evlilğinizin ilk aylarında da böyle miydi yoksa bir değişim mi oldu?
Bunların cevaplarını alabilirsek daha net yorumlar yapabiliriz.
1.5 yildir evliyim kendimi mutlu hissetmiorum.Esimin surekli herseye soylenmesinden iki cift muhabbet edememekten biktim. Bunu niye bole yaptin merve su sole yapilir demesinden biktim. Bak herseyde soyleniosun dedigimde de soylencek seyler yapma o zmn denesi de cabasi. Baskalarinin yaninda taklidimi yapmasi kucuk dusmeme sebep oluo yapma dedigim halde yapio. Eviyse bana birakmis durumda ne nerde onu bile bilmez catal alcak cekmeceyi bulamaz. Baska sehire geldigim icin burda arkadasim yok esim benle muhabbet etmio... Bakiyorum disardan kendime cok da buuk degil bunlar diorum ama ne duzeltebiliorum ne de mutlu olabiliorum. MUTLU OLMAK İCİN NE GEREK?
1.5 yildir evliyim kendimi mutlu hissetmiorum.Esimin surekli herseye soylenmesinden iki cift muhabbet edememekten biktim. Bunu niye bole yaptin merve su sole yapilir demesinden biktim. Bak herseyde soyleniosun dedigimde de soylencek seyler yapma o zmn denesi de cabasi. Baskalarinin yaninda taklidimi yapmasi kucuk dusmeme sebep oluo yapma dedigim halde yapio. Eviyse bana birakmis durumda ne nerde onu bile bilmez catal alcak cekmeceyi bulamaz. Baska sehire geldigim icin burda arkadasim yok esim benle muhabbet etmio... Bakiyorum disardan kendime cok da buuk degil bunlar diorum ama ne duzeltebiliorum ne de mutlu olabiliorum. MUTLU OLMAK İCİN NE GEREK?
Erkeklerin genetigi bu sanırım.. benim eşimde beni eleştirirken bıd bıd bıd konuşur.. onu eleştirmeye gelince ,sen herşeyi çok biliyorsun olur ya da kısasa kısas yapma der..en sinir olduğum huyudur bu..huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef.. ilk başlarda çok takiyodum kafaya şimdi aptala yatıyorum he he diyorum yine kendi bildiğimi yapıyorum.. insanın ömründen ömür alıyorlar valla :)
aynen cnm kendimi bi senede 5 yas yaslanmis gibi hissediorum. bugun bida konustum haksiz oldugum yerde hayir dedi ama hakli oldugum yerler yok hic ortada. hic bisi demedi. en son da bisiye kizip susturdu. ayni evde iki yabanci..........
Alttan alan herzaman kadın oluyor maalesef..bu erkekler doğarken kesinlikle aynı formatta doğuyor hepsi mi aynı olur :))
oglum da var ne yapcaz bilmem bole yaparsa yandik gelinin de basini yakcaz :)))
Tamam bahanen şimdiden hazır , gelinin böyle sizlaninca "bunun babasi da böyleydi" dersin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?