Hemen kınamayıncılar gelmiyor mu çok hoşuma gidiyor :)"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz." Hadis-i Şerif'i var. Bende çok kınıyordum evliyken insanın gözü nasıl başkasını görür diye. Büyük konuşmamak, kınamamak gerekir. Ben halimden hiiçmi hiç hoşnut değilim.
"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz." Hadis-i Şerif'i var. Bende çok kınıyordum evliyken insanın gözü nasıl başkasını görür diye. Büyük konuşmamak, kınamamak gerekir. Ben halimden hiiçmi hiç hoşnut değilim.
Şeytanın işi falan değil gerçekten istesen karşılaşmamak için başka otobüse metroya her neyse binersin. Hoşuna gidiyor belliki nefsine hakim ol. Aynı şeyi eşin başka bir kadına hissetse ne düşünürsün biraz empati yap.yoo eşimi gerçekten çok seviyorum o yüzden kendime çok kızıyorum zaten. nasıl böyle bişey olabilir diye. bi sonraki otobüse binmeyi düşünüyorum artık. ama şeytanın işi karşıma çıkarıp duruyor sürekli. asla konuşmayı düşünmüyorum adını bilmiyorum kimdir necidir.
Butun yorumlar kocanla bosan ve daha sonrasinda o duraktaki adamla tanis, sonucta ask bu... diye olsaydi konu sahibi coktan bosanma davasini acardi bile. Coj hossun ya seviyorum diyosun ama gozun 3 aydir baskasinda. O zaman biz sevmiyoruz kocalarimizi. Bu iste bir terslik var
yoo eşimi gerçekten çok seviyorum o yüzden kendime çok kızıyorum zaten. nasıl böyle bişey olabilir diye. bi sonraki otobüse binmeyi düşünüyorum artık. ama şeytanın işi karşıma çıkarıp duruyor sürekli. asla konuşmayı düşünmüyorum adını bilmiyorum kimdir necidir.
evlilikte duygular tabiki oluyor"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz." Hadis-i Şerif'i var. Bende çok kınıyordum evliyken insanın gözü nasıl başkasını görür diye. Büyük konuşmamak, kınamamak gerekir. Ben halimden hiiçmi hiç hoşnut değilim.
ne düşünüyorsun ona bakarak önemli olan bu..
yoksa herkes herkese bakabilir düşünce önemli olan
diyecegim oki bu bakımlı olundugu için dikkat cekici oluyor insan
bakılır gecilir ama her sabah göre göre ask peşinden gelmesin
insnaın duygusal bos zamanları oluyor o boslukta yapılır böyle seyler aman diyim seytana uymayın
basınıza iş acarasınz
Ama aklıma takılıyor diyorsun...yoksa, hey maşallah, ne güzel yaratmış der geçer insan. Tabii bakmasan daha iyi, ama güzele anlık da olsa göz kayabiliyor.sadece dış görünüş olarak beğeniyorum. bu bir film artistine hayranlık duymak gibi geliyor yada sevdiğin bir sanatçının klibini izlemek gibi. ama konuşmaydı , tanışmaydı, sevgililik falan asla öyle birşey düşünmüyorum. o gelip konuşmak istese bile zaten kabul etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?