çok beter bir durum :(

söyledikleriniz ve tepkilerinizde haklısınız. evet mantığa sığmayan birşey. zaten mantığa sığsa ben bu kadar sıkıntıda olmazdım.
olur böyle seyler kafanda kurma bosver
ama sakın ha sakın o seni çosturan duyguların peşine gitme işte o zaman yanlısın alasını yaparsın
sonra eyvah dersin iş işten gecer
işte hatalar böyle başlar

ufak tefek tartışmalarımız oluyor haftada bikaç kez ama hemen çözüyoruz. büyük problem kayınvalide görümceler bendeki.

eşini sevmiyorsun

takıntı olabilir sadece. acaba ben eşimi yeterince sevmiyor muyum falan diye ?
bu iş kafada biter. ama görmemeye çalışın o kişiyi.

şu var ilk onun baktığını farkettiğim için dikkatimi çekti. sonrasında hergün bakıyor mu acaba derken bi ilgim oluştu, Allah var çok yakışıklı boylu poslu. halada bakıyor iniyorum mu inmiyorum mu diye arkası dönük olsada bakıyor.

Esimi seviyorum o da beni seviyor derken?? Seven halinizle metroda adam kesiyorsaniz pek de sevmiyorsunuz demekki...

(Eşimi cok seviyorum dunyanın en yakışıklı erkegine değişimem asla ben) ilişkiniz monoton bir hal almış olabilirmi her gün aynı şeyler hayatınızda hareket heyacan yok diye düşündünüzmü eşimi seviyorum diyosunuz ama kaybetmekten korkmuyorsunuz ya bir gün hissederse eşiniz

Evliyken baskasna bakmakta neymis gozun carpar tamamda bu kadari olmaz yol yakinken don arkadadim ilerde pisman olucam seyler yapma

monotonluk olabilliyor zaman zaman da ben şimi kaybetmekten korkmuyor değilim zaten. zaten gözümü dikipte bakmıyorumda. ayrıca eşime soğukta davranmıyorumki hissetirecek bişey olsun.

Evliyken baskasna bakmakta neymis gozun carpar tamamda bu kadari olmaz yol yakinken don arkadadim ilerde pisman olucam seyler yapma

benim şuanda pişman olacağım tek şey dikkatimi ve ilgimi çekmesinden başka birşey değil. Allah biliyor yapmam da.

OZaman eşini sevmiyorsun gerçek anlamda. Yoksa aklın başkasına kaymaz.
Çocuk yapma şimdilik . diğer çocuğu aklından çıkarman gerek. Uzak dur, başka güzergahtan git, herseye yazık edersin böyle gidersen
evet baya yakışıklı. eşimde çirkin değil.
Boşver yakışıklılığı vs, ne güzel yuvan varmış, düşünme artık bunları. Artık bekar genç kız değilsin, böyle davranmamalısın, kimseye bişey olmaz en çok üzülen sen olursun sonunda

Eşiniz aynı şeyi düşünse ne hissedersiniz bunu bir düşünün,eşiniz bunu öğrendiğinde de bir benzerini hissedecek çünkü.
Kendimden nefret ediyorum demek bana göre bir vicdan rahatlatma başka bir şey değil.
Eşinizi sevmiyorsunuz,insan göze hoş gelene bakabilir de aklımdan atamıyorum normal bir ifade değil.

Hos biridir giyimi saci gulusu dikkat ceker herkes bakar
Fakat 3 ay bakmaz 3 ay heyecanlanmaz.
Esinizi seviyor olabilirsiniz ama ask heyecan hissetmediginiz kesin.

Su durumda bile "esimi cok seviyorum "diyorsunuz ya emin olun esiniz de "sizi cok seviyordur" mesaji almissinizdir umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…