• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok basit belki ama goruse ihtiyacim var

Ne demek çok da büyük değil?? :53::53:
Çok büyük , çok üzücü tavırlar bunlar.
Normal değil asla.
Mutlaka ona dersini vermen lazım. Lafla olmaz, hele seni asla üzgün görmemeli.
Belli ki bundan anlayacak yapıda bir tip değil.
Sen de onun yaptığı şeyleri eleştir ve başkalarının içinde taklidini yap ki anlasın seni ne duruma düşürdüğünü, hissettiklerini.
Böyle kaba saba adama haddini bildirmezsen nasıl aynı evde yaşamaya devam edebileceksin ki bu şekilde?
Sen onunla canını sıksın, seninle iki çift laf bile edemesin diye evlenmedin.
Evlilik böyle olmaz. Aşk olur, sevgi olur, anlayış olur.
En önemlisi de, seven insan sevdiği kişiyi olduğu gibi kabul eder.
Direktif verip durmaz.

Yaptim taklit disinda hepsini ama bi dag ben bi dag sanki ne sesimi duyurabiliom ne baska bisi bi adim gelisme yok esim kendi kendimi bunalttigimi soluo uzakta olan bi kac arkadasim da erkekler bole takma dio bense git gide soguorum kendime asik miyim hala diye soruyorum...

cidden insanı üzer ve sıkıntıya sokar bu durum.Her şeyi denemişsiniz,olmamış.Daha ne yapılabilir ki? Karşı tarafta iletişim bozukluğu varsa elden bir şey gelmez malesef.Biraz ayrı mı kalsanız acaba ? 1-2 hafta ailenizin yanına gidin özlemek bahanesiyle.Belki özler de sizi dinlemeye başlar.Ya da değer verdiği birine anlatsanız.O kişi eşinize yanlış davrandığını söylese.Böyle durumlarda eşlerden çok arkadaşların söylediği önemseniyor ne yazık ki

İnsanlar neden evlenir?
Sevilmek, değer görmek, omzunda bir el hissetmek için.
Birlikte öğrenmek için, diğer yarısıyla birleşmek için.
Yani 'erkekler böyle' açıklaması züğürt tesellisinden başka bir şey değil.
Bir şeyleri hatalı yapmış olsan da verilen tepki asla bu olmamalı.

Evlilik öncesinde de mi böyleydi? Kaç yıl görüştünüz? Evlilğinizin ilk aylarında da böyle miydi yoksa bir değişim mi oldu?
Bunların cevaplarını alabilirsek daha net yorumlar yapabiliriz.

Ailem bisi oldugunu anlar malesef aram da cok ii degil annemle anlatayim orda gecen gunler iskence olur esimin arkadss cevresi yok ole is disinda akrabalar sadece deger verdigim anlatcagim ona dicek kimse yok malesef evlenmeden 8 yil ciktik sorunlarimiz vardi hayalimdeki kisi degildi ama asiktim hatta iiki hayalimdeki gibi degilsin iiki dedigim anlar oldu cok romantk biri olsa romantik oldugu anlarin degeri olmazdi sikilirdim buuk ihtimal evlendikten sonra evlilige alisamadim cik sikintili anlar yasadim kazara bi hamilelikle daha da zor oldu her sey su an o anlardan daha ii hersey ii oldugu yanlari da diim belki nasil bole durum siz soylersiniz gecen sabah kalbimi kirdigi icin kahvaltiya gidip simit almis tabaga kalp yapmis bana getirdi dusunuyorum iki cift laf edemedigim odun bi adam var laftan anlayamayan kirildigimi anlayip bole yapan adam kisiliklerimiz mi farkli o sig biri mi ask mi yok o mu bitti bu adam idun mu segil mi ne yapim duzeltmek ucin bilmiorum

:46::46::46::46::46:

İnsanlar neden evlenir?
Sevilmek, değer görmek, omzunda bir el hissetmek için.
Birlikte öğrenmek için, diğer yarısıyla birleşmek için.
Yani 'erkekler böyle' açıklaması züğürt tesellisinden başka bir şey değil.
Bir şeyleri hatalı yapmış olsan da verilen tepki asla bu olmamalı.

