Merhaba ben 7 yıllık evliyim iki çocuk annesiyim.Benim sorunum beceriksizliğim ve dağinikliğim.Ben her hafta koltuk kanape kaldırır detaylı temizlik yaparim. İnanın akşama pestilim çıkmış olur.onun dışında günlük ev süpürme silme vs yaparım ama nedense ben başkaları gibi düzenli olmaz benim evim mutfak dolabim ve kıyafet dolabı en çabuk dağılan yerler ve maalesef eşim hep bundan şikayetçi kendisininde simetri ve düzen takıntısı var dolabinda artik hiç biseye dokunmuyorum katladiğim zaman beğenmez bozar yeniden katlar yaptığım ütüyü giymez kendi yeniden yapar inanın çocuklar ayakkabısını çıkarsa neden yamuk bırakmışlar ona bile takar
Cinsel sorunlarimizda var ayda bir kere benim zorumla olur ve her seferinde önce duş almış ve epilasyonumu yapmadan asla yaklaşmaz ilk evlendiğimiz dede haftada bir olurdu duş almadan dokunmazdi ben bakımlı bir kadınım normalde bakimimi hiç ihmal etmem iki günde bir kışın yazında her gün duş alırım ilk zamanları iki günde bir çıkan kıl köklerine kadar alir öyle yaklaşirdim gerçi hoş genellikle red edilirdim bu gibi problemlerimiz var eşim hep benim düzensizliğimden söylenir durur hatta bu durumun cinselliği de etkilediğini söyler defalarca Dr gitmeyi teklif ettim hep reddetti bende sorunu kendi açımdan halletmeyi istiyorum nasıl daha tertipli düzenli olurum ev işlerinde günlük yaptıklarıniz neler nasıl titiz temiz bir bayan olurum eşim artik boşanmaktan bahseder oldu iki çocuğum var ve meslek sahibi değilim bu sebepten boşanamam iki çocuğu aileden yoksun yetiştirmekte istemiyorum bi akıl verin lütfen
Lütfen eleştirip Üzmeyin zaten yeterince mutsuzum