- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
olur böyle seyler kafanda kurma bosversöyledikleriniz ve tepkilerinizde haklısınız. evet mantığa sığmayan birşey. zaten mantığa sığsa ben bu kadar sıkıntıda olmazdım.
Ama aklıma takılıyor diyorsun...yoksa, hey maşallah, ne güzel yaratmış der geçer insan. Tabii bakmasan daha iyi, ama güzele anlık da olsa göz kayabiliyor.
Dediğin gibi kafana takılıyorsa, görmesen de onu düşünüyorsan sıkıntı. Eşinle aranızda bir problem mi var?
eşini sevmiyorsunmerhaba arkadaşlar,
2 senelik evliyim eşimi çok seviyorum, o da beni çok seviyor. henüz çocuğumuz yok. ama son 3 aydır aklıma takılan birisi oluyor. benden 2 durak sonra binen bi çocuk. bu durumdan nefret ediyorum ama kafamdan da atamıyorum. bakmak istemiyorum ama gözüm kayıyor. çok çıkmazlardayım. konuşacak kimsem yok.
Ama aklıma takılıyor diyorsun...yoksa, hey maşallah, ne güzel yaratmış der geçer insan. Tabii bakmasan daha iyi, ama güzele anlık da olsa göz kayabiliyor.
Dediğin gibi kafana takılıyorsa, görmesen de onu düşünüyorsan sıkıntı. Eşinle aranızda bir problem mi var?
(Eşimi cok seviyorum dunyanın en yakışıklı erkegine değişimem asla ben) ilişkiniz monoton bir hal almış olabilirmi her gün aynı şeyler hayatınızda hareket heyacan yok diye düşündünüzmü eşimi seviyorum diyosunuz ama kaybetmekten korkmuyorsunuz ya bir gün hissederse eşiniz
Çok mu yakışıklı yoksa çok mu genç
Ne çekiyor seni
Evliyken baskasna bakmakta neymis gozun carpar tamamda bu kadari olmaz yol yakinken don arkadadim ilerde pisman olucam seyler yapma
OZaman eşini sevmiyorsun gerçek anlamda. Yoksa aklın başkasına kaymaz.merhaba arkadaşlar,
2 senelik evliyim eşimi çok seviyorum, o da beni çok seviyor. henüz çocuğumuz yok. ama son 3 aydır aklıma takılan birisi oluyor. benden 2 durak sonra binen bi çocuk. bu durumdan nefret ediyorum ama kafamdan da atamıyorum. bakmak istemiyorum ama gözüm kayıyor. çok çıkmazlardayım. konuşacak kimsem yok.
Boşver yakışıklılığı vs, ne güzel yuvan varmış, düşünme artık bunları. Artık bekar genç kız değilsin, böyle davranmamalısın, kimseye bişey olmaz en çok üzülen sen olursun sonundaevet baya yakışıklı. eşimde çirkin değil.
Umarim bi anlik bosluga dusupte hata yapmassin ne diyimbenim şuanda pişman olacağım tek şey dikkatimi ve ilgimi çekmesinden başka birşey değil. Allah biliyor yapmam da.
Su durumda bile "esimi cok seviyorum "diyorsunuz ya emin olun esiniz de "sizi cok seviyordur" mesaji almissinizdir umarim.
eşini sevmiyorsun,net.kendini kandırma.sevsen,gözün kimseye kaymaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?