Evlilik öncesinde de mi böyleydi? Kaç yıl görüştünüz? Evlilğinizin ilk aylarında da böyle miydi yoksa bir değişim mi oldu?
Bunların cevaplarını alabilirsek daha net yorumlar yapabiliriz.

1.5 yildir evliyim kendimi mutlu hissetmiorum.Esimin surekli herseye soylenmesinden iki cift muhabbet edememekten biktim. Bunu niye bole yaptin merve su sole yapilir demesinden biktim. Bak herseyde soyleniosun dedigimde de soylencek seyler yapma o zmn denesi de cabasi. Baskalarinin yaninda taklidimi yapmasi kucuk dusmeme sebep oluo yapma dedigim halde yapio. Eviyse bana birakmis durumda ne nerde onu bile bilmez catal alcak cekmeceyi bulamaz. Baska sehire geldigim icin burda arkadasim yok esim benle muhabbet etmio... Bakiyorum disardan kendime cok da buuk degil bunlar diorum ama ne duzeltebiliorum ne de mutlu olabiliorum. MUTLU OLMAK İCİN NE GEREK?

Canım eşinin seni sevmedğini düşünmuyorum..sadece gururlu ve inatçı oldugun için bence bu şekilde algılıyorsun...Benim de evliliğimin başında böyleydi..ama şimdi eşim bişi dediğinde şakayla karışık cevap verıyorum..çünkü bazen eşim beni kızdırmak için yapıyor bunu farkettim..çünkü bana diyorki önceden küsüyodun susuyodun şimdi maşşalh ne alınıyon ne darılıyon yüzsüz diyor:) ama bu tamamen gülerek söyleniyor. ben de diyorumki ah kıyamam ne güzel kafa dinliyordun dimi diyorum evet diyr:)
Sen de şakayla karışık ona cevap ver , çok büyük şeyler olmadıgı sürece gönül koyma...mesela ben evde dururken diğer bir odanın ışığının açık olmasından nefret ederim ama bunu eşime sölememiştim bir akşam arkasından kalktım ışıkları kapattım yüzüme baktı beni gıcık ediyosun dedim kalktı bütün ışıkları yaktı sonra da karımın zayıf bir noktasını daha buldum die nasıl sevindi:)
Normalde ben sinirlenirim mesela öyle bir durumda ama o zaman sinirlenmdim:)
Muhabbet konusuna gelince, evli bir çift arkdşınz olsn size davet et onlara gidin..ya da ne biliyim sen öner film akşamı yapalımmı de bir akşamı atıyorum cuma? sen filmi getir de ben de mısır patlatim vs de..
İş konusuna gelince benim eşim işine gelirse yardım eder işine gelmezse etmez. rica ederm yardım etmiyormu? Kociş en koparsam kardır bari kahve yap be derim:) zaten bu lafıma dayanamaz..
Ama kırıldıgın yerlerde de tavrını koy..net ve kararlı ol.. mesela benim eşim cok işime karışır, kaynana gibi eski konularıma bakabilirsin..ben de bu konuda sıkıntılıyım..ama şükür yine de..
umarım halolur herşey..

Esim kusmeme hic izin vermez ki basja odaya gidip sakinlesmek isterim ona bile izin vermez zorla iceri getirir onun gozunden ortada hic bisi yok sucu da yok hic biside hatasi da yok ve nasilsa zaman gecicek sorun oldugunda hersey hallolmus olucak ona gore tabi canim. Benim icimde hersey kalick. Karismasi en delirten sey zaten kirk yillik ev karisi mubarek tavada pilav yaptim die kavga ettik buna kadar karisio ve ben sinirlenince asiri ters bi tavir takinio umarim senin gibi hallolur her sey

once sakin davranmaya calis erkekler isten yeni geldikleri o ilk anda bazen konusmak istemezler once guleryuzle karsilayip yemegini yedikden sonra daha rahat oluyolar konusmak icin
ona firsat ver bekle olabildigince az konus hosgeldin canimla basla devamini onun ruh haline gore gotur onnun konu acmasina zaman tani belki sen konusmayinca o konu acicak herseyine karismasina gelince yeni evliyken olabiliyo oyle seyler 3 4sene sonra degisiyolar karilarinin sistemine alisiyolar aslinda erkekler cocuk gibi oluyo sabirla beraber yasamayi ogreticejsin artik
senin taklidini yapmasina uzuldugunu soyle o ortamdan uzaklasir uzaklasmaz yanliz kalinca niye oyle yaptin kendimi cok kotu hissettim diyebilirsin ufak tefek seylerede sabir lazim ama senin anlattiklarin ciddi konular muhabbet edememek falan cocugunuz varmi

6 aylik bebegim var bosanmayi dusundum bebegim bi aylikken annemlere gittim denemeye ugrastim ama oglumu dusundukce kahroldum kucucuk bi cocuk babasi yaninda olmucak her ihtiyaci oldugunda eksikligini hissedicek yazilanlari okudum burda kucukken daha kolay diolar cocugun en ihtiyaci oldugu zaman bence anneye de babaya ... Annemlere gitmemin sebebi de kavga icinde buyucegine ayrilalim demistim bi aylik cocukla ama ne hakkim var bunu ona yapmaya dedim ugrasayim duzeltmek icin hala ugrasiyorum..ne zmn basaricm ya da pes edicem bilmiorum cok yoruldum

1.5 yildir evliyim kendimi mutlu hissetmiorum.Esimin surekli herseye soylenmesinden iki cift muhabbet edememekten biktim. Bunu niye bole yaptin merve su sole yapilir demesinden biktim. Bak herseyde soyleniosun dedigimde de soylencek seyler yapma o zmn denesi de cabasi. Baskalarinin yaninda taklidimi yapmasi kucuk dusmeme sebep oluo yapma dedigim halde yapio. Eviyse bana birakmis durumda ne nerde onu bile bilmez catal alcak cekmeceyi bulamaz. Baska sehire geldigim icin burda arkadasim yok esim benle muhabbet etmio... Bakiyorum disardan kendime cok da buuk degil bunlar diorum ama ne duzeltebiliorum ne de mutlu olabiliorum. MUTLU OLMAK İCİN NE GEREK?

Erkeklerin genetigi bu sanırım.. benim eşimde beni eleştirirken bıd bıd bıd konuşur.. onu eleştirmeye gelince ,sen herşeyi çok biliyorsun olur ya da kısasa kısas yapma der..en sinir olduğum huyudur bu..huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef.. ilk başlarda çok takiyodum kafaya şimdi aptala yatıyorum he he diyorum yine kendi bildiğimi yapıyorum.. insanın ömründen ömür alıyorlar valla :)

Erkeklerin genetigi bu sanırım.. benim eşimde beni eleştirirken bıd bıd bıd konuşur.. onu eleştirmeye gelince ,sen herşeyi çok biliyorsun olur ya da kısasa kısas yapma der..en sinir olduğum huyudur bu..huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef.. ilk başlarda çok takiyodum kafaya şimdi aptala yatıyorum he he diyorum yine kendi bildiğimi yapıyorum.. insanın ömründen ömür alıyorlar valla :)

aynen cnm kendimi bi senede 5 yas yaslanmis gibi hissediorum. bugun bida konustum haksiz oldugum yerde hayir dedi ama hakli oldugum yerler yok hic ortada. hic bisi demedi. en son da bisiye kizip susturdu. ayni evde iki yabanci..........

aynen cnm kendimi bi senede 5 yas yaslanmis gibi hissediorum. bugun bida konustum haksiz oldugum yerde hayir dedi ama hakli oldugum yerler yok hic ortada. hic bisi demedi. en son da bisiye kizip susturdu. ayni evde iki yabanci..........

Alttan alan herzaman kadın oluyor maalesef..bu erkekler doğarken kesinlikle aynı formatta doğuyor hepsi mi aynı olur :))

Back
